הדוויג. השם הזה כ"כ חמוד
O one from a million New member 11/11/06 #14 תקראי לה אממ...הארי (אך המקוריות שלי) ממ... לא סתם לקיפוד שלי קוראים שושיק- שמוליק נחום בן קיפוד פדרבוש אכן, תחיית הקיפודיםםם
תקראי לה אממ...הארי (אך המקוריות שלי) ממ... לא סתם לקיפוד שלי קוראים שושיק- שמוליק נחום בן קיפוד פדרבוש אכן, תחיית הקיפודיםםם
ל ל י ר ל י ר New member 11/11/06 #19 סן ברנרד? כמו בטהובן? הדוויג זה שם נחמד או פרוואטי פעם לסבא שלי הייתה כלבה שקראו לה צ'אקי (רעיון של בן דוד שלי)
סן ברנרד? כמו בטהובן? הדוויג זה שם נחמד או פרוואטי פעם לסבא שלי הייתה כלבה שקראו לה צ'אקי (רעיון של בן דוד שלי)
T ToryMaster New member 11/11/06 #21 פרוואטי זו אלה הודית סתם לידע כללי, שלא תתנו לבעלי החיים שלכם שמות שלא קשורים או שיש להם משמעות שלא מתאימה.
פרוואטי זו אלה הודית סתם לידע כללי, שלא תתנו לבעלי החיים שלכם שמות שלא קשורים או שיש להם משמעות שלא מתאימה.
ל ל י ר ל י ר New member 11/11/06 #22 וואלה?! נחמד לדעת... חח אני מכירה כלב שקוראים לו חנון וזה די מתאים לו
T ToryMaster New member 12/11/06 #26 וואלה לכמעט כל שם בספרים יש משמעות נוספת, מכיוון שרולינג אספה וחיברה פולקלורים ומיתולוגיות שונות ליצירת הבסיס.
וואלה לכמעט כל שם בספרים יש משמעות נוספת, מכיוון שרולינג אספה וחיברה פולקלורים ומיתולוגיות שונות ליצירת הבסיס.
פ פרד וויזלי המקורי New member 12/11/06 #31 הארי זה שם שלקוח מארץ דמיונית בשם בריטניה. לגבי הדוויג לא יודע, אבל ניראה לי אותו דבר כמו הארי.
T ToryMaster New member 12/11/06 #32 שווה לערוך חיפוש behindthenames בטח ייתן את התשובות הכי טובות, אבל לדעתי הארי זה מהרולד או משהו, סביר להניח על שם איזה מלך אנגלו - סקסוני עתיק.
שווה לערוך חיפוש behindthenames בטח ייתן את התשובות הכי טובות, אבל לדעתי הארי זה מהרולד או משהו, סביר להניח על שם איזה מלך אנגלו - סקסוני עתיק.
פ פיקסית נצחית New member 12/11/06 #23 תקראי לו ב"ה על השם של הכלב של האגריד. בואנה שכחתי את השם שלו.. מישהו?