קצת באיחור ....

אבלאבלאבל../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

היא כתבה שהיא צבעה כתוצאת לוואי מזה שהשיער התכהה. בלה.>< *נסקלת*

Hieros Gamos

New member
לא. היא ציטטה את מה שJM אמרה

באמי וובקאסט של האוס על זה שהיא הייתה בלונדינית כל החיים שלה עד הבערך שנתיים האחרונות ואז הגיבה על מה שאמרו למעלה-שנראה להם שהשיער שלה כהה יחסית- ואמרה שיכול להיות שהוא התכהה עם הזמן (כמו שקורה להמון. מנסיון) ובכל מקרה, גם אם הוא התכהה וגם אם לא, היא צבעה אותו..

randomguy

New member
ג'ניפר בלונדינית - הסבר מדוייק !

אני מסכים שהיא נראית הרבה יותר טוב בחום מאשר בבלונד. כל אחד מגדיר בלונד אחרת אני חושב שהשיער הטבעי שלה הוא חום שנוטה לבלונד. אני משער שלפני "האוס" היא צבעה לבלונד חזק וכשהתחילה ב"האוס" היא צבעה לחום כנראה. מצורפת תמונה שמוסבר בה העניין הזה במדוייק (בטקסט).

Hieros Gamos

New member
אממ לפי מה שכתוב פה, הצבע שלה

בתמונה זה הצבע האמיתי. אני לא יודעת איך אתה מגדיר בלונד אבל זה לחלוטין בלונדיני. עכשיו, עוד לפני שהיא התקבלה להאוס היא צבעה את השיער שלה לחום. איך אני יודעת? באמי וובקאסט בריאן אמר שהוא היה צריך לבחור שחקנית. היו כמה אודישנים והוא בחר אחת בלונדינית ואחת עם שיער חום. רק מה? שתיהם היו אותה אחת. היא עשתה אודישן אחד עם בלונד ואחד עם השיער החום (אני חושבת שזה היה מול הנטוורק אבל לא בטוחה)...השיער החום זה לא בגלל האוס

randomguy

New member
בלונד VS חום

בתמונה כתוב "2003" כלומר זאת התקופה לפני "האוס" שבה היא היתה לגמרי בלונדינית (כמו שאמרת). בתקופות יותר מוקדמות היא היתה פחות בלונדינית ולכן אני מניח שבתמונה מ 2003 זה לא הצבע הטבעי אלא בלונד צבוע. קראתי את הסיפור על ה CASTING של JM ל"האוס". הראו לו קלטות שלה ושל אחרות ואמרו לו לבחור שתי מועמדות פיינליסטיות והוא בחר את JM בבלונד מול JM בחום - ולכן היא היתה המתחרה של עצמה על התפקיד של קמרון! הוא בחר אותה ואותה בלבד ועל זה אני יכול לומר שיש לו את הטעם הכי טוב בעולם כי JM הכי מדהימה בעולם!!!
Jennifer Morrison

pink panther 8

New member
ואו איזה דיון מעמיק...

LOL דיון נחמד אני חושבת שאפשר לסכם את זה בעובדות הבאות ותקנו אותי אם אני טועה: -JM הייתה בלונדינית נוטה לחום בילדותה. -JM צבעה לבלונד פלטינה(בערך לא שולטת ברמות הבלונד) -ולאחר מס' שנים החליפה לחום -בהאוס היא מהממת (DDG) סוף הסיפור! שיהיה לכולם שבת שלום

randomguy

New member
אנחנו פשוט יורדים ל*שורש* העניין!

הצבע של השיער שלה היה ממש בלונדיני לפני שהתחילה את התפקיד ב"האוס", אבל כנראה שלקחו אותה ל"האוס" רצו שתראה רצינית יותר (כמו רופאה) ולכן ביקשו שתצבע לחום (כך אני מבין את העניין) כמו שנתנו לה ללבוש משקפיים מאותה סיבה (אשכרה רופאה). בתמונות הכי עדכניות שלה יש לה שיער ממש ממש חום ולגמרי חלק וזה פחות יפה מחום עם גוונים מתולתל (באסה).

למעלה