קצת אישי...

אמאיילה

New member
קצת אישי...

החלטתי לספר לכם כי לא הייתי רוצה שמישהו שמכיר אותי ממש ידע מה אני מרגישה, ואתם תמיד מצליחות לעזור לי... מקווה שגם הפעם. יש לי בעיה. מאז הלידה של הפיצי, היום בן 7 חודשים, אני פחות נמשכת לבעלי, מרגישה כאילו הפיצי ממלא לי את כל מה שאני צריכה, את כל הנשיקות והחיבוקים שהייתי מפוצצת את בעלי, אני נותנת לפיצפון, הוא פשוט ממלא את מקומו. ומינית, אין לי חשק לכלום, לא שלפני כן הייתי חיית סקס, אבל עכשיו בכלל לא בא לי. אני אוהבת את בעלי, אבל משהו ביננו נמוג...הוא עדיין אוהב ונמשך אליי, וכל הזמן אומר, את פחות אוהבת אותי וכו', אבל אני מכחישה כל הזמן. תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים במקרה כזה?

פיתהבלי

New member
זה נשמע לי מאוד טבעי../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אני הייתי ממתינה ולא מתיאשת (זה גם מה שנראה לי שהתכוונת לעשות בכל מקרה), זה פשוט מצב לא נעים... וליבי איתך
יש מצב שההורמונים עוד לא הסתדרו ובעיקר אם את מניקה או נוטלת גלולות. מי יודע מה יהיה עוד מס' חודשים נוספים אולי תחזרי לעצמך במלוא הכושר?!!! אל תשכחי כי גידול תינוק הוא דבר ממלא אך גם מעייף - השילוב של השניים לא משאיר לבעלול המון מקום (מסכן...). סבלנות... אולי כשיבוא לכם לעבוד על מס' 2 .... תהיה התרגשות של יצירה בבית..

IcNיה

New member
פונים תחילה לרופא

ועושים בדיקות דם. לפעמים היעדר חשק מיני - מקורו רפואי/הורמונלי, וניתן לטיפול. וכששוללים (או מטפלים) את המקור הפיזיולוגי - פונים לטיפול, במידה ואת מעוניינת להשאר במערכת הזוגית הזאת. אם את כותבת שתינוק ממלא את מקום בן זוגך מבחינה רגשית - לדעתי, יש כאן בעיה ולא רק בעיה של משיכה מינית, וייעוץ זוגי או פרטני יכול בהחלט לעזור.

אמאיילה

New member
אני בהחלט רוצה להישאר איתו

יש לי המון רגשות אליו, אבל לא בא לי לבטא אותם כמו לפני ההריון. הוא מקסים איתי, יש לו מלא סבלנות. הוא אפילו לא יודע מה אני מרגישה בתוכי, הוא מרגיש שמשהו שונה, אבל אני לא מודה בזה

פיתהבלי

New member
דברי איתו!

תקשורת טובה היא הארובה שלך לחיי נישואין טובים, גם אם הם קצת פחות מיניים! אם לא תדברו היום - את תצטערי מחר! אני בטוחה שבעלך ישמח להיות החבר הטוב שלך ולשמוע מה על לבך. אולי כך גם יוקל לו כשידע שזה מפריע לך ושזה לא "בכוונה".

M25

New member
../images/Emo91.gif

את חייבת מהר מאוד לשנות את הגישה שלך לחיים. נכון שילדים זה דבר מדהים, נפלא, ממלא, מספק א...ב...ל... את חייבת לזכור שיש לך גם בעל [שהיה שם קודם], את חייבת לפנות זמן איכות לשניכם ביחד, אחרת בעלך ילך לחפש אהבה/חום/יחס במקום אחר וחבל!!!

kerenra

New member
לוקח לאישה שנה לחזור לעצמה

לאחר הלידה. כמעט כולנו עברנו את אותה תחושה. פתאום יש לך את התינוק והבעל רק "מפריע". בדר"כ זה עובר עם הזמן, וכאמור, לוקח לאישה שנה לחזור לעצמה, עד שכל ההורמונים נרגעים... אני הייתי נותנת לזה עוד זמן לפני שהייתי משתפת אותו

תתי 1

New member
תראי כאחת שיש לה ארבעה ילדים...

