קצת בבעיה...

יערית

New member
קצת בבעיה...

נפרדנו לפני כמה שבועות, אנחנו עדיין אוהבים אחד את השני אך במתכונת הקיימת קשה לנו להמשיך יחד, יודעים בטח שחוסר אמון זה הבסיס של כל זוגיות ובכלל של בני האדם. החלטנו להמשיך כל אחד בחייו אבל לפעמים לשמור על קשר טלפוני,עד כה נפגשנו מס` פעמים ובאמת התחזקה בי ההחלטה יותר ויותר שזה חייב להפסק, אנחנו חייבים להמשיך הלאה בלי כאב ,הקשר הזה כרגע לא מוביל לשום מקום,הוא תקוע,הוא מלא בעבר שעולה כל פעם מחדש. אז מה הבעיה? אמרתי שזה זמן לעצמי זוכרים? זה הזמן שאני צריכה לעבור את הגירושים שלא הרגשתי כמעט בגלל נוכחותו של החבר,אני רוצה ללמוד להסתדר בלי ``צל`` לידי,(ואני טיפוס שקשה לא להיות לבד..) מציעים לי לצאת מה לעשות? סתם לדבר על כוס קפה מתאים לי..אך עולות לי המחשבות שאולי ירצו יותר.. לא רוצה לאכזב אף אחד,הלב שלי צריך פסק זמן,הוא מלא ושייך כרגע לאחר. אז מה לעשות כאשר מבקשים מס` טלפון ומבקשים להפגש? איזו הרגשה עוברת עליי עכשיו מרגישה כמו ילדה בת 16, רוצה לשמוע את תגובותיכם בעיניין.. תודה שלכם... יערית.

taltallim

New member
מה לעשות? לא לעשות!!!

חסרות תשובות? לא פנויה, לא זמינה, לא יכולה. אין זמן, אין חשק. לא רוצה!!!! ואם תחשבי על זה... כל הנ``ל גם קצת נכון... ואמיתי. לאכזב אחרים??? הכי חשוב וקודם כל - תמיד - לא לאכזב את עצמך!!!! תלתלים (שחוזרת לעצמה.......)

אור-לך

New member
אז ככה...

אני קולטת מדבריך המון המון פחד להיות לבד. שימי לב, עדיין לא נפרדת סופית מהחבר וכבר את בעניינים של ``יציאות``... מי שרוצה להיות לבד לא ``מושך`` אליו הזמנות ליציאות. אני לא אומרת זאת בכדי לפגוע אלא כדי להאיר את עינייך. להיות לבד זה חלק כל כך חשוב בחיים על מנת להכיר את עצמך, להבין מה את רוצה, מה את לא רוצה, להיות ``נקיה`` לקראת הקשר הבא (לפחות אצלי ולפחות לאחר קשר משמעותי). ואם את בכל זאת רוצה להיפגש על כוס קפה אז הכי חשוב זה להיות כנה, לומר מראש איך את מרגישה. אם יתאים לו - אחלה, אם לא - לא הפסדת שום דבר... עצה שלי - קחי לך פסק זמן מכל היציאות, הפגישות עם החבר לשעבר ופשוט תהיי שם לעצמך. אני בטוחה שזה רק יחזק אותך. אור.

יערית

New member
בעיקבותייך חנוש

קיבלתי טלפון בהול של החבר לשעבר,שאמר שהוא כ``כ הופתע לקרוא את מה שכתבתי,ושהיתה שם מישהי שענתה לי על כך שאין לי מה לחשוב לצאת עם אחרים בזמן שרק נפרדתי ממישהו.... עכשיו הייתי חייבת להכנס ולקרוא את תגובתיך מכיוון שזה מאוד מציק לי שהוא מבין דברים הפוך ממה שהם,יפעת קצת עלתה על ההרגשה שלי,השאלה נועדה לעתיד לא משהו עכשוי..אנחנו כל הזמן דיברנו על כך אני והחבר ואמרנו שלא נשתף אחד את השני בבילויים או בהיכרויות,הציק לו שאני חושבת כבר על פגישות עם אנשים,ניסיתי להסביר שהמצב החברתי שלי הצטמצםמאז שהתגרשתי,חברות עזבו,אני עזבתי כמה חברים ,והוא היה מרכז עולמי... אני כמובן לא הולכת לפתח שום קשר אם אף אחד!!! אך אני יודעת שלשבת בבית עבודה וילדים ולא להתרענן קצת יהרוג אותי.. הוא להבדיל רווק,אני יודעת שהוא גם ינהג כמוני ולא יפתח לשום קשר חדש,אך הסטטוס החברתי שלו שונה... אז מה לא הייתי בסדר לעזעזל? בס``הכ הוא דיבר איתי כל הערב על חברים שיהיו לי בעתיד וזה יצא לי על הכתוב.. קצת שיתפתי במחשבות והוא הפך את זה לגרוע,ולי כ``כ רע שעכשיו זה נגמר בניתוק טלפון !!! כניראה שאשמור את מחשבותיי לעצמי! יערית.

אור-לך

New member
סליחה יערית

לא התכוונתי שתרגישי רע. בסך הכל רציתי להאיר את עינייך... כשאת כותבת הודעות את הרי לא מצפה שכולם יענו לך לפי ציפיותייך. מצטערת, אבל כשמשהו לא נראה לי אני לא יכולה להגיב אחרת. מההודעה שלך השתמע שהעניין עם היציאות הוא עכשוי. אם ההודעה הקודמת היתה ברורה כמו זו בודאי הייתי מגיבה אחרת. בטח שלצאת ולפגוש אנשים חדשים זה תמיד טוב. ולהבא, אם את כותבת, תחשבי טוב מי יקרא את ההודעה... אור.

יפעת*

New member
יערית

תני לזמן לעשות את שלו (ובכלל מה רע להרגיש כמו בת 16?), ולמה לא להפגש? הרי לא הבטחת לאף אחד את ליבך, צאי תהני, תפגשי את החיים, תתחילי מחדש עכשיו, את מה שלא הספקת להתחיל מחדש, כשיצאת מהנישואים.ואל תדאגי לאכזבות של אחרים כרגע, קחי לך את פסק הזמן של הלב, אבל במקביל את יכולה למלא אותו בדברים אחרים מאהבה רומנטית, יש לו ללב כל מיני מקומות לאהבות אחרות.... ומי יודע, לפעמים בדרך נתקלים בדברים שמעולם לא ציפית להם.. יפעת

למעלה