קצת באיחור

בועית

New member
קצת באיחור

מי שהיה בפסטיבל הבירה בטח ראה חברה שנקראים דנזה או דנשה אין לי מושג.... בכל אופן הם שרו איזה שיר שנקרא "פעיל תנזים" ותסלחו לי אבל השיר הזה הוא פשוט גועל נפש!!!!!!!!(בלשון המעטה) אני בטוחה שהדעות הפוליטיות שלהם די דומות לשלי אבל אני לא אהיה מופתעת אם גם את הפואנטה הזאת פיספסתי בשיר תקראו לזה חוסר חוש הומור או איך שאתם רוצים ואני לא מתימרת להיות יפת נפש או משהו כזה אבל לשיר "אני פעיל תנזים" זה פשוט מגוחך! לא רוצה להעליב את מי שכתב את זה - אבל תנסו מילים קצת יותר מתוחכמות בשביל להעביר את המסר שלכם, אני התבעסתי ממכם לאללה... ועוד לחשוב שעליתם ישר אחרי בויאקה.

למה כזה רציני?

זה שיר הכי בצחוק שאפשר הכנסת בזה פוליטיקה תככים ומזימות זה סתם שיר פאן כזה אל תקחי את הנאמר בו ברצינות.

בועית

New member
בכל זאת אני חושבת

שחוש ההומור שלי מאוד מפותח והשיר הזה פשוט עלוב ולא פאן... יש שירים יותר מפגרים שנשמעים יותר טוב אבל פעיל תנזים זה חוסר רגישות וממש צרם לי לשמוע את זה

babe10

New member
אני דווקא אהבתי אותם.

פעיל תנזים, 200 ידידות ולא... אחלה להקה. קצב טוב, וליריקס של סאטירה. מי אמר שתמיד חייבים לשיר מחאה? למרות שפעיל תנזים זה סוג של מחאה סאטירית אולי.. לא יודעת, לי הם גרמו לחייך. אולי גם כי הייתי אחרי ההיי מבוייאקה.

עוNר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא שמעתי ת´שיר, אבל נשמע לי טוב הרעיון של "פעיל תנזים" חחחחחחחחחחח זה טוב... מה את נפגעת לי מזה? זה הומור שחור סוג א´...

למעלה