קצר נוסף

קצר נוסף

"עכשיו תורידי את הגופייה" לחש לתוך האפרכסת ורונית הסירה את הגופייה הלבנה. שדיה החשופים עלו וירדו בקצב של מכונת הנשמה. "הורדתי" השיבה כמהופנטת. זה אחר צהרים השלישי ברציפות שהאיש הזר נותן לה הוראות קוליות והיא בסלון דירתה ממלאת בקפידה. "את בתחתונים בלבד?" "כן" התנשמה הכבדות, "בחוטיני הכחול" הוסיפה שקר לבן. הניסיון הוירטואלי העשיר שלה לימד אותה כי המילה "חוטיני" משלהבת את יצרי הגברים, יוצרת אצלם ריגוש מיוחד. בלאו הכי יבקש ממנה מיד להסיר אף אותם, מיותר יהיה להזכיר את התחתונים ורודות ומהוהות. "את בטוחה" ולקולו התווספה נימה של לגלוג שנעלמה מיד עם ההוראה הבאה. "תגעי בעצמך, תגידי לי אם את רטובה" הרגישה את הלחות החמה מתפשטת בין רגליה, אך לא תיארה עד כמה יהיו התחתונים סחוטים במיצי גופה. "כן, מאוד". "תעיפי את התחתונים ותכניסי אותו פנימה." היא הפעילה את גוליית. הוא פרפר בידיה בשמחה. קיבלה אותו במתנה ליום הנישואים העשירי ומאז החליף על בסיס קבוע את הכלי האנושי של בעלה. החדירה אותו לתוכה בתנועות קלות, מרגישה את הרטט מבפנים. "הכנסתי" "תני לי לשמוע" דרש ורונית קרבה את שפופרת הטלפון למרכז גופה. כשהחזירה לאוזן שמעה אותו מרשרש ברקע, פולט קללה קטנה ואז מתעשת ומצווה עליה להישכב על הרצפה בפיסוק רחב ולהגביה את התחת מעלה. תנוחה לא נוחה שהעלתה בה לרגע הרהור כפירה שמא להמשיך את השיחה על הספה הירוקה. "תשכבי כבר!" הוא היה חד משמעי וכעוס, משהו אחר הפריע לו כנראה. הטילה כרית רחבה תחת ברכיה, הצמידה את חזה למרצפות השיש. היה לה לא נוח עם האלחוטי. גם גולי מלמטה סימן שעוד מעט יפלט החוצה. הצצה מהירה אל השעון. אין להם עוד הרבה זמן. היא נעצה אותו עמוק תוך פליטת לא רצונית של גניחות מקדימות והמשיכה לצפות למלותיו. "תעצמי עיניים" הלחישה הייתה כעת קרובה מתמיד. כמעט חשה בנוכחותו. היא עמדה על הסף. אם לא ימהר גופה עלול לבגוד ברצונה, ברצונותיו ולהוביל אותה את הפורקן. "את רוצה אותי בתוכך" אמר ורעד חלף לאורך גבה. "את רוצה אותי עמוק בפנים," הוסיף ולקולו התלוותה אנחה. "כן... כן... כן..." גולי עשה בה שמות. אף זין אנושי לא הצליח להגיע לאותם הישגים שויברטור עלוב גרם לה. הוא נועד לשפר את הזוגיות אך במקום זאת מצאה את עצמה מתרחקת מבעלה, מחפשת ריגושים עצמאיים. גם יואב, המאהב, ראה בו מתחרה ונעלם מעולמה. "את רוצה שאני אדפוק אותך בתחת, כמו כלבה" לחש מרוגש כולו. מעולם לא קיבלה מאחור, אבל המילים ובעיקר הקול והטון, הוציאו אותה מכלל שיווי משקל וגוליית המשתולל בתוך הכוס הרטוב שלה... "כןןןןןןןן" גופה חישב להתפקע, להתפוצץ. "תוציאי אותו משם" ביקש פתאום. "אני... לא... יכולה..." הצליחה לגייס את שארית כוחותיה לפני הפיצוץ הגדול. המכשיר הנייד נשמט ממנה והתגלגל פעם או פעמיים, אבל היא לא טרחה, וגם אם רצתה, לא בטוח שיכלה. רק לאחר שהגלים שככו היא ניסתה לחדש את השיחה, אך זכתה רק למשיבון. מיהרה להתלבש, מקדימה בדקות ספורות את בעלה שחזר מיום עבודתו. "מה קרה לשיחי הורדים?" שאל אותה. "מה קרה להם?" היא התפללה שהסומק נעלם מפניה. "מישהו דרס אותם, כנראה ניסו לפרוץ לבית". "בררר... מפחיד. בדיוק הייתי בחדר השינה..." השיבה וניסתה לגרש את המחשבה הטורדנית.

