קצת אבודה

קצת אבודה

ממה להתחיל? אנחנו לא שוכבים. בכלל. ואם קורה משהו מיני הוא רק ביוזמתי והגבר שלי פאסיבי לחלוטין. נשואים וביחד שש שנים. אוהבים. עומדים לבנות בית ולהביא ילדים. כשהכרנו הוא היה בתול. בתקופות שהייתי מאוד מאוד מינית הוא זרם איתי אבל היום אני לא כזאת. רוצה מישהו שיסחף אותי איתו, שידע איך "לנגן" עלי. ניסינו טיפול זוגי. זה לא עזר והוא לא מוכן להמשיך בזה. בדקנו ואין לו בעיה פיזית הורמונלית. ניסינו יחסים פתוחים אבל זה לא מתאים לי. ניסיתי סדנאות טנטרה. זה מרגש בדיוק לאותו ערב ולא יותר. זהו. אני חוששת מאוד שעם השנים החסך יהפוך למרירות והמרירות תשתלט על כל חלקה טובה ביננו.

טיפול זוגי מיני

שלום לך, נשמע שלפני שאתם מקימים משפחה עם ילדים ומגדילים את המחויבות ההדדית שלכם אחד כלפי השני, תנסי לבדוק האם הקשר הזה באמת מתאים לך, האם לא מדובר בפחד מלהיות לבד או לאבד חלום שנראה טוב בפנטזיה ופחות במציאות. נשמע לי שיש צורך לערוך שינוי בצרכים שלכם ובתקשורת ולגשר על הפערים המפריעים לכם. מהמקום של העדר סקס באופן גורף, רק טיפול יוכל לעשות שינוי מעמיק, עם כל הקושי, המבוכה והאמת הלא פשוטה שהוא מעלה. אני מציעה לך לשקול זאת.

צר לי יקירתי

אבל מצבך לא טוב, ואחרי שבאים ילדים לעולם העסק נהיה עוד יותר מסובך וקשה לביצוע. תמצאו פיתרון עכשיו או שפשוט תביני שזאת המציאות שאת תצטרכי לחיות איתה כל השנים

צר לי לאכזב אותך , אבל את לא במצב טוב ...

קראתי אותך ואני רוצה לומר שלך שאת לא במצב טוב בחיי הנישואים שלך . בזמן דיי קצר וכבר הגוף שלך או של בן זוגך מראה כי אתם "רגילים" אחד לשני , דברים כאלו נמצאים במערכות מרובות שנים ובמשפחה שייש כמה ילדים , ואז זה קורה . אחרי שש שנים עדיין צריכה להיות משיכה ותשוקה וכמו שאת אומרת - אין . הוא לא סוחף אותך הוא לא "דורש" אותך . את ניצבת לפני כמה אפשרויות ורובן לא טובות , אולי הן פיתרון כרגע אבל לא טובות , אם את אוהבת את בעלך ומעוניינת להמשיך ולחיות איתו אז הילדים (והמשכנתא) יהיו הדבק שיחזיק את המשפחה להמשך השנים , ואם את לא רוצה להתגרש ועדיין רוצה להיות בזוגיות שאת נמצאת אז חפשי לך מאהב "להשתעשע" כי את זה כבר לא תקבלי בבית. והפיתרון האחרון שמסתמן כמעט בברור בסופו של דבר - להפרד = להתגרש. אבל - נסי לחשוב ולבדוק מה כן יעשה לכם טוב יותר , אני אישית חושב שלדבר ולהיות פתוחים זה הדבר הכי טוב , לא מאמין ביעוץ ולא באנשים אחרים שיגידו לכם מה טוב יותר ומה פחות , רק את והוא נמצאים יחד במיטה ורק אתם יכולים לפתור את הבעיות ... בהצלחה

shocco24x

New member
אל תהיי סמרטוט

את נשמעת כאילו סוף העולם הגיע... העולם עדיין יפה אם תסתכלי עליו מהזווית הנכונה. קחי לך מאהב, חד וחלק! אני כאשה, אומרת זאת לך.

kamrashhalural

New member
להתגרש !!! לפני שיהיה מאוחר מידי.

חבל עלייך - את הולכת לסבול כל חייך אם תתחתני איתו !

