קצת אופטימיות

ha1231

New member
קצת אופטימיות ../images/Emo42.gif

אז איך להתחיל? אני אחרי טיפול נוסף שהתחיל עם שינוי של הפרוטוקול במקצת, קראתי 40 יום שירת הבריאה בהשראת "רומיה"
סבלתי מזריקות של מנוגון שעשו לי את הבטן קשה ואדומה ובישבן גושים שלא יכולתי לשבת אך לא נורא כל זה עבר ונשכח. היו כמה זקיקים ובעת הכנת הפרוטוקול נרשם בפרוש שרצוי להגיע איתם לגודל של 20 מ"מ לפחות ולא פחות ואכן עמדתי על כך עד שהגיעו לגודל המתאים ועברתי שאיבה וממנה יצאו 4 זקיקים 3 בציות היו בשלות ומהם התפתחו 2 עוברים ברמה טובה מאוד. הגעתי להחזרה מאוד שלווה ובטוחה בעצמי כי הטיפול הזה אכן יצליח!!!!! כמה ימים לפני בדיקת הבטא כמה טיפות דם ואיתם הבכי המאכזב אך הדימום לא המשיך ולאחר מספר ימים עברתי את הבדיקת הדם עם תחושה שאולי יהיה בסדר אך הדימום שהיה גרם לי לחשוב שהסיכויים נמוכים. ובצהרים קיבלתי תשובה של בטא 137 ולאחר יומיים שוב בדיקה שהערכים הכפילו את עצמם ויותר ולאחר שבוע היו ערכים של 5000 כמעט. הגענו לאולטרסאונד הראשון מתוחים וסקרנים לראות מה יש שם, הרופא ראה עובר אחד ובעלי אמר לו תחפש עוד אחד חייב להיות שניים ואכן נמצא גם השני, (הרחם שלי היא דו קרנית וכל אחד ישב מכל צד כך שלא ראו אותם ישר) היום אני בתחילת השבוע ה-13 עברתי את השליש הראשון אתמול עשינו שקיפות עורפית שהראתה תוצאות טובות מאוד, וראינו את עוברים החמודים משתוללים ומתהפכים זה היה מדהים לא להאמין שזה בתוכי. אז בנות יקרות אני רוצה לאחל לכולכן שתחוו את ההרגשה הזו במהרה ואכן ניתן לנצח את האנדו' ובגדול.

../images/Emo24.gifקולולולולו

מזל טוב מזל טוב מזל טוב שימשיך טוב ושיהיה קל ארוך ומשעמם. איזה אושר איזה כייף מאחלת לך רק טוב ומיליון חיבוקים

ר ו מ י ה

New member
WOW WOW WOW ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה אושר ושמחה יש בהודעתך המדהימה! יקירתי- מזל טוב X שניים
מאחלת לך המשך הריון תקין
בריא
מושלם
ומשעמם
הרבה זמן חיכיתי לעדכן את הקישור של הריונות הפורום ואני נרגשת לעשות זאת עם הודעתך המשמחת בתקווה שיגיעו אלינו עוד בשורות טובות בעקבותיה. וכהרגלי בבשורות משמחות אצתי רצתי והצלחתי לגייס את כל האייקונים המשמחים- מזלט|
מזלט|
מזלט|

panda321

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אולי תספרי לנו מה היה הפרוטוקול המנצח, ובמה הוא שונה מהקודמים?

מינה29

New member
מקסים מקסים מקסים

ממש מרגש, ממש כיף לשמוע. מאחלת לך כל טוב ונחת. ושוב ממש מחמם את הלב. בהצלחה...

ha1231

New member
תודה רבה בנות יקרות ../images/Emo24.gif

אני שמחה לבשר בשורה כזו ומקווה לשמוע עוד הרבה כאלה בהמשך.

ניקה25

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

יש לי דמעות בעניים, מאוד מרגש וכלכך כיף לשמוע... מאחלת לכם המון בריאות
מזל טוב!!!

שירשיר77

New member
מזל טוב ! ! ! ! ../images/Emo77.gif ../images/Emo23.gif

שיהיה לך הכי קל שאפשר, כבר עברת מספיק! אני תאומה בעצמי וזה פשוט נהדר (גם בעלי תאום...) איזה כיף לשמוע שהתמדה בדרך מניבה תוצאות מדהימות (בקרוב אצל כולנו...) שירשיר

אליסהב

New member
מזל טוב ! ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

איזה כיף לשמוע. מעודד מאוד. מאחלת לך הריון קל ומשעמם

liatsw1

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

בס"ד לא קצת אופטימיות אלא הרבה אופטמיות ואור הכנס עם הודעתך. תודה על השיתוף. כל הברכות והאיחולים שבעולם!!!

וואו...מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כ"כ שמחה לקרוא את ההודעה. מאחלת לך המשך הריון תקין, מהנה וקל!!!

רענן 34

New member
איזה יופי כמה משמח מזל טוב../images/Emo141.gif

אשמח לדעת גם מהו הפרוטוקול המנצח שלך? שיהיה הריון קל ונעים , הרבה מזל טוב רעננית

נעמי 17

New member
המון אופטימיות

ושיהיה בשעה טובה!! תחזיקו את המצברוח חזק למעלה עד ללידה! ושיהיה בהצלחה.

שמחה בשבילך ../images/Emo65.gif

איזו הודעה מרגשת! נפלא לשמוע יקירה
שימשיך קל ותקין וארוך ומושלם תשמרי על עצמך ותתרפקי על כל יום של דיכוי הריוני
ותישארי איתנו...

ShirYaki

New member
חיכיתי חיכיתי ../images/Emo8.gif בשעה טובה!!!

שיעבור קל, תקין ומהר! משמח מאוד יקירתי!

למעלה