אני מבינה אותך החשק המיני אצלי הוא לא כמו שהיה לפני החתונה אין מה להשוות ,יש לי ארבעה ילדים בבית ואני עייפה ולא תמיד יש לי כח לקיום יחסים .אני מתה על בעלי אבל גברים יש להם חשק לסקס יותר מלנשים תשאלי כאן וכל אחת תגיד לך את זה .נכון צריך לפנות להם זמן צריך מדי פעם לנסוע לבד ולהשאיר את הילדים עם הסבתא ולהיות ביחד זה מאוד חשוב.הילדים ממלאים את כל עולמנו אבל כמו שאמרו לך כאן זה גם יכול ליהיות הורמונלי ,לקיחת גלולות מורידות את החשק המיני .אני הייתי מחכה ולא הולכת ליעוץ כ"כ מהר.קחי זמן ותהי לבד עם בעלך.בהצלחה.

גמני מכירה את ההרגשה

אני מאוד אוהבת את בעלי אבל אני כל הזמן עייפה, כל הזמן שהילדים ישנים אני רק רוצה לישון, ויוצא שאין לנו כמעט סקס. שתבינו אני "קמה" (אני עדיין קמה בלילות 7,8 פעמים) כל בוקר ב-5:30 ,יוצאת לעבודה וחוזרת ב- 16:30 עסוקה עם הילדים, כאשר הם ישנים אני מתפנה לעבודות הבית, וכשאשר אני מסיימת אני עפה למיטה למי יש כוח וסבלנות לסקס???

תתי 1

New member
נכון אני רק נכנסת למטה ועיני נעצמות

אבל הבעל רוצה סקס....

galya13

New member
מוכר מאוד מאוד

אני בדיוק באותו מצב, אבל כבר שנה ו-3 חודשים אחרי הלידה.

גלשני

New member
את מניקה?

הסיבה שאני שואלת היא שיש קשר בין הנקה ובין ירידה בחשק המיני. למעשה ההנקה גורמת לשינויים פיזיולוגיים והורמונליים משמעותיים. רגישות החזה והפטמות האופיינית למיניקות עשויה להאט את החזרה לפעילות מינית. קצב ייצור הורמוני השחלות איטי בצורה משמעותית אצל נשים מיניקות, דבר אשר עלול להוביל ליובש בנרתיק, לכאב בעת משגל ולהימנעות מחזרה ליחסי מין מלאים. מעבר לזה ההנקה, ובעיקר כמובן החוויה החושית והאינטימית הכרוכה בה מספקת את הצורך של האישה במגע ומכאן שהצורך במגע עם הבעל פוחת. מלבד הצורך במגע שפוחת, יש תינוק שממלא כל חלק פיזי ונפשי בחייך ומכאן שמקומו של הבעל משתנה ובהתאם לכך דברים שבעבר היוו את מרכז עולמנו נדחקים למקומות נחותים. מה עושים? ראשית הייתי מדברת עם הבעל על זה. משתפת ומסבירה. הידיעה שהתופעה שמתרחשת אצלך היא אוניברסלית ומקובלת, מסייעת להפוך אותה למאיימת פחות. חשוב לסייע לו להבין שהמוקד הוא לא נגדו. מעבר לזה הייתי מנסה ליצור אווירה רומנטית יותר, לתאם מראש ערב שקט ורומנטי בבית, בתקווה שמכאן ואילך העניינים יתגלגלו לכיוון הרצוי
חשוב להבין ולהכיר בכך שהספונטניות היא כבר לא כמו פעם והיום צריך ליזום את המגע ולהשקיע יותר בשביל הנאות. מנסיוני, למרות שאצל רוב הנשים הליבידו במהלך השנה הראשונה שלאחר הלידה נחלש, לרוב העניינים חוזרים למצבם התקין ולפעמים אפילו משתפרים.

למעלה