קצת אנוכי, אני יודעת...

PopPy

New member
קצת אנוכי, אני יודעת...

אחרי שעברתי את ה"תקופה" שלי, את התקופה שבה לא יכלתי לעצום עין בלילות בלי שהן יתמלאו דמעות, את התקופה שבה לא יכלתי להתרכז בכלום, דיברתי עם אמא שלי, ועלינו יחד לקבר. כבר באותו היום הרגשתי הקלה מוזרה שאני לא יודעת איך להסביר, ונכנסתי חזרה ללחץ של הלימודים של לפני התעודה, בלי פנאי למחשבות וגעגועים. גם לפה לא נכנסתי, למרות שלעיתים רציתי. ידעתי שאני אתעצב לקרוא שלכם עדיין קשה, ולא הייתי מסוגלת להיכנס. ועכשיו נכנסתי, קראתי הודעות, הזלתי דמעות... ובעצם עכשיו אני נזכרת, שנכנסתי כדי לצרף קישור להודעה בפורום של בני נוער, שלרוב הם גם אינטיליגנטיים מאוד ורמת הכתיבה שלהם גבוהה- פורום סופרים צעירים, שקודם גרמה לי לזעם וכעס שוב, על הבורות והטיפשות. עכשיו כשחושבים על זה, אולי בכלל צריך לרחם על ילדה כזו... אתי
.

ממש לא!

את מחממת את הלב אתי. כיף לקרוא שיצאת מהתקופה הקשה. ואם עזר לך לדבר עם אמא שלך על מה שהעיק עליך.. אז כדאי לזכור את זה לפעמים האחרות. כי לפעמים זה ככה.. את יודעת.. בא והולך. ולא צריך לפחד מזה אלא להבין שזה לא סוף העולם.. המצב רוח הזה. ואפשר לצאת ממנו. זה עובר... וזה טוב שלא נכנסת לפה. זה אומר שאת יודעת ללכת עם מה שאת מרגישה. ואם את חושבת שמשהו לא יהיה לך טוב את לא עושה אותו. וזאת אחת מהחוכמות הכי גדולות שיכולות להיות לך בחיים. ועל הקישור.. נו.. כבר אמרת בעצמך. וחוץ מזה אין מה לקחת את הדברים שנכתבו שם באופן אישי. זו עוד חוכמה.. שבת שלום לך יקרה
ענק

nIcKiTa

New member
אני לא מאמינה....

הילדה הזו פשוט נוראית! היא לא מתחשבת.. זה לא פעם ראשונה שהיא עושה דברים כאלה.. וחוץ מזה, רציתי להגיד לך שאת בכלל לא אנוכית!
חן

למעלה