לא חכם לזרוק הצהרות נחרצות כאלה לאוויר

החיים יותר מורכבים מזה. ראשית אנחנו כבר נשואים. ושנית יש לנו אהבה גדולה יותר מרוב הזוגות סביב, ביטאתי מצוקה אבל לא נואשתי. היום שאשלים עם המצב יהיה יום עצוב בו אוותר על חלק גדול מנשמתי. לפני שנה שמעתי הרצאה של דב חנין ח"כ שמתעסק הרבה באיכות הסביבה. הוא דיבר על כך שהיום מייצרים מוצרים באיכות כזו שכל זמן קצר תוכל להחליף אותם. כבר אין "לתקן". ואז הוא הוסיף- כמו ביחסים. משהו "מתקלקל" אז זורקים ומוצאים חדש. ווואלה זה נכון. אז למה לזרוק משהו טוב שיש בו תקלה? הרי במשהו חדש תהיינה תקלות אחרות. וגם אני לא מושלמת. ועם זאת לא אוותר ואהפוך לגוש של מרירות. אתמול דיברנו שוב. לא האמנתי כשהוא הסכים ללכת לבד לטיפול. מחזיקה לנו אצבעות.

למה לבד?

אם הוא כבר הסכים לתהליך טיפולי, אז למה לא יחד? הרי כל העניין הוא לעבוד על הקשר שלכם, על היכולת שלכם לבטא צרכים מיניים ואחרים. אני חושבת ששווה לך לשקול ללכת איתו הרי זה לא רק קושי שלו, זה משהו שמשפיע על שניכם וגם משהו שנגרם בדינמיקה הדדית. אני לא מאמינה שיש דבר כזה, זוג עם בעיות או קשיים מיניים שהם רק נחלת צד אחד, שרק צד אחראי על הקושי.

איש42

New member
מניסיון ארוך של כמעט חיים

כמו שאני מכיר את זה הגבר הוא בעל התאבון המיני , הוא הצייד , הוא תמיד רוצה ! אם זו את או אחרת ? לא יודע ... אבל לרוב ("הרבה מילואים" ) גברים חייבים את זה , הם כמו חתול עם בייצים . עכשיו יש את המודל השני . שהאישה חמה עד מאוד וזו ברכה לכל גבר כל עוד הוא צד אותה . אם את צדת אותו הוא תמיד יהיה בתחושת החמצה . וזה יגרום לו לצאת לצוד בעצמו . גבר חייב לחוש את תחושת הצייד הזו זה חלק גדול מעצם מהותו כגבר . לא סמרטוט . לכן הייתי אומר שאם יש נושא ששווה לך לברר איתו זה האם תחושת הצייד הזו מלווה אותו למקום שאת זה לא זה . אם זה המצב , יש היום חילופי זוגות , במקום בגידות . שם יש גם צייד וזה מיני נטו . זה כלי נהדר לבעיה הזו . אני מציע את השיקול הזה אך ורק שניראה שאתם מאוד מגובשים ואוהבים וזה קריטי !! אם אתם לא מגובשים ואוהבים , חמודה , קחי את התחתונים והחזיה מהחתונה אימרי יפה שלום ולכי לחפש מיהו אחר שהוא צייד אמיתי ותני למישהו לצוד אותך . וככה הוא ימלא את מחויבותו מהכתובה שהוא חתום עליה שזה הסכם לכל דבר ועניין לספק לך קודם כל את ההנאה המינית שלך כל עוד שתרצי ! גם היהדות של לפני 2500 שנה חשבה על זה וסיכמו החכמים של אז שחייבים לספק לאישה את הנאתה המינית כי אם לא היא תלך לאחר ! אז חמודה , תעשי לך בירור האם אתם באמת אוהבים ומגובשים , האם מעיקה עליו העובדה שהוא במערכת שלכם ניצוד על כל המשתמע מזה . ואם הוא יהיה צייד לשם שינוי הוא ירגיש מספיק טוב להשתוות איתך . בהצלחה והכל לפני הילדים , מרגע שיהיו ילדים באמצע הכל מסובך יותר וקשה פי 1000 .

היינו כבר יחד

שנה וחצי בטיפול. לא התקדם כלום. זו תעלומה. הוא אוהב נשיקות ולהתלטף ולגעת ועומד לו ולגמור. הדבר היחיד שהוא לא מוכן לעשות זה לשכב. אולי פסיכולוג יעזור לו להבין מאיפה זה בא ומה עושים.

pooshkash

New member
את ממש לא קולטת

כל מערכת היחסים שלך עם הבעל היא מעוותת וצר לי לומר - חסרת תקווה. הבעיה שלו היא בין האזניים - כלומר בראש. יתכן והוא הומו או חובב בגדי נשים... אם אינך רוצה להתגרש או לקחת מאהב או חבר להתכתבות - הסתפקי באוננות. אין דרכים אחרות!

למעלה