כמה שאני נהנה

לפגוש פה סיפורים מחרמנים, מעניינים ועוד עם טוויסט בסוף.

bugbuster

New member
זה אחרת מהקצר הקודם ../images/Emo9.gif

מעט אפל בנוסף לכוחניות. הכוחניות איננה כוס הקפה שלי, ולא רואה ריגוש בציווי מעשים, כמו ש/יכבי עימדי, הרידי, פשקי וכוליי. לראייתי, עצם הענות האישה ליחסים עם גבר היא כבר הניתנה בהא הידיעה. האישה היא לעולם הבוחרת. ואין מערכת יחסים אלא בבחירתה. כגברים, אנו יתכן מוטרדים מכך. וחייבים להוכיח שלא היא, ומיכאן הדרך לשליטה. וכוחניות ואונסנות אלימה. אולי גם באופן עקיף תשובה לפיונת בשירשור "הקצר" הקודם, אנחנו אלימים. נרצה או לא, כגברים אנו כאלה. ואני לא אומר זאת בהתחנחנות או חנופה. שניים לטנגו, ומנגנון הבררה שטיפח בנו, או הותיר בנו את האלימות הזו בא מהצד השני של המשוואה, כלומר בעידוד הנקבה. ישנו אינטרס שרידתי בלוחמנות > כוחניות > אלימות הגבר. האלימות קיימת או אף פותחה בנו כלחצי ברירה טבעית. זנב הטווס המהווה מיטרד לזכר, או על גרמה לזנב הטווס להיתפתח ליכידי אבסורד מכני. למי ששכח, זנב הטווס הוא העקה עצומה לתעופה, לתנועה והימלטות בסבך וכוליי וכוליי ואף על כך הוא קיים. כך שבאנלוגיה הזו גם אלימות הגבר היה מי שנתן לה תיגמולים או במילות השוק, יש לה ביקוש ודרישה. האלימות הבאה לשרת הגנה הספקת מזון ולכידתו ובטחון לאישה, פועלת כאן כחרב פיפיות, כנגד האישה בצורך להמודד איתה בכוח הבחירה שלה עם איזה זכר לקיים יחסי מין. מעט פשטני, אני מודה, אלא שזו ראייתי, וכאמור כוחנות איננה כוס הקפה שלי לגרוי. אני מטעים, אהיה אולי אלים הראשן במעלה לו יווצרו תנאים קיצוניים, למשל היתבהמות מלחמה ותוצאותיה, ואין מה להרחיב. הצד שממש מצא חן בעיני הוא הצד האפל. אה, המפרי, המפרי, המפרי, (בוגרט.) היה משהו בניחוח הפילם נואר, או בפרפרזה, פנטזיה-נואר? בבניית האוירה לכזו הרומזת שהאישה הייתה ניצפית כל הזמן בעת שחשבה שהיא לבדה. יש באקט הזה אלימות כוחנית לא מעטה, אלא שעידון הכתיבה ריכך זאת היטב. אז הנה חשפתי כמיהה אפלה. (כלומר למרות כל נסיונת החזרה בתשובה, והטרנוורסיה שלי, נותרתי גבר, אלים ומודחק.)
כתיבה מעניינת. כתיבה טובה.

מאיפה הבאת את זה?

אתה מאוד פסקני והחלטי ביחס עם הקביעות שלך. אני חשבתי שיחסים בין גבר לאישה מבוססים על הסכמה ורצון הדדיים.

bugbuster

New member
לאט לאט איש.

איך האמריקקים אומרים? דונט טאייק איט פארסאנלייי. (כלומר, הם יורים בך חץ ארסי ומיתחסדים... מכיר?) אז ב'מת, נסה להתשחרר רגע מנימה אישית. צורת המבט בנו כבעלי חיים, מובילה אותי למבטים מעניינים. שיתוף? לא רק העגל רוצה לינוק, הפרה רוצה להניק, הקלישאה הזו, מישהו אמר משו על הסכמה? ואולי הם מתוכנתים לזה? גנטית? בתורשה? לזה אני מתכוון. בקונטקסט הזה, כמובן שזהו שיתוף, אלא שמעבר למה לו יש לו הדחפה לא נשלטת. וחלק מאי השליטה היא גם הדחפת הכוח . והאלימות. וההבדלים שבין הזוייגים. ונכון. קשה נורא לעכל את זה. אבל נסה. תאורטית. כמו תרגיל חשיבה.

blackwedding

New member
לא את לא...

אבל נראה לי שעצות טובות בקשר לגינה "הם" יוכלו לקבל בפורום אחר....

למעלה