קצר - האורח

קצר - האורח

מייק חיבב אותו ממבט ראשון. הוא הקרין הרבה חום והבנה עם קורטוב של מבוכה, תכונות אשר הפיגו מהר את המתח הראשוני. אלמלא הגיע למטרה המסוימת, היה עוד עלול להתפתות ולהזמין אותו לצאת ולבלות עמו בסבב פאבים עליז. אך לא לשם כך הזמין אותו לביתו. "זכות הראשונים שמורה לאורח" אמר עם הרבה חיבה. "תבחר איפה תרצה להתחיל" . ברכיה הכואבות של דבורה החלו לשדר אותות מצוקה. היא נשמה לרווחה כשבחר לפתוח אצלה בפה. הגודל הטריד אותה. כאשר עבר לצד השני ובחר בדלת האחורית רצתה לצעוק מכאב, אך פיה נסתם בזין המוכר של בעלה.

אווצ'

יפה.
נהיית לי אובססיה לפרצופונים האילו.

bugbuster

New member
../images/Emo132.gif אני הרבה יותר ממצטרף לדעתה

של פיונת. זו כתיבה דוחה. אין לי כוונה לחזור לניתוחי הכתיבות האלימות מהחודשיים האחרונים.
צוק איתן היקר, אבקשך לא להעלות כתיבות כוחניות אלא על פי קווי מאמר המנהל.

אז תמחק...

אני לא מבין למה גילוי עריות כן וסקס כוחני לא, אבל בטח שאני לא רוצה לעצבן כאן אנשים. רק להנות. אכתוב משהו אחר במקום :))))

bugbuster

New member
צוק איתן היקר, אנא הבט בסרגלים

העליונים, בכותרת שם הפורום, ובהמשך אותה שורה בכיתוב מאמר המנהל/ת. אנא קרא בקפידה כדי לחסוך דיונים טעונים כפי שהיו בחודשיים האחרונים. אחד מהם (|האחרון והטרי,) מובא לך כאן בקישור כדי לחסוך לך טירחה בדיפדוף לאחור לזה לא מיכבר כאן בפורום הנוכחי. ובתוך אותו שירשור אני ממליץ לך על עניין התגובה הסובייקטיבית. בברכה.

כוכבית 1

New member
באגי, נו די

אני חושבת שאתה כבר שוחה עם התגובות של עצמך בלי לבדוק. לא היה שום דבר דוחה בכתיבה הזאת! לא נרמז שזה נעשה בכוח וללא הסכמה. גם כשסקס נעשה בהסכמה מלאה ואהבה - כאשר נכנס זין לתחת זה עלול לכאוב, וכשכואב רוצים לצעוק. מה לא בסדר עם זה?? למה אתם ישר קופצים על כל כתיבה כזאת?? זאת פנטזיה והיא יותר מלגיטימית.

bugbuster

New member
זו הסיבה שהכתיבה לא נמחקה.

אז להגיד שוב? זו כתיבה דוחה. נקודה.

תמחק... אין לי בעיה עם זה, אני לא

נעלב. אם זה בניגוד למדינות כאן, אז די, אין צורך להתווכח יותר מידי. זה סתם משהו קצר, תמונה שהייתה לי בראש. אכתוב עוד היום משהו אחר במקום.

קודם כל ברוך הבא לפורום.

מעולם לא קיבלנו תגובה כל כך אצילית להערות כל כך רבות. אין ספק שבאדם איכותי מדובר. אז אצלך זה מרומז ואצל אחר זה נוגע במקומות רגישים. זה כל הרעיון בלקבל תגובות. זה לא אומר שאתה צריך להפסיק לבדוק את כל המקומות האלה אצלך ומה זה יוצר אצלך.ובם לקבל את זה במראה מכאן. דברים שרואים משם לא רואים מכאן גם גברים שרואים משם לא בהכרח רואים מכאן. יאללה נלך למכון הכושר. כמה אני דוחה את זה היום. מה יהיה עלי ועל משמני?

מאחר והייתי

הראשונה להגיב , אני מוסיפה , הכתיבה שלו מקסימה בעיני ואיכותית , אחת היפות שראיתי כאן למרות התמונה הקצרה . בעניין התוכן , הוא יכול להיות שנוי במחלוקת , יש שיאהבו אותו ויש שלו , בדיוק כמו שהיו שאהבו את ההרבעה עם הסוס של בת המלכה והיו שהתחלחלו ממנה . לדעתי מאחר ומדובר בפורום פנטזיות ואני מניחה שאין איסור על פירסום תכנים לדוגמא חיות ועריות גם אין מקום לצנזר תוכן כזה שאינו מראה מגע של אונס אלא מעיד על תחושת כאב ,ו.. תחושת כאב בהסכמה אינה אונס עד כמה שזכור לי

תראה איך זה מתחבר שוב לכח

זה מאוד מאוד מעניין. שבפנטזיה הכמוסה שלך מין וכאב הולכים ביחד. בשביל הנאה מינית יש צורך בכאב ובכח. עכשיו לא בשיפוטיות באמת מאוד מעניין אותי לשאול אותך מה זה מין בשבילך?

קשה לי לענות על השאלה

לא, אני לא אנס בנשמתי, ממש לא. יש לי פנטזיות. בוודאי שאני נהנה מסקס כמו כל אחד אחר. אבל הפנטזיות שלי לא כוללות מוסיקה רