קצת בדיחות:

aviv12342

New member
קצת בדיחות:

מתנחל אחד שונא ערבים נפגע בפיגוע ירי! הוא שכב מחוסר הכרה גוסס במצב אנוש בבית חולים, פתאום חזרה אליו ההכרה. ישר איך שהוא התעורר הוא ביקש מבני המשפחה שלו שיביאו לו ספר קוראן כי הוא רוצה להתאסלם! כולם לא הבינו ואמרו לו מה איך יכול להיות, אתה שונא ערבים! אז המתנחל אמר להם: "בכל מקרה אני עומד למות אז לפחות ימות עוד ערבי!"

aviv12342

New member
עוד...

פרסי אחד מתעורר באמצע הלילה ורואה גנב בסלון. צועק הפרסי:מה אתה עושה כאן? עונה לו הגנב:מחפש כסף הפרסי: חכה שתי דק' אני מתלבש ומצטרף אליך

aviv12342

New member
ו...

שני פרסים מגיעים לרופא אחד מהם מתלונן שנתקע לו שקל בגרון. הרופא שואל:למה חבר שלך פה? עונה לו הפרסי: השקל שלו

aviv12342

New member
עוד קצת

איך אישה מודיעה לפרסי שאמא שלו מתה? אומרת:"לך תזרוק את הזבל" עונה לה:"למי מי מת?!?!?" "אמא שלך"

aviv12342

New member
לה לה לה

שלושה חברים מוצאים מכונת פלאים! חבר א' מרוקאי-מכניס שקל יוצאת בחורה! חבר ב' פולני-מכניס שקל יוצאת בחורה! חבר ג' פרסי-מכניס את אישתו יוצא שקל!

aviv12342

New member
הינה...

איך פרסי אוכל עוף? קודם כל את הכנפיים שהוא לא יעוף מדוע כשפרסי מצטלם הוא עומד מאחורי חלון? מסגרת חינם!!! איך פרסי מתקלח? משתין נגד כיוון הרוח מה זה גרוזיני אם הבן שלו על הכתפיים? טלויזיה 40 אינץ' וממיר

aviv12342

New member
עוד אחת יפה..

ילד פרסי מגיע הביתה ומתלהב: אבא, חסכתי 5 שקל" האבא: איך עשית את זה? הילד:במקום לעלות על אוטובוס , רצתי אחריו" האבא: מטומטם, היית רץ אחרי מונית היית חוסך 30 שקל!

aviv12342

New member
טוב נמאס...

עורב אחד עף ביער פתאום העורב רואה שפן אדום, הוא בא אל השפן ושואל אותו: "שפן שפן למה אתה אדום?" השפן אומר לו: "הפילה השתמשה בי כטמפון" עובר יום, והעורב שוב עף ביער והוא שוב רואה את השפן אדום הוא שואל אותו "שפן שפן למה אתה אדום?" השפן עונה לו "הפילה שוב השתמשה בי כטמפון" עובר עוד יום, והפעם השפן רואה את העורב אדום העורב בא אל השפן ואומר לו "אתה המניאק שאמר לפילה שיותר טוב עם כנפיים??"

aviv12342

New member
טוב הינה בדיחה אחרונה...

בוחן בבחינה פסיכומטרית רואה שהבלונדינית שיושבת בשורה ראשונה זורקת מטבע כדי להחליט איזה תשובה לסמן. אחרי חצי שעה שהיא כבר סימנה את כל התשובות היא ממשיכה להפתעתו לזרוק את המטבע. הוא ניגש אליה ושואל: "עד עכשיו הבנתי, בחרת את התשובה שתסמני לפי המטבע , אבל מה את עושה עכשיו?" עונה הבלונדינית: "יה טמבל, אני בודקת את התשובות"

carmit4

New member
לא טוב

עכשיו Kps יתעצבן שלא כתבת את הכל בהודעה אחת

למעלה