קצת אחרת...

בת ה י ם

New member
קצת אחרת...

כשצלצלה בערב, הופתעתי...לא הצלחנו לדבר בנייד הבטחתי שאחזור למחרת.....נו רק שאני לא ממש מקפידה על דיוק בלוח זמנים.... אבל אנחנו חברות טובות......לא מתחשבנות 4 ימים אח"כ שבתי אליה, ביקשה שאשב....."נו, מה יש לך לחדש לי?" אני שואלת "עוד הריון?" ""חכי תיכננו את ה-3 יחד....." ,"תני זמן..." היא עונה :" אם זה תלוי בך את נשארת עם 2 כל החיים" חחחח כמה שאת צודקת "טוב....את עדיין יושבת..כן" "כן" אני עונה...... מריחה פרצוף רציני...מממ משהו לא תקין אני מהרהרת ביני לבין עצמי.... "הפלתי....גילו לי סרטן ממאיר........" היא אומרת "מישהו למעלה שינה לשתינו את התוכניות.." אז .......אולי היא תחלים ואולי יהיה טוב ואולי ואולי ואולי...... אבל עכשיו עצוב לי בדיוק לפני שנה וחודש נפטרה חברה קרובה אחרת שלי מסרטן....וזה חוזר וזה כואב. ופתאום מיצי (האוטו) שעברה לגור במוסך נראית כל כך חסרת ערך..... אבל בעצם לא לזה התכוונתי........ ברגעים כאלו אנחנו עוצרים פתאום וחושבים ומבינים שהכל כל כך שולי, כל כך חסר ערך ואין ערך נעלה יותר מחיי אדם. בת מבולבלת.....

@@

New member
העצבת אותי ../images/Emo7.gif

אני מאחלת החלמה מהירה לחברתך, מי ייתן ואלוקים יוציא אותה מזה, אמן! בת, את כ"כ צודקת, שאנחנו שומעים בשורות מרות כמו אלה ובייחוד מהאנשים הקרובים אלינו, הכל מתגמד, הבעיות שלנו מתאדות ופתאום אנחנו מבינים שאנחנו צריכים להודות ליושב במרומים כל בוקר שאנחנו בריאים ושלמים, כי שורה תחתונה זה מה שהכי חשוב הבריאות. החלמה מהירה

golem

New member
זה כ"כ נכון המשפט האחרון שרשמת..

הכל כ"כ שולי ותמיד כששואלים אנשים מה אתה מאחל לעצמך אניעונה קודם כל בריאות - לא כסף ולא כל דבר כזה.. רק שנהיה בריאים וחזקים. ולחברה שלך רפואה שלמה ומהירה...

בת ה י ם

New member
זהו בדיוק העניין

אני בטוחה שהיא תצא מזה - לא יודעת מן תחושה שכזו הנקודה היא שחבל שרק דברים כאלו מחזירים אותנו לפורפורציות או אולי למחשבה מחודשת על סדר עדיפויות אז מספיק לרוץ בטירוף אחרי החומר!!! בואו רק נהיה טובים אוהבים ונאהבים ולו רק לזמן קצר .....!!!

@@

New member
בת, את צודקת

אנחנו צריכים להעריך את החיים שלנו כמו שהם ואנחנו צריכים להפיק רק את הטוב שבהם

מיקי 35

New member
מקסימה שלי... ../images/Emo7.gif

מאחל לה מכל הלב החלמה מלאה.. את יודעת... גם לי יש ידידה מאוד קרובה שגילו אצלה גידול... ובינתיים ובר טיפול... אז אני איתך יקירה...

mariana

New member
כל כך עצוב לקרוא הודעות כאלה../images/Emo7.gif

זה באמת עצוב, יש לי דודה שמצאו לה גידול, יש לה זמן מוקצב לחיות, אולי 3 חודשים, עצוב לי עליה אישה צעירה. ואתמול נפתר קרוב משפחה שלנו, היה לו התקף
הוא גם צעיר אז אניאומרת לעצמי איך אנשים שהם כמו שוורים פתאום יום אחד נופילם ולא קמים יותר. אז באמת צריל לנצל כל יום בחיים וכמובן לשמור על הבריאות. מקווה שהיא תצא מזה

בת ה י ם

New member
לא לזה התכוונתי......

כששיתפתי אתכם רציתי רק שנדע למצות את החיים, להפיק מהם טוב, לא להתייחס לדברים הקטנים והמעצבנים, משהו בסגנון "אכול ושגול כי מחר תיבול" (מקור אנונימי) רציתי רק שנדע ונשתדל להיות מאושרים !!! (אני בטוחה שיהיה בסדר בסוף)

מאו יין

New member
בת בת...

לא תוכלי לשתף אותנו במשהו שכזה מבלי לצפות לקצת עגמומיות,כי כפי שאמרת זה תופס אותך באמצע היום...הטלפונים... הפקסים....השטויות... נכנסים לפורום...קוראים את ההודעה שלך...ופתאום לא שומעים יותר צילצולים...לא את הבוס...לא כלום! עוצרים חושבים....אומרים WOW רגע...נזכרים בבת דודה שהיתה בת 29 אמא לילדה בת שנה וחצי...יום בהיר אחד...גילו אצלה סרטן ברחם...ואז גרורות בכבד...3 חודשים אח"כ...הולכים ללוויה............. ועכשיו כמו אז...חושבים כמה זה נכון חייבים למצות כל רגע ולהפוך אותו לרגע שכולו טוב כי מי יודע מה יהיה מחר????? מאחל לחברתך החלמה מהירה מלאה וקלה!!!!!(עד כמה שאפשר-קלה!)

בת ה י ם

New member
מאו - את מקסימה ../images/Emo140.gif

אני יודעת שזה עצוב וכואב אבל רק ניסיתי להראות לי ולכולנו מה חשוב באמת בחיים

למעלה