קצת אישי...

פוליקר

New member
קצת אישי...

ברשותכם, אני מצרף לכאן לינק לאתר "במה חדשה"- יש לי שם כל מיני שירים כתובים ושירים שאפשר לשמוע- שאני כתבתי והלחנתי... כל מי ששמע את השיר האחרון שפרסמתי- תקופה בחייך - טוען ששומעים את ההשפעה הגדולה של פוליקר עלי. האמת צודקים, ואני לא חושב שזה חיקוי אלא כבוד לאללה :) * מי שרוצה להאזין מוזמן ללחוץ על "MP3 זורם" שנמצא תחת שם השיר בדף. :) למרות הפאדיחות

gadoso

New member
אחלה שיר

לפני דומה לא דומה,אחלה שיר!!! בהחלט יש כמה דברים שמזכירים את פוליקר,לא קראתי את כל השיר,אבל קראתי ת'בתים הראשוניםףואנ מנחיש שאתה כתבת ת'שיר כי יש שמה הרבה דברים שמאפיינים את יעקב גלעד,וחוזרים בשיר הזה.ככה שלקחתי ניחוש פרוע. אבל יותר מזה הסגנון שלך בקול בהחלט מזכיר את פוליקר ושוב סחטיין על השיר!:)

פוליקר

New member
תודה!

כן, אני די מושפע מכל מיני אמנים שונים ויש לי ת'כבוד שזה גם מפולי... יש לי עוד 2 שירים שלדעתי היו מהממים עם יודה היה שר אותם- ממש יושבים עליו בול.. אולי פעם יהיה לי ת'אומץ לתת לו לשמוע... (מה שכן, אצלי בראש זה יוצא שונה ממה שיוצא בתכל'ס... אני לא יודע לעבד... )

ira87

New member
ממש אהבתי... כל הכבוד!!!

רואים באמת שיש את הפרטים הקטנים שהם מאוד דומים לסגנונו של יהודה פוליקר. הקבתי טוב טוב לשיר והתעמקתי במילים. המילים משדרות כל כך הרבה עצב. גם שמתי לב שבשירים שלך מופיעה המילה "לא". זה אולי גם אומר את אותו הדבר כמו בשירי פוליקר. הקבתי לשיר בקישור שנתת ואז הקשבתי לעוד כמה שירים, והאחד שממש אהבתי הוא "סוף". ממש יפה. לדעתי, חבל שמישהו מקצוען לא יקשיב לזה. אולי אפילו יכול לצאת מזה משהו שהוא מעבר לכשרון "ביתי". בהצלחה ושוב כל הכבוד.

gadoso

New member
ראסמי

תעבד את זה טיפה יותר תלטש את זה... ותשלח את זה לאיזה חברת תקליטים,מפיק או משהו אחר אין לך מה להפסיד ואני חושב שיש לזה פוטנציאל שוב קצת יותר עריכה,ועבוד

פוליקר

New member
תודה לכולכם

יש לי מלא מלא שירים על המחשב שלא העליתי לאתר, אבל האמת היא שאני חסר בטחון בנוגע למוזיקה שלי... הרי זה מוזר לחשוב על עצמך שפתאום ישמעו אותך ויאהבו אותך ברדיו או לא יודע איפה... זה מפחיד... ואני גם יודע שיש כמוני עוד מליארד אנשים שחולמים להשמיע את המוזיקה שלהם ברבים... אז... אני לא כל כך יוצא דופן... קצת קטן אמונה, מודה... בכל אופן, תודה על המחמאות אנשים!

ענתי44

New member
אריק../images/Emo24.gif

אני כבר מחכה בקוצר רוח לדיסק שלך שיצא ויהיה שם הקדשה לגדול מכולם פוליקר. ואני אראיין אותך בעיתון ותספר שם שההשראה שלך פוליקר. וכן אנחנו כל חברי הפורום נשב בשורה הראשונה בהופעה שלך ונריע לך

gadoso

New member
אריק

אם אתה שר בסגנון של פוליקר,כותב בסגנון של יעקב גלעד(זה מה שכותב לפוליקר),ביישן כמו פוליקר,ומעריץ של פוליקר. תתחיל כמו פוליקר..... בקטן הופעות כאה בשביל הכיף אתה יודע,ימי שישי ותכניס שירים שלך ותראה אם הקהל אוהב את זה או לא... זו הדרך הכי טובה! אם אתה מחפש נגנים אני מוכן להיות נגן חשמלית בשבילך!:) בהצלחה אחי!:) ואל תפחד,גם פוליקר פחד בשנות השמונים להוציא דיסק ביווניץ וסתכל מה קרה מ"עיניים שלי" ומאז למוסיקה היוונית בארץ!

פוליקר

New member
האמת...

שאם שמעת את השירים, שהם בקושי 10% מהשירים המולחנים שיש לי על המחשב, אז בטח שמת לב שלא הכל בסגנון פוליקר... יש כמה בסגנון אביב גפן למשל, יש לי השפעה מקט סטיבנס או טרייסי צ'פמן וניל יאנג, יש גם את ההשפעה של אהוד בנאי (שמתבטאת במילים של השיר "סוף" שמוקדש לסבתא שלי וכו'... :) אבל זה נכון, כל אחד צריך להתחיל מאיפשהו, ואני קצת חסר ביטחון ואם כבר או פיע אצטרך חבורה של נגנים שהם גם חברים כי יהיה קשה להיפתח ככה מול כולם. מה שכן, אני די דומה לפוליקר בהרבה מובנים, בייחוד בכל הקטע של העצב והבדידות והרגשת השכול שמתלווה אלינו כל הזמן... ההרגשה לברוח מכל מקום ולעשות "מה שאני רוצה", האי התאמה שכל מיני מסגרות כי מרגישים לא שייכים כל כך איכשהו... אני נשלחתי בגיל 4 לפנימייה (שמעת אגב ת'שיר "בפנימייה" שבדף?) וסולקתי משם בגיל 17 בערך... יש כל מיני דברים אישיים אבל אני מאמין שלרוב מעריצי פוליקר ובייחוד לאלה שכאן, יש איזה מטען כה שהם סוחבים איתם והרגשת אי שייכות או רצון לברוח...

למעלה