קצת בארוק

אם אתה עדיין לא קולט

אז הנה בחור צעיר עושה באך עם גיטרה חשמלית: http://www.youtube.com/watch?v=weoK5Z5JwMM מדהים שאתה כל כך מבוגר ועדיין לא הבנת את הקשר בין רוק לבארוק.

זה לא עוגב, זו גיטרה חשמלית

אבל זה מה שמלמדים גיטריסטים - באך לגיטרה כדי לאמן את האצבעות. תשאל כל מורה לגיטרה - הוא נותן באך לתלמידים שלו, כדי שיתאמנו. זה לא באך? זה הכי באך שיש.

Petrus

New member
אל תתחמק

הכוונה היתה איזו יצירה מנוגנת בקישור שצירפת. אבל האמת שזו שאלה מכשילה, מאחר וזו לא יצירה של באך. זה אפילו לא דומה לבאך ואין לזה שום קשר לבאך.

אז למה אתה מתחכם?

אתה מנסה להכשיל אנשים או סתם לבזבז להם את הזמן? קבל אגודל למטה. הבחור כתב 'באך מטאל' בוידאו שלו, וזה נשמע כמו בארוק. מבחינתי זה יכול להיות גם דוד של באך, אבל אתה בדיוק למה אני מתכוון ואנחנו סתם מבזבזים את הזמן.

Petrus

New member
המטרה היתה להוכיח

שאין למה שפירסמת קשר, ולו הקלוש ביותר, לבאך או לבארוק. הסתמכת רק על הכותרת, בלי בכלל לבדוק מה יש שם. ואם אתה חושב שזה נשמע כמו בארוק, אז באמת אין לך מושג איך בארוק נשמע.

אוהו!!!

מאיפה צצת פתאום? יצאת מהבונקר לשאוף אוויר? שקט כאן היום, הא? הוא עסוק היום במלחמת הטרולים בחזית השניה. תהיה בהיכון, הוא עוד יחזור להפציץ גם כאן.

RamiSun

New member
שוב חם שם בגיזרה?

בכל מקרה, כאן אורי תמיד מוזמן להפציץ. תגיד לו שבמקום שילחם שם בטרולים.

תסלח לי אבל זה נקרא לאונן באך...

ואם תשאלו אותי אז...רוק לבארוק כמו סמחטה לקנטטה
.

זאת דעתך בלבד

עובדה שהוא לוקח את ה'ליד' של היצירה, וזה כנראה מספיק מעניין בשביל אנישם לראות ולשמוע.

cut2

New member
מה הליד של היצירה?

תאיר את עיניי, כי לי זה נשמע כמו המטאל הנחות ביותר. גם הסולם הדבילי שהוא מריץ שם ממש לא נשמע כמו משהו 'מהבארוק', ובטח שלא המאניירות המטאליסטיות המגוכחות. זה שכתוב Heavy Metal Bach בכותרת לא אומר שזה אכן זה... התקשורת לא תמיד מדייקת. אין כאן שום יצירה שהוא לקח ממנה את הליד, בכל אופן. זו חרטא-ברטא.

למעלה