קצת באיחור אבל...

charmed Phoebe

New member
קצת באיחור אבל...

בקשר לפרקים שהיו ביום שבת הייתי רוצה להגיד כמה דברים (אני יודעת שזה לא מעניין אתכם אבל בכל זאת): א. פייפר מראה שהיא אוהבת את ליאו זה ממש נדיר! ב. קול ושיער ארוך ממש לא מסתדרים. ג. איזה חמודה הילדה ששיחקה את קייט! ד. איך פיבי לא זיהתה את קול במסיבה של ליל כל הקדושים או.קי אז הוא היה עם שיער ארוך ומסיכה אבל עדיין היה אפשר לזהות אותו מקילומטרים וגם את הקול שלו ;)

Ophel McNeil

New member
קשה לי, כואב לי, ומאוד מאוד

עצוב לי להגיד את זה, אבל פייפר אוהבת את ליאו, ורואים את זה.
רואים את זה כל פרק, למרות שהיא נורא נורא כל הזמן לחוצה ומתנהגת כאילו היא במחזור. רואים כשהם נוגעים אחד בשני, או מחייכים זה לזה, או נשענים זה על זה, וכו´. למשל, בפרק "הכנס את השד" מהעונה הרביעית, שהיה לו במאי גרוע, הם לא עשו את זה (חייכו, נגעו, וכו´), וזה מאוד צרם בעיניים. אבל כמעט כל פרק ממש רואים שהם אוהבים אחד את השני
, ותאמינו לי- זה שובר לי את הלב. בקשר לקול ולפיבי, אני אגיד את זה שוב - סקס, אנד סקס אונלי.

Woogyman

New member
חוץ מזה שקול ופיבי בקושי הכירו

בתקופה של הפרק הזה. הם לא ראו אחד את השני כל כך הרבה ולא היו ממש ממש מאוהבים כדי לשים לב אחד לשני כשהם מחופשים.

Ophel McNeil

New member
-ב-ב-ק-ש-ה-!-

נו באמת, כולה העיניים שלו היו מכוסות! כל שאר הפרצוף שלו, כולל האף (ויש לו חתיכת אף) היה חשוף, והיה אפשר לזהות אותו ממש בקלות. זה אידיוטי! חוץ מזה, מי אמר שפיבי לא חשבה עליו כבר אז? עובדה שכשהתפוח היה בצורת C פיבי ישר חשבה על קול.

Woogyman

New member
בסדר

אבל את תזהי יותר טוב מישהו שנפגשת איתו 50,000 פעם מאשר מישהו שראית רק פעמיים...

Ophel McNeil

New member
אבל אני עדיין אזהה אותו.

(ואין סיכוי שפיבי פגשה את קול אז רק פעמיים, היא כבר הכירה אותו בתקופה הזאת בערך חודשיים, ולפחות שבוע-שניים בהם הם יצאו).

SaberTooth

New member
הפיתרון (לפי דעתי)

לדעתי קול לבש צורה אחרת בפרק הזה, לכן היא לא זיהתה אותו!

Woogyman

New member
אבל הוא לא לבש צורה אחרת...

ראינו שהוא נראה אותו דבר... חוץ מזה שלקול אין כוח לשינוי צורה.

SaberTooth

New member
איך את יודעת שהוא לא לבש צורה?

ראשית איך את יודעת שהוא לא לבש צורה? אולי הוא לבש צורה אחרת אבל המפיקים החליטו לתת לג´וליאן לשחק את קול בעבר כדי שנדע מי זה! ושנית זה שקול אף פעם לא החליף צורה לא אומר שאין לו את הכוח הזה! אחרי הכל הוא שד חזק יחסית...

Woogyman

New member
אבל למה אתה לא קולט שאני בן?

ואם הוא היה משנה צורה, התסריטאים (לא המפיקים, למפיקים אין השפעה על תוכן הפרקים) היו גורמים לנו להבין שהוא לבש צורה אחרת, לא היו נותנים לנו סתם לנחש את זה. ויכול להיות שיש לו כוח לשינוי צורה, אפילו שאני רואה המון הזדמנויות שכוח כזה היה עוזר לו והוא לא השתמש בו. באותה מידה אני יכול להגיד שאולי יש לו כוח למחוק זיכרון והוא מחק זמנית את הזיכרון של המראה שלו מהראש של פיבי ובגלל זה היא לא זיהתה אותו. בקיצור, בוא נלך לפי הכוחות שרואים בסדרה כי אם נתחיל להמציא לקול עוד כוחות זה לא יגמר...

SaberTooth

New member
Woogyman יקר

אני עדיין דובק בתאוריה שלי.... אני לא יודע למה אני חושב שאתב בת? אולי זה בגלל שרוב חברי הפורום הן בנות. ולסיום אני רק רוצה להגיד שזה נחמד איך שכתבת את הכישוף לסילוק הWoogyman (מכוון שהכינוי שלך הוא Woogyman, אם לא הבנת!)

Ophel McNeil

New member
כן.

ברצינות, ההודעות שלך גורמות לי לחשוד שאתה לוקח באופן רציף פרוזאק, או לפחות כדורי הרגעה. ובלי קשר- כתבת לסם שאתה אוהב את הלחש לחיסול וויגמן, בגלל שזה הניקניים שלו. אני לא הבנתי- למה התכוונת? ועוד דבר- למה החלטת שקול שינה צורה ופשוט לא הראו לנו את זה?! אם לא הראו לנו את זה- זה לא קיים. באותה מידה אני יכולה להחליט שפרו בעצם ידעה על קיום פייג´, שהן היו חברות הכי טובות בביה"ס, שליאו וקול באמת מנהלים רומן (כלומר, הם באמת מנהלים רומן, אבל זה לא קשור), שהמקור הוא פנינה דבורין, ושלפיבי יש מאהבת. איך אתה מצליח לראות הגיון מאחורי התאוריה שלך- איך?!

