קצת באיחור , אבל תמיד אפשר לברך
נ נסיכת הכוכב New member 4/1/07 #2 ערב חמים ונעים החורף הזה משונה למדיי הקור חודר לעצמות לא זוכרת כזה חורף שהקור השתלט עלי לחלוטין רועדת חצאי ימים מהקור
ערב חמים ונעים החורף הזה משונה למדיי הקור חודר לעצמות לא זוכרת כזה חורף שהקור השתלט עלי לחלוטין רועדת חצאי ימים מהקור
ה הים רגוע New member 4/1/07 #3 קר .. היום לא חשתי בקר במיוחד , וכעת עובד המיזוג , התלבשי חם והתכסי נסיכה. ואולי עדיף שתשגי , חיבוק חם עותף וצחצם ,, מתגעגעת לחיבוק ,, הולכת להוריד שיער אולי נדאג לחיבוק לסופ שבוע??
קר .. היום לא חשתי בקר במיוחד , וכעת עובד המיזוג , התלבשי חם והתכסי נסיכה. ואולי עדיף שתשגי , חיבוק חם עותף וצחצם ,, מתגעגעת לחיבוק ,, הולכת להוריד שיער אולי נדאג לחיבוק לסופ שבוע??
נ נסיכת הכוכב New member 5/1/07 #5 חיבוק ורטואלי נחשב? מצאתי דרך לשוחח במסנגר , מעבירים קישור לשיר רומנטי ואז ממול יש לי בחור מקסים שרוקד עמי ורטואלית את הריקוד של החיים זה אינו חיבוק חם אבל זה החיבוק שהשגתי לאחרונה לפחות בלכתי לישון הרבה יותר רגועה ומלאה באור ואהבה
חיבוק ורטואלי נחשב? מצאתי דרך לשוחח במסנגר , מעבירים קישור לשיר רומנטי ואז ממול יש לי בחור מקסים שרוקד עמי ורטואלית את הריקוד של החיים זה אינו חיבוק חם אבל זה החיבוק שהשגתי לאחרונה לפחות בלכתי לישון הרבה יותר רגועה ומלאה באור ואהבה
ה הים רגוע New member 5/1/07 #6 חיבוק ורטואלי ...לא נחשב אצלי . כיף להיות מחוזרת גם בדרך זו .. אבל מאחלת לך חיבוק אמיתי חם .. שמרגשים ,מרחים, ומתחמים , כזה שלכבודו , תגלחי רגליים , תעשי אמבטיית קצף ...... והופ לחיבוק ,,,,,
חיבוק ורטואלי ...לא נחשב אצלי . כיף להיות מחוזרת גם בדרך זו .. אבל מאחלת לך חיבוק אמיתי חם .. שמרגשים ,מרחים, ומתחמים , כזה שלכבודו , תגלחי רגליים , תעשי אמבטיית קצף ...... והופ לחיבוק ,,,,,
נ נסיכת הכוכב New member 6/1/07 #7 את חמודהההההההההההה יאלה אנ י באה לקבל חיבוטק חם ואמיתי ומעדיפה את החיבוק ממך ולא ממחזר החיבוק של מחזר יכול להוביל למקום אחר אז עדיף מאחורי מסך , ככה אין מגע ישיר
את חמודהההההההההההה יאלה אנ י באה לקבל חיבוטק חם ואמיתי ומעדיפה את החיבוק ממך ולא ממחזר החיבוק של מחזר יכול להוביל למקום אחר אז עדיף מאחורי מסך , ככה אין מגע ישיר
ה הים רגוע New member 6/1/07 #8 נסיכה ../images/Emo24.gif קבלי גם ממני חיבוק , אבל , החיבוק הדב של המחזר , יוביל למקום של כיף ... מה את לא אוהבת זאת???
נסיכה ../images/Emo24.gif קבלי גם ממני חיבוק , אבל , החיבוק הדב של המחזר , יוביל למקום של כיף ... מה את לא אוהבת זאת???
נ נסיכת הכוכב New member 6/1/07 #9 ים רגוע וים סוער עד הצינטור צריכה להיות זהירה הלב לא עומד בסערות של ים גלי כרגע לכן החיבוק שלך יותר בטוח עבורי לא יגרום לים סוער בלב שלי
ים רגוע וים סוער עד הצינטור צריכה להיות זהירה הלב לא עומד בסערות של ים גלי כרגע לכן החיבוק שלך יותר בטוח עבורי לא יגרום לים סוער בלב שלי
ה הים רגוע New member 6/1/07 #10 ../images/Emo189.gif|שולחת לך מליון ../images/Emo24.gifנסיכתי | את מלאך הנסיכה