קצת ארוך...

שלישל

New member
קצת ארוך...

ביתי בת חודש וחצי. מתי שאני מזהה סימני רעב או בכי ואני רואה שהבכי הוא צורך לאוכל אני מניקה אותה . מה שקורה הוא שהיא יונקת לעיתים קרובות לעיתים לא עוברות שעתיים ואף לא שעה והיא שוב נרגעת רק בציצ. יש לציין שהיא לא מוכנה לקחת מוצץ . בנוסף אני לא מוציאה לה את הפיטמה מהפה אלאעד שהיא מסיימת . הרבה פעמים היא נרדמת . בטיפת חלב אמרו לי לעשות סדר בארוחות ולהמתין לפחות 3 שעות , אבל היא פשוט בוכה ולא רגועה. שאני נותנת חלב שאוב מבקבוק היא רגועה 3 ןולעיתים 4 שעות . נולדה 2740 השתחררה 2500 כיום 4 ק"ג תודה

מחכה 12

New member
לא נורא

שלום לך גם אצלי היה כך תני לה מתי שהיא רוצה כל מה שהיא צריכה זה אוכל וחיבוקים היא גדלה יפה מאוד הכל יסתדר במהלך הזמן

אמאלניא

New member
האם לסדר הנקות?

מהתיאור שלך נשמע שאת קשובה לביתך ולצרכים שלה: בכל פעם שהיא רוצה לאכול, את מיניקה אותה עד שהיא שובעת. היא עלתה 1.5 ק"ג בחודש וחצי שזה יפה מאוד. בתך יודעת כמה ומתי היא צריכה כדי לאכול ויופי שאת מקשיבה לה. ציינת שאם את מנסה למשוך אותה בין הארוחות, כמו שממליצים בטיפת חלב, היא בוכה. האם את רוצה לחכות שלוש שעות עד לארוחה שלך כשאת רעבה עכשיו? מה שחשוב זה מה שאת מרגישה לגבי בתך. את האמא ואת יודעת הכי טוב. האם זה מפריע לך להניק אותה מתי שהיא רוצה ולא כל 4 שעות?

למעלה