קצת אביב מכאן...

blixgirl

New member
הנ"ל צולמו

בשעת ערביים ככה בחמש וכו ולכן זה נראה קריר ... בימים האחרונים יש יופי של שמש :) אני גרה במרכז סקוטלנד בחלק המערבי

ipple®

New member
../images/Emo39.gif יופי של תמונות.. איזה כייף שה

אביב כבר בפתח..... ריפל.

blixgirl

New member
../images/Emo51.gifחמודה

היום מזג האויר ממש מוזר חמש דקות שמש עשרים דקות גשן וחוזר חלילה...מזג אויר עם פיצול אישיות.... איך בעבודה החדשה ? מקווה שהכל הולך בסדר
בליקסי

ipple®

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif אצלנו גשששששום..

אהלן בליקסי, לצערי אצלנו אפור, אפור וגשום ,גשום כמיטב מסורת מזג האוויר באנגליה.... בעבודה נחמד, היה קצת עסוק בשבועיים האחרונים כי זהו סוף רבעון והייתי צריכה להכין את הדוח"ות של סוף רבעון של החברה.... אבל עכשיו שזה מאחורי והמשרד מתפקד ב"קרוז קונטרול" מצאתי לי תעסוקה חדשה להעביר איתה את הזמן - חידוש רהיטים ענתיקה. פשוט קניתי כוננית תצוגה בחנות ענתיקות שבעליה הקודמים (לדורותיהם) לא ממש טרחו לשמור עליה. אז החלטתי לקחת על עצמי פרוייקט ולהחזיר עטרה ליושנה... קניתי ב- B&Q משייפת חשמלית שזכתה לכינוי "עכבר" (בשל צורת) והתחלתי לשייף את השכבות ממנה. בינתיים גיליתי מתחת לשכבות הצבע את העץ המקורי - עץ אגוז בגוון חום עמוק. יפהפה למדיי. היות והכוננית מאופסנת (זמנית) במשרד אני מעבירה את שעות הפנאי פה בשייוף..... הייתי צריכה לקחת תמונה של לפני ואחרי אבל עכשיו אני כבר באמצע השיוף ונותר רק לסיים ולצבוע בשכבת לכה להגנה. אבל אני אצרף תמונה של אחרי לכשאסיים (בינתיים יש לי עוד אחת בהמתנה לחידוש כאשר אסיים עם זאת). ומה איתך? מה חדש? ריפל.

ribber

New member
עד אתמול הוא היה בפתח ../images/Emo10.gif

החורף חזר לו, החצוף היום בבוקר וגשם לא מפסיק לרדת כאן כבר שעות
אבל, בהחלט תמונות מקסימות בליקס

ipple®

New member
../images/Emo45.gif יופי של תמונות... איזה כייף שה

אביב כבר בפתח..... ריפל.

forglemmigej

New member
שיר מתוק לקראת האביב

חגיגת האביב בחרמון נמס השלג בחצי הלילה בחרמון זורם לו פלג בחצי הליל. אבא שם על הר השלג בחצי הלילה, שר שירים על נס ופלא עם כל ישראל. האביב שוב צוהל ואיתי משתולל, איזה לילה, איזה לילה איזה לילה, איזה ליל. בבקעה תמר פורח בחצי הלילה, הירח שם זורח, בחצי הליל. שם אחי וודאי שומע בחצי הלילה, את שירנו השמח כאן בישראל. האביב שוב צוהל... במדבר הולך החושך בחצי הלילה, שקט הס בארץ גושן בחצי הליל. לדודי עיני נחושת בחצי הלילה, וגם הוא חוגג כמו ש... כל בית ישראל. האביב שוב צוהל... ואני יושב בבית בחצי הלילה, עם נרות וגביע יין בחצי הליל. וכוכב מאיר עיניים בחצי הלילה, לי מוסר ברכת שמיים ולכל ישראל. האביב שוב צוהל ואיתי משתולל איזה לילה......

למעלה