קצת אריק איינשטיין

Nathi

New member
קצת אריק איינשטיין

כנראה שנישאר פה לעולם כנראה שלא נזוז מפה אף פעם הרחובות הישנים עצי הדקל הזקנים בריכת דגי זהב שעומדת יבשה ומעל הכל הים או, הקטע של הים- תמיד זה הים. הנהר החולה והדיונות השדודות הירוק בחצרות המרפסות העגולות השקט של החג ומעל הכל הים תמיד זה הים תמיד זה הים. מוקשי החרא הקטנים מקשטים ת´מדרכה הזקנה בפינה נוברת באשפה וכולם עם כולם מכירים את כולם והקטע של הים תמיד זה הים כניראה שנישאר פה לעולם. ואין מה לשנות ואין על מה לבכות כניראה הזמן ייתן את התשובות כניראה שזה אנחנו עם הטוב ועם הרע גלישה אל געגוע לדבר שלא היה אל השקט של החג והקטע של הים תמיד זה הים. כנראה שנישאר פה לעולם כנראה שלא נזוז מפה אך פעם.

לי זה דווקא נראה מתאים ל...

אמסטרדם. במיוחד המשפט "מעל הכל הים"

הנה אתגר ראשון למנהלים החדשים!

מרוב האיתחולים של המערכת, השתבשה ההודעה ויצאה פעמיים... מי ראשון למחוק אחת מהן?

blixgirl

New member
לפקודתך...../images/Emo9.gif

סודר...ספרקי עדיין בלימודים נדמה לי...
בליקסי

מלכה! ../images/Emo47.gif

אגב - ראיתי את הגורים. איזה קסומים.. היו לי פעם 8 כאלה בבית... אוקיי.. כמעט כאלה... ברטה היתה בעצמה חלק מזוג מעורב... האבא היה מסטינו אפור, ברטה היתה בוקסרית מנומרת. הילדים היו בצבעים והגוף של אמא ועם הפנים של אבא. זיווג מטורף ומדהים. ומיותר לציין כמה היא עצמה נהנתה מכל העסק...

Nathi

New member
אחרון חביב...

לסיום גדול ומתוק-לחובבי חתולים...(אני מניחה שכבר גיליתם את הצד הזה הזה אצלי
AIN´T THAT CUTE....????

ברטה

מאוד אהבה חתולים גם כן... לא הרבה מהם יכולים להעיד על זה, בדיעבד... (סליחה..)

אני לא מצליחה!

אני גולשת ממחשב מקינטוש, ויש כמה פיצ´רים פה שלא ממש משתפים אתי פעולה... מקווה שמערכת ההפעלה שאני מקבלת ליומולדת מאמא (בגיל 32 כבר לא נשאר הרבה מה לבקש) ושאמורה להיות על המחשב שלי בסוף חודש זה, תאפשר לי לתפעל את דמותי ביתר יעילות בפורומים... ואפילו להעלות תמונות!

Nathi

New member
מקינטוש...היה לי כזה

איזו נוסטלגיה המחשב הזה...היה לי מהישנים PERFORMA 400 משהו כזה... ומערכות הפעלה צורבים!!! חבל לקנות! תגידי לנו מתי יהיה לך יומולדת שנוכל לחגוג לך!

זאת אחת חדשה

שאי אפשר להעתיק עדיין, ואני אדם שומר חוק (בד"כ) וזה טוב לאמא להביא לרו"ח שלה חשבוניות על תכנות לעסק... היומולדת שלי ב 31 לינואר.

למעלה