קצת אהבה

JD Wannabe

New member
קצת אהבה../images/Emo23.gif

אחרי הדארק פולאון המטורף מאתמול בואו נכנס לאופטימיות של הבוקר. סיפור קטן: עד לא מזמן נהגתי לשמוע רק פסיי שעבר את אישור הפורום, עד שלא מזמן הלכתי למסיבה פעם ראשונה ובמקביל הבנתי עם מי יש לי עסק (אחחחח ימי התמימות הרחוקים...). הקיצר עברתי עכשיו על חומרים ישנים ואיזו אכזבה. למשל אחד הטראקים האהובים עליי IM - Virtual Voyage פשוט נראה לא לעניין עכשיו. אינפקטד היו ענקיים במה שעשו אז, והם ענקיים במה שהם עושים היום. פעם הם הרקידו היפים עם חייזרים, היום הם מחברים אותך לעצמך ולעולם וזורקים עליך ים של שמחה. אני אישית מעדיף את השני פי אלף. כיום הקריטריונים שלי להערכת טראק זה האם אני יכול לדמיין את עצמי רוקד עם אנשים נורמליים ושמחים כשהשמחה שלי ושלהם עושות רזוננס הדדי שמעיף אותי לגבהים חדשים (או נניח במקרה של דארק, האם זה גורם לי להשתגע להוציא אגרסיות ולקבל קצת גבריות בריאה). האם אני יכול לומר למוסיקה מה שמישל אדמסון אומרת לאסטריקס בשירם "קרוב יותר לגן העדן". מה זה לא אחלה קריטריון להערכת מוסיקה? אני רוצה לציין שאם פעם הפסיי הפך אותי מחננה לחננה הזויה שרואה פסיכולוג ולוקחת כדורים נגד דיכאון, עכשיו הפסיי גורם לי להסתובב מאושר ולקבל המון ריספקט מהאנשים שם בחוץ. אז כל האנשים הנורמליים כאן בפורום: הפציעו לרגע ותנו לי קצת

eranle25

New member
חחחח יש לך פיצול אישיות עצבני הייתי

אומר....ולא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק :) מה זה היפים חייזרים!?@!? ומה זה אנשים נורמלים??? אין כאלה דברים...כולנו "לא נורמלים" פה ...כל אחד והסטייה שלו. קיצר שיהיה לך ערב טוב

JD Wannabe

New member
לא פצול אישיות

פשוט צדדים שונים לאישיות. כמו שבן אדם אחד יכול לאהוב גם אסטריקס וגם קינדזדזה, זה לא הופך אותו למפוצל.

eranle25

New member
נכון אבל לא התכוונתי לזה :)

בהודעות קודמות היית במצב רוח קרבי בלשון המעטה...עכשיו אתה במצב רוח ידידותי...אולי.

JD Wannabe

New member
exactly!!!

קודם הייתי קינדזדזה, עכשיו אני אסטריקס, ככה אני מביא אותה בחוויה פסיכדלית שלמה.

orberman

New member
מה? חשבתי אתה חמוד!

סתם לא הבנתיייי לא משנה הנה
חייזרים+אינפקטד בשבילי זה אומר the gathering calssical mushroom כשאתם כבר תמותו אני ישאר עוד קצת ואני יספיק להיות במסיבות על מאדים! וואי אם חושבים על זה...תחשבו לא...יעשו אטמוספרה מלאכותית סביב מאדים ואז כולם יבואו לשם כי זה גם יהיה זול לנסוע לשם...ויהיה מסיבות...ויהיה שמה רק פרצופים "מוכרים" חחח

orberman

New member
...

נו לא יפה חלאס כולם! כולם פה בסדר גמור אני יודע שאני בעצמי ספאמר לא "קטן" אבל נו באמת טוב חלק פה לא כזה ספאם אבל עדיין נווו יאללה טראנסס אדטס אדטס אדטס אדטס הלילה כולם לראות את אינפקטד גם מי שלא אוהב אותם, ואף אחד פה לא להיות בפורום כדי לא להמשיך פה את כל הדיונים...או שיאללה לחזור קצת לנושא של הפורום לא לכל מה שמסביב... ו....אממממממממ פאק שכחתי אה וואלה... זוכרים מלפני יותר מחצי שנה...היו פה כמעט רק החברים של הפורום נכון? ואז אני באתי והבאתי את הרייבולושן הצטרפו עוד כמה פ ושם ולאט לאט יותר יותר אנשים באים לפה ! לא לא אני קשור לזה לא אני הבאתי אותם אבל ראיתם מזה מה היה פה לפני חצי שנה בערך? עדיין "מכות" ומלא ספאם ואופטופיק? פעם כולם דיברו פה על טראנס...אנשים זה פורום טראנס נו אוףףף זה מעצבן אותי אה יש לי רעיון עכשיו בשבילי תעשהו את זה בשבילי אמרתי כבר שרק פה יש לי שפה משותפת עם כל מיני אנשים...המקום היחידי...יש לי כמה אנשים שמצאתי בתוכנות מסרים או שפגשתי בכל מיני מקומות...אבל זה ממש אחדים ספורים. אז בקיצור כולם שכחו איפה אנחנו ! אז לכולם !!! פה זה פורום טראנס-פסיכודלי ברוכים הבאים לקהילת טראנס בתפוז. בפורום זה נעסוק בטראנס פסיכדלי על כל סוגיו - מתקופות הנוסטליה ועד האלבומים והיוצרים העדכניים ביותר, שאלות בנושאים שלא קשורים לטראנס, כגון האוס וקלאב דאנס וכו', בבקשה להפנות לפורום מוזיקה אלקטרונית. חוקי הפורום: 1.אסור לפרסם הודעות הקשורות לתוכנות שיתוף למינהן, אסור גם לדבר על לשלוח באייסיקיו\מסנג'ר ועל "איפה אפשר להשיג" טראקים, הודעות כאלו ימחקו. 2.התנהגות בפורום: אין לקלל ו\או להעליב אנשים אחרים בפורום בשום דרך, יש לכבד את כל חברי הפורום, אין לנהל ריבים אישיים על גבי הפורום, כשאתם מבקשים המלצות, אנא המנעו מכותרות כמו "דחוףף!!", זה סתם מעצבן את חברי הפורום. 3. אופטופיקים (Off topic) האופטופיקים מותרים בפורום, אבל אסור להגזים. מידי פעם אפשר לדבר על נושאים אחרים וזה אף רצוי, אבל לא להציף בבקשה את הפורום כמו צ'ט ולמלא אותו בספאם. הודעות ספאם יימחקו, משתמשים ייחסמו. תהנו מפורום טראנס פסיכודלי יאללה מכות !!!

JD Wannabe

New member
אל תנמיך את עצמך שלא לצורך

או תעלה אחרים לגבהים שהם לא ראויים להם, זה פשוט pointless

JD Wannabe

New member
אחי עזוב חתונות ותתחיל לזיין

אתה צעיר מדי בשיל חתונות כרגע, אל תדאג זה עוד יבוא

JD Wannabe

New member
לא יודע אם גליה בשבילך

עדיף להתעסק עם בנות בגילך ומטה, למה בגילאים האלה זה מאוד חשוב. אבל מה אני יודע, עברו כבר שנים מימי חטיבת הביניים העליזים שלי.....

למעלה