קצר ולעיניין

TUTINKA85

New member
קצר ולעיניין

שלום לכולם. נוצר קליק בניני לבין בחור מהעבודה אני מרגישה שהוא בקטע וחבר מהעבודה אמר שיש לי סיכוי.אז למה הוא כאילו מתחמק? אנחנו מדברים כשאני שלחתי הודעה, פתאום הוא יכול להפסיק באמצע ולא לענות או להגיב.זה מוזר כי הוא כן נדלק עלי קשה לפספס דבר כזה. אשמח לשמוע כל דבר,תודה!

קצר ולהעניין 2..

כמה כואב ככה מציאותי. הבנאדם לא בעניין. "אז למה הוא כאילו מתחמק? אנחנו מדברים כשאני שלחתי הודעה, פתאום הוא יכול להפסיק באמצע ולא לענות או להגיב" לדעתי מהסיבה הפשוטה שהוא לא בעניין. ואני בטוחהההה שיהיו רבים אחרים שדווקא מאוד בעניין שלך, next.. אגב, אם החבר מהעבודה חושב שיש סיכוי אז למה הוא לא 'עוזר' לך קצת?

TUTINKA85

New member
אני חושבת

שעברתי את גיל 16 שיעזרו לי בשידוכים. אני יודעת שיהיו הרבה בעיניין.סתאם התענינתי מה דעתכם. לא אכפת לי מי יודע מה.

אולי קושי תקשורת עכשו

נסי יותר לעודדו לשוחח אתך ע"י שתיזמי תקשורת בעצמך ותפני אליו נושאים. אם הוא משתף פעולה בשיחה והוא נחמד אליך, הוא כנראה רוצה אותך.

TUTINKA85

New member
הכל זורם.

הוא אמר שהוא לא רוצה למהר כדי לא להרוס או לפגוע בסביבה שלו.ושדברים חשובים מחליטים לאט וכרגע שיש בנינו זרימה זאת ``הבעיה``.הוא עכשיו יצא ממערכת יחסים

לא נשמע נכון

אם הצלחתם בקשר, טוב וכדאי שתמשיכו בו. אז מה, שיצא ממערכת יחסים? הוא יכול לאהוב גם אותך, אם את נחמדה בעיניו.

אוקיי עכשיו יותר מובן...

הוא יצא ממערכת יחסים.. יכול להיות שאת סוג של ריבאונד ויכול להיות שלא.. ימים יגידו. למרות שבתור אחת שהייתה כזו לא מומלץ.. במיוחד לא לבעלי לב חלש..

lebron9

New member
יש לו מייל של העבודה?

נשמע אולי הזוי - אבל למה לא לנסות לשלוח לו מייל?

למעלה