קצת באיחור אבל ..
J jocie1 New member 18/10/08 #4 מדהים...דומה ברעיון לפוטומוזיאיק שראיתי באנגליה, כמה זמן לקח לך להרכיב אותה?
F fairy8 New member 18/10/08 #5 תודה.. עכשיו אני מסתכלת והתחלתי אותו בתחילת החודש שזה אומר לפני שבועיים בערך אבל מיום כיפור שהתחלתי לעבוד עליו יותר ברצינות. (העיקר שבכיתי שאני לא מצליחה). מה ראית באנגליה?
תודה.. עכשיו אני מסתכלת והתחלתי אותו בתחילת החודש שזה אומר לפני שבועיים בערך אבל מיום כיפור שהתחלתי לעבוד עליו יותר ברצינות. (העיקר שבכיתי שאני לא מצליחה). מה ראית באנגליה?
J jocie1 New member 18/10/08 #9 הבת שלי נזכרה בפאזל שראינו אותו פוטומוזיאק שסיימת....כל הכבוד לך....תמיד בגמר ההרכבה במיוחד אם היתה מאוד מורכבת וקשה...שוכחים כמה קשה היה .... מוכר לי מאוד...אנסה לברר אם זה עדיין נמצא באותה חנות
הבת שלי נזכרה בפאזל שראינו אותו פוטומוזיאק שסיימת....כל הכבוד לך....תמיד בגמר ההרכבה במיוחד אם היתה מאוד מורכבת וקשה...שוכחים כמה קשה היה .... מוכר לי מאוד...אנסה לברר אם זה עדיין נמצא באותה חנות
J jocie1 New member 19/10/08 #10 הבת שלי נזכרה בפאזל שראינו אותו פוטומוזיאק שסיימת....כל הכבוד לך....תמיד בגמר ההרכבה במיוחד אם היתה מאוד מורכבת וקשה...שוכחים כמה קשה היה .... .... מוכר לי מאוד...
הבת שלי נזכרה בפאזל שראינו אותו פוטומוזיאק שסיימת....כל הכבוד לך....תמיד בגמר ההרכבה במיוחד אם היתה מאוד מורכבת וקשה...שוכחים כמה קשה היה .... .... מוכר לי מאוד...