קצת אבודה :)

startupyourday

New member
קצת אבודה :)

9 מיועדים להקפאה 0 מוקפאים מה הסיפור עם הדירוג? אם לא עומדים בדירוג 1 לא מקפאים? בעצם מוקפאים הם דרגה 1 תמיד/תמיד טובים? תמיד מצויניים? איבדתי את זה...

צריך להתחיל להצביע ברגלים

לא הגיוני שמקומות מסויימים יקפיאו רק עוברים בדירןג הכי גבוה, מתוך קמצנות על מקום. עובדה שגם עוברים טיפה פחות יפים לעיתים נקלטים.
הזוי ומקומם שבתי חולים בארץ לא מחוייבים לפרסם בשקיפות קרטריונים להקפאה, ובכלל אחוז הצלחות וכו.
הטענה שאז לא יקבלו מטופלות היא מופרחת. גם ככה לא יכולים להפלות מטופלות. ובכל מקרה- יותר הגיוני שהסטטיסטיקות יהיו לפי אוכלוסיה.. כלומר שיפורסמו מידע לגבי אחוזי הצלחה לפי גיל, לפי בעיה שהובילה לטיפולים וכו לפי כמה טיפולים כושלים עשו במקום אחר לפני שהגיעו לאותה מרפאה וכו.

startupyourday

New member
היכן מקפיאים עוברים שאינם דרגה 1?

האם לרופא המטפל יש יכולת שליטה בנושא?

רופא עם כוח יש לו השפעה מסויימת

הייתה פה מישהי שבאסותא הקפיאו לה דירוג B כי בר חוה התעקש.
&nbsp
ואגב, זה לא רק עניין הדירוג.. (שאם תשאלי פה בקבוצה, לא מעט בנות פה הקפיאו להן דירוג B, והיו אף מקרים של הפשרה מלא או אפילו חלקית שהמשיכו להריון). יש מקומות שמוכנים להקפיא גם עוברי יום 2 או 3, ביחידים !!
בתל השומר הקפיאו לי מספר עוברי יום 3 הכל ביחידים. באסותא לעומת זאת מתעקשים הרבה פעמים שאפילו בלסטו להקפיא בזוגות. מרגיז. ממש נלחמתי שיקפיאו לי בודדים. משלמים יותר מקבלים פחות.

מיקה118

New member
לא ידעתי את זה עד עכשיו

חשבתי שלא הקפיאו כי העוברים לא שרדו.
מה נהוג באסותא?
האם גם שם לא מקפאים עוברים בדרגה שהיא לא 1

לאסותא, ובפרט רמת החייל,

יצא שם של מאודד מתקמצנים על מקום במקפיא. אפילו יש כאן בנות שטענו שענו להן לא יפה כשביקשו להקפיא ביום 2-3 או להקפיא דירוג B או להקפיא בבודדים.
לאחרונה כבר לא רואה פוסטים כאלה. משארת שבנות פנו להנהלה עם זה. ומקווה שגם המדיניות שלהם התרככה. יש בהחלט עדויות של עוברים דרגה B ו C שהפכו לתינוקות, אפילו היה פה מקרה לפני כמה שנים של מישהי עם עובר בדרגה נמוכה שבהפשרה רק 50% אחוז מהתאים הפשירו, והוגדר אחרי הפשרה בדירוג נמוך מאוד. והיא הרתה..
&nbsp
אני מבינה שזה אינטרס כלכלי של בתי החולים להקפיא כמה שפחות. גם העלות של ההקפאה והאיחסון במקפיא גבוהות, וגם בסופו של דבר הם מרוויחים יותר משאיבות מאשר החזרות מוקפאים.. ולכן עלינו כמטופלות להתאגד ולדאוג לאינטרסים שלנו. זכותנו להחליט האם מסכימות להחזיר רק עוברים דירוג גבוה או גם עוברים עם דירוג נמוך יותר וסיכוי הצלחה קצת יותר נמוך. זה לא הוגן שיחליטו עבורנו, בפרט שאנחנו אלו שמשלמות את המחיר בכל שאיבה והחזרה.

לנו יש מוקפאים דרגה 2 (BBׂ)..

אז אני מניחה שמקפיאים בכמה דרגות, אבל מן הסתם את הדרגות הגבוהות..
&nbsp
לא לשכוח שגם יתכן שלאחר הפשרה האיכות יכולה לרדת ואז באמת חבל.
עדיף כבר לנסות סבב עם עובר טרי

למעלה