SaberTooth

New member
איך סיבכת את עצמך!!!!

אז אני לא לוקח כדורים מכל סוג שהוא, בזה את יכולה להיות בטוחה, למרות שהיום אני היפר-אקטיבי בצורה יוצאת דופן, אבל זה כבר משהו אחר... ומה רע בתאוריה שלי? ולמה לא יכול להיות שפרו מכירה את פייג´? אולי הן באמת היו חברות בבצ´פר? אולי זו הדרך המעוותת של ה"אלדרז´" לגרום לפייג´ להכיר את המשפחה שעתידה להיות שלה בעתיד??? אבל כל שאר הדברים שאמרת (חוץ מעיניין שהמקור הוא פנינה דבורין, זה דווקא הגיוני
) הוא שטויות בפיץ פיטריות! לדעתי התאורייה שלי היא ההסבר היחיד לזה שפיבי לא זיהתה את קול במסיבה, אחרי הכל רק העיניים שלו היו מוסתרות! הוא היה חייב לשנות צורה! זה שהם לא הראו לנו את זה לא אומר שזה לא קרה! ולסיום, הרי ווגימן כתב את הלחש לחיסול הווגימן בהודעה שלו, איך את לא רואה מה מצחיק אותי פה???

Ophel McNeil

New member
אתה אולי לא לוקח תרופות, אבל

אתה גורם לי לרצות לקחת!!! אתה צריך לראות אותי עכשיו- נושכת את השפתיים, ומתנוענעת בכיסא כמו מטורפת... תן לי להסביר לך משהו, זה שהיוצרים לא הראו משהו- דווקא כן אומר שהוא לא קרה!! כי אם לא, למה כל הדברים שאמרתי הם שטויות? למה שלפיבי לא תהיה לסבית? רק שניה, זה שלא אמרוה את זה, או אפילו רמזו על זה, או נתנו לנו כל שמץ של חשד שזה המצב, אומר שזה לא נכון? לא אל פי התאוריה שלך. כנ"ל ליאו וקול.
אתה מקשיב לעצמך? על סמך מה החלטת שקול שינה צורה? אתה פשוט החלטת את זה בשרירותיות, באותה מידה יכלת להחליט שקול כל הזמן משנה צורה, ורק בפעם ההיא בעבר הוא בא בצורה האמיתית שלו. למה? ככה. אם קול היה משנה צורה, אתה ברצינות חושב שהיוצרים לא היו מראים לנו את זה? פשוט מעביר יד על הפנים שלו- והופך לאדם אחר? היינו עדיין מבינים שזה קול, וזה היה לוקח בדיוק שניה וחצי מהפרק. חוץ מזה, שסם צודק- אין לו את הכוח לשנות צורה, אחרת הוא היה עושה את זה בהמון מקרים אחרים. ואם כבר- במכושפות, שהיא דווקא סדרה אמינה, יש המון, המון, אבל המון חורים בתסריט. וזה שפיבי לא זיהתה את קול זה לא החור הראשון, ובטח שלא האחרון. אנשים, עזרו לי להכניס בסייברט´וס הגיון.... בבקשה....

SaberTooth

New member
את פשוט לא מבינה!!!!

אני חושב שקול שינה צורה בגלל שזה ההסבר ההגיוני היחיד (לפי דעתי!) לעובדה שפיבי חא זיהתה אותו. מאיין לי לדעת למה התסריתאים בחרו לא להראות לנו את השינוי (אם זה אכן קרה), אני בטוח שהיו להם את השיקולים שלהם. ובאמת יכול להיות שפיבי לסבית, כל עוד לא הוכיחו לנו אחרת... זה בהחלט הגיוני! הרי לא ראינו אותה בסצינת מיטה לוהטת עם משיהו ולא עם מישהי, אז זה בהחלט אפשרי! אבל ה"רומן" בין קול לליאו לא אפשרי, כי קול הוא שד וליאו הוא מאיר לבן
(וזה גם דוחה!!!)

Woogyman

New member
אבל ליאו כבר הפר את החוקים פעם

אז אולי הוא עושה את זה שוב, עם קול. לא הראו לנו את זה. אבל עצם אני בטוח שקול בכלל מנהל רומן עם קיט. אף פעם לא הראו את זה אבל הם מתכוונים לזה בטח. ופרו? למה היא לא יצאה עם אף אחד קבוע אחרי אנדי? בגלל שהנשמה של אנדי התגלגלה לעכבר (אתם רואים - לא אוגר! אני מתחיל להירפא) והיא ופרו ניהלו רומן בסתר. תבין שזאת תוכנית טלוויזיה. הם מתכוונים רק למה שהם מראים בסדרה או לפחות רומזים על מה שהם לא מראים, וזה אף פעם לא דברים חשובים כמו שינוי צורה. נגיד בעונה השניה פיבי אמרה שהיא השתמשה באותו הלחש שהם השתמשו לשד עם הקרן בראש. אז אנחנו יודעים שהיה שד כזה שפשוט לא ראינו. אבל הנה דיברו על זה. במקרה של קול לא אמרו כלום. ובקשר לדבר כל כך חשוב כמו שינוי צורה הם היו מסבירים את זה כדי שכם הצופה המפגר ביותר יבין. יש עוד מיליון ואחת הסברים הגיוניים לזה שפיבי לא זיהתה אותו, ואלה הסברים שגם הגיוני שהסדרה לא דיברה עליהם בבירור כי הם ברורים מאליו (פיבי וקול לא הכירו מספיק טוב, פיבי לא הייתה מרוכזת, המסיכה של קול הסתירה)...

למעלה