קצת ארוך... אבל חשוב!

vif

New member
יפעת../images/Emo47.gif

אין מילים..את גיבורה שעברת את כל זה ו טוב לדעת ...מקווה שמעכשיו תחלימי ותאספי כוחות להריון...קשה שלא להתעצבן מהזילזול וחוסר המקצועיות אבל כדאי לשכוח לנוח ולאסוף כח

hyb

New member
../images/Emo24.gif גדול

מאחלת לך רפואה שלמה ומתפללת בשבילך שזה הסבל האחרון שתעברי בדרך החתחתים להריון המיוחל

נועם@בת

New member
וואו יפעתי, איזה גיבורה את ../images/Emo24.gif

לא קל לעבור כזה סיפור, על אחת כמה וכמה כזה בדרך הארוכה והקשה להריון. אני מקוה ששהחלמה תהיה מהירה, ושמיצית כבר את מכסת הצרות. אני כבר בונה עליך ל
על חצוצרה אחת
. תרגישי טוב נועם

אמאלולי

New member
וואו! ../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

שתהיה החלמה מהירה וקלה והלוואי והפעם הבאה תימשך 9 חודשים עגולים עד לאושר הגדול!

רחל5

New member
זוכרת שהיתה פה פעם מישהי בשם

אינה? אחר כך קראו לה "אינה של יערה", והיום קוראים לה... חכי, זאת ההפתעה לסוף. (אני מספרת את הסיפור בשמה, כי אני חושבת שהיא כבר לא בסביבה, אבל אני בטוחה שהיא היתה מספרת אותו בעצמה לו היתה כאן). לאינה קרה בדיוק אותו דבר. ההבדל היה שאצלה היה הריון ברחם שהתפתח באופן תקין, ולא חשדו אפילו בהריון מחוץ לרחם, עד שהכניסו אותה לחדר ניתוח וגילו את שני הליטרים המפורסמים של דם בחלל הבטן. את החצוצרה הקרועה הוציאו, ורשמו בטופס של הלפרוסקופיה שהחצוצרה השניה נראתה דבוקה לרצפת האגן (או לדופן, שכחתי מה בדיוק). בקיצור - שום סיכוי שבעולם להריון ללא IVF. מההריון התקין שנלווה להריון שמחוץ לרחם, באורח נס, נולדה יערה. הנס הזה אמנם לא קרה לך, אבל רגע... (דרך אגב, מאוד קשה לזהות הריון מחוץ לרחם, כי עד שהוא מספיק גדול כדי שיראו אותו ב- US הוא גם מספיק גדול כדי לקרוע את החצוצרה.) כשיערה היתה בת שנה וחצי בערך, אינה נכנסה להריון ספונטאני... ככה! והיום קוראים לה "אינה של יערה ואלה".

babywishing

New member
אויש מתוקה ../images/Emo24.gif

החלמה מהירה
גם לי יש סיפור מעודד אתמול בדיוק דיברתי עם דודה שלי, והיא סיפרה לי שגם לה היו בעיות להיכנס להריון, ואז אחרי מלא זמן היא נכנסה להריון מחוץ לרחם, כרתו לה את החוצוצה. ואח"כ היא נכנסה להריון ללא שום טיפולים, בלי בעיות בכלל. היא אמרה "נכנסתי להריון בצ'יק". אחרי הכריתה היו לה עוד 2 הריונות תקינים, ספונטניים שהסתיימו בילדים מקסימים. מתפללת שההריון הבא יהיה ספונטני וברחם ל-9 חודשים ארוכים.

יפעת32

New member
../images/Emo51.gif המון המון תודה על התמיכה

דרך אגב, הבנתי שהרופאים בדר"כ לא ממשיכים לבדוק ולחפש עוד הריון ברגע שמוצאים הריון בתוך ברחם. פשוט לא ממשיכים לחפש הלאה כי זה מאוד נדיר. ממש מקומם!!! בכל מקרה המון המון תודה על התגובות החמות, ואני מקווה שכולנו עוד נפגש בפורום השכן...

ellieg

New member
החלמה מהירה

תודה על הסיפור. עזרת לנו לדעת מה לדרוש מרופאים.

Blue velvet

New member
מצטערת. ממש כואב../images/Emo10.gif

לא יאומן, איך צרות מגיעות בצרורות. כאילו לא היה די במה שאירע לפני שלושה שבועות. אני מקווה שתתאוששי מהר, ושתשמרי על עצמך היטב. את חייבת להחליף כוחות ולהשתקם פיזית ונפשית לפני החזרה לדרך החתחתים הזאת. הרבה בריאות!

למעלה