קצת אחרת

קצת אחרת

כמה פשוט היה להתחיל לגעת, להריח, להתקרב, לטעום, להתמלא… את האנרגיות שלי שמרתי בשבילך, לא בזבזתי אותן לעצמי. אבל אתה החלטת אחרת. "אני מאפשר לך להתעלות מעל הרצונות שלך, מעל העינוגים הגשמיים, מעל הפנטזיות… אני מאפשר לך לגדול בתוך עצמך, לגדול ולהתעצם, להתעלף בתוך גופך, אני מצווה עליך לקיים שני דברים: עיניך יהיה פקוחות ואת לא רשאית לזוז ממקומך. לא אקשור אותך, אם חשבת…, לא, את זו שתצטרכי לשלוט בעצמך, לא חבלי קשירה, כוח רצון שלך, כוח השפעה שלי עליך. תשכחי מגמירות, תשכחי מטירוף, תשכחי מכל מה שהכרת. עכשיו היא תכנס לחדר, מבקש לא לבחון אותה, תתרכזי בי, תתרכזי בעצמך. היא כלי, היא משמשת כלי להעצמת האנרגיה שלי בשבילך." היא נכנסה בצעדים חרישיים, לבושה בבגד גוף, שקוף מעט, יחפה, התקרבה אליך וירדה על הברכיים, כשאתה עומד מעליה, תוך כדי ירידה, לחייה השתפשפה על הגוף שלך, מהבטן, דרך השוק, אל כפות הרגליים. הסתכלתי עליך, על הגוף העירום שלך, על הידיים הגדולות, מפשילות את הכתפיות של בגד הגוף שלה חושפות את השדיים, גדולים, מלאים, לבנים כל כך. באפלולית החדר, בקור החרישי של המזגן, לובן השדיים שלה גרם לי צמרמורת. חשבתי שאני מכירה את השיאים שלנו… בדמיוני אני "מזמינה" את נגיעות, אומרת לעצמי, תיגע בפטמות שלה, עם שתי אצבעות, תלטף לה את הצד השמאלי של השד, תן לה להרים את שפתיה אל הזין שלך… אתה מתיישב לפניה, על הרצפה, מקרב אותה, מרים אותה ומושיב בין רגליך, מתקרב ומריח את צווארה, ידיך על הצוואר המתוח, מלטפות מתנוך האוזן לכיוון הכתף. מסתכלת עליך, פוגשת את העיניים שלך, נושמת בכבדות, חום הנוזל בין ירכיי מסיט את תשומת לבי מהגוף שלה אל הגוף שלי. כמעט מרגישה אותך מלטף אותי. ידיה מלטפות את העורף שלך, בתוך השיער הארוך, את הגב, נכנסות ביניכם, היא מניחה את ידיה על הזין. אתה נשען לאחור, מאפשר לה לגעת, ללטף. בתנוחה הזאת פניך קרובים אלי מאד, אני מתכופפת, לבלי לזוז ממקומי, נוגעת בלשוני בשפתיך, הן נפשקות לקראתי. במורד הגוף שלך, זין זקור וענק, רועד, ורידים בולטים בצבע כמעט סגול, ידיה משפשפות אותו, מחליקות, שתי הידיים יחד, אגן שלך עולה ויורד מעט. לשוני מרגישה את לשונך, מלקקת אותה, מלקקת את שפתיך, בעדינות, נשימה שלך חמה . היא מחליקה בין רגליך, נשכבת על הבטן, ראשה , פניה, על הבטן שלך, לשונה בקיפול הרגל, לאורך הזין. בתוכי אני מרגישה את לשוני שם, על הביצים שלך, מושכת את הציפייה שלך לעטוף את הזין בשפתי, היא מוצצת אותך, הזין שלך כל כך רטוב, אני מצליחה לראות מלמעלה, מזווית הגוף שלך. נשיקה שלנו , לשון בתוך לשון, יותר ויותר חזקה, לפי תנועות הגוף שלך אני יודעת מה יקרה עכשיו… אבל לא… אנחנו מרגישים זה את זו.מקשיבים. הרגשתי כאילו אתה בתוכי,הזין שלך כולו בפנים, ממלא אותי, עולה בי למעלה, אל הלב… כל האנרגיה שמצטברת בי, מעוברת ממך, אלי, אתה שלי, שלי, שלי, שלי…

כוכבית 1

New member
../images/Emo24.gif

קוראת ומדמיינת אותי שם במקומה... אוהבת אותך!

אוהבת אותך גם...

אתה קם, משאיר אותה שוכבת, נמשכת אל גופך, כמו מגנט, עומד לפניה על הברכיים, זין שלך משתלשל ישר אל תוך הפה שלה, אך לא נכנס בו, רק מלטף את שפתיה, ישבן שלך מופנה אלי, מאחור אני רואה את חור התחת שלך, את הביצים, את הכיפה של הזין, אפרסקית, ורודה, מלטפת את שפתיה, נכנסת ויוצאת אל פיה וכל גופה נמשך אליה כאילו חוט בלתי נראה מחבר ביניכם. בנשיקות קטניות , לא מורגשות, אני מכסה את פלחי הישבן שלך, מתקרבת יותר ויותר אל החריץ, מחדירה את הלשון בין הפחים ומעבירה אותה עד למטה, עד החור ונעצרת בו. כל כך הרבה רוק מצטבר לי בפה, טיפה טיפה הוא יוצא ומרטיב את הניצן הורוד שלך, פתוח, נותן, נדחק בי. הזין שלך כבר עמוק בתוך פיה, נהמות שלך, נהמות שלה, ולשוני מזיינת אותך , לא מצליחה לחשוב על שום דבר אחר, רק על העונג הזה שלך, שלי, שלה…

דולפינית

דולפין,,, מרתק סוחף מזמין חושני,,, אני הייתי בסיטואציה כזו עם האשה האחרת. אתה מדהימה ברגישות שלך. מחבקת אותך

n y m p h

New member
איזה יופי

זה עובר ממנה אלייך אלינו הכל חי לגמרי מפעים. חושני. ומגרה כל כך.

ועכשיו לדבר האמיתי

אתה רפוי מרוקן והזין שלך נפול ומכווץ , כלי משומש , המבט השואל שלה אלי וההבנה ללא מילים , עכשיו הרגעים שלנו בלעדיו

למעלה