קצת באיחור...

ThePiper

New member
קצת באיחור...

שרשור ימי ההולדת היומי(9/1 בעיות באינטרנט). ואם ציפיתם שאני אשכח, אז טעות גדולה בידכם כי אתמול מאסטר הגיטרה הבלתי מעורער (בשבילי...) חגג 60 עגול. כן כן, אני מדברת על לא אחר מאשר ג'ימי פייג'! ציפור החצר הצלבנית שהמריאה בגדול בצפלין מעופרת! אז מזל טוב לפייג'י! אתמול חגגה גם ג'ואן באאז יום הולדת, אז מזל טוב למצילת העצים (קראתי על זה בספר שלנו באנגלית=), הגרסה הנשית של בוב דילן והמתחרה הרצינית לג'וני מיטשל (כפי שהולדן קורא לה). והיום, החוגג הכי בולט הוא רוד סטיוארט, מזל טוב לו, יותר מזה אין לי ממש מה להגיד =)

lior efi

New member
מזל טובבבבב!!!

ג'ימי אין אין עלייך! אני מת עליך! אתה הגדול מכולם! מזל"ט גם לג'ואן המוכשרת וגם לרוד הצרוד!

מזל טוב לג'ימי העמוד

עוד אחד שהלך לצומת הדרכים לעשות עיסקה עם השטן. אגב, פעם מזמן שמעתי שמועה שהוא ניתוח לקצר או להוציא באיזו שהיא צורה את העצמות מכף היד שלו כך שתיהי יותר גמישה, אולי אני אומר שטות גמורה, אבל מישהו יודע משהו על זה?

Miss CB

New member
מזל טוב ג'ימי

אחד הגדולים שהיו, יהיו וכו'. היום שמעתי (בהשאלה מידיד, מה לעשות, אין תקציב) את הדיסק הראשון והשני של HTWWW, ההערכה שלי אליו גוברת מרגע לרגע, ולו בגלל הביצוע המטורף פה ל"שיר המהגר" ו"הארטברייקר". בקשר לשמועה, אני יכולה רק לשער שזה לא נכון בגלל שזה לא נשמע הגיוני במיוחד (פיסית): לקצר את העצמות, אם קיימת כזו אפשרות, בכלל תקטין את היד ותעשה את האפקט ההפוך מגמישות, ולהוציא חלק נשמע כאילו זה ישאיר סוג של פער וגם האצבעות עצמן לא יתפקדו... לא?

למעלה