קצת באיחור אבל...

Paige

New member
הויש,

נו ברור שפיבי לסבית!! אחרי גירוש כל שד היא ואחיותייה מתקבצות ועושות אורגיה קבוצתית! וליאו וקול מתבוננים! וגם ההפך! ואם השדים ממש חמודים מזמינים גם אותם!
אם לא הראו משהו, משהו לא קיים, ואם זה לא מוצא חן בעיניי אדוני, אז אדוני ליצן ואדוני יצטרך להתמודד ולבנות לו בראש סידרה דימיונית על דברים שקרו אבל לא מראים אותם.

Ophel McNeil

New member
אלה תרוצים עלובים.

הסיבה האמיתית היא שהיה חור בתסריט, ותאמין לי- לא חסרים כאלה. (מה זאת אומרת היא לא הייתה מרוכזת?! היא התבוננה לו בפנים!)

As I Am

New member
היייי! ../images/Emo89.gif../images/Emo103.gif

אנשים, אתם חייבים להתמודד עם האמת, לעזאזל! קול וליאו הם זוג!!! ארג... זה לא דוחה, זה מושלם!!! אוווו... התחלתי לקרוא סלאשים של שניהם והם כל כך חמודים ביחד!!!! ^^ *מתמוססת מעונג* תחפשו בפאנפיקשן.נט (אופל נתנה קישור איפשהו בעמוד) סלאשים של שניהם... סווו ביוטיפול...
- אר... למרות שאני נמנעת מ NC17, עד כמה מופרעת אתם חושבים שאני, לעזאזל? (שאלה רטורית, לא לענות). לין ממ... אולי אני צריכה להתחיל לקרוא גם סלאשים אחרים... לא רק על הזוג המועדף עלי... ^-^ כי אין הרבה עליהם שהם לא NC17

charmed Phoebe

New member
או.קיי

דבר ראשון כל דביל שראה את הסדרה פרק אחד היה מזהה את קול עם המסכה הזאת אז שפיבי לא? וחוץ מזה גם העיניים שלו לא היו בדיוק מוסתרות אם תסתכלו טוב תראו שהמסכה היא רק מסביבב לעיניים שלו ויש מספיק רווח כדי שיראו את העיניים שלו בבירור! חוץ מזה למה שקול ישנה צורה ולא נרגיש? זה כמו שאני אגיד שכרגע שיניתי צורה אבל אם תסתכלו עליי תראו שאני נראית אותו דבר! אה והמקור הרבה יותר נחמד מפנינה דבורין!
ופייג´ יצאה עם ליאו לפני שהוא הכיר את פייפר, ופייג´ היא בכלל לא הבת של סם אלא של שד שפאטי ניהלה איתו רומן והיא פשוט גנבה כוחות של אור לבן, וקול בכלל יוצא עם המקור וחזר לרשע, פייפר מנהלת רומן עם דריל והנשמה של פרו נמצאת בעציץ פיקוס בבית שלהן!

Ophel McNeil

New member
סייברט´וס התכוון

שקול שינה צורה, והיוצרים פשוט לא אמרו לנו את זה, והשחקן (ג´וליאן מקמהון) המשיך לשחק כרגיל, אבל בעצם רק הדמויות רואות אותו אחרת, כי הוא שינה צורה. מה, לא הגיוני?

charmed Phoebe

New member
שעשו את זה בלי להראות לנו...

מה היוצרים הראו את זה לעצמם לכיף? העלילה נועדה לנו ולא להם (אני מקווה)

Charmed 4ever.

New member
סורי טו טל יו האני... מור קוראים לך

? אבל דריל די נשוי...
אנשים הכירו את קיט
יש לה קולר אדום והיא לבנה בהכחשה...!

Ophel McNeil

New member
איפה מצאת סלאשים עם דירוג

יותר נמוך?! הכי נמוך שלי זה R, וגם זה בקושי! תלנקקי!

Paige

New member
על הסלאאאשים...

קראתי שניים של ליאו וקול...
וראיתי שיש גם אחד שם קול ודריל...
וזה כבר ממש חולני. אבל כולכם טועים בגדול!!! האבא של פייג´ הוא בעצם ליאו!!
ולמה אין פנפיקס על האחיות?
ואופל, קראת את יצירות המופת שלי?

yulki

New member
הממ.......

אל תריבו, ואופל, זה לא יפה מה שאמרת לסייבר, נעלבתי בשבילו (
) אני מכריזה על הסכם שלום
!! גל

sand in my eyes

New member
גיליתי שקראתי כבר פעם את הפאנפיקים

שלך, ואפילו אהבתי...
קול ודריל ביחד זה אכן חולה, להבדיל מאשר קול וליאו, שזה מושלם
ויש מלא פאנפיקים על הבנות- איך לא מצאת?!

Ophel McNeil

New member
זאת אני, עם ניק שונה.

שחכתי להחליף. וגל- א. עם מי רבתי? ב. במה העלבתי את סייברט´וס?

Paige

New member
לא נכון!

לא אהבת :( אני עובדת עכשיו על אחד נוסף... לא פייפר וליאואי. אין ליאו עד עכשיו. גם קול אין. כנראה שהם עוד פעם בבית משחקים בדברים אסורים
... יש פאנפיקים על הבנות? ואני מתכוונת פאנפיקים

Ophel McNeil

New member
הן אחיות, למען השם!!! זה חולה!

(ואם אני אומרת על משהו שהוא חולה- אז הוא חולה). וכן אהבתי את הפאנפיקים שלך! אפילו לפני שידעתי שזאת את כתבת אותם!

Paige

New member
בה ../images/Emo3.gif

לא נורא!
טוב, מה איכפת לי.... זה בשביל הבנים שבינינו
ואם את מתעקשת...

As I Am

New member
ארמ... אופל ^^;;;;; ../images/Emo103.gif

קבצי הוורד שלי מתנכלים לי שוב... סוריייי

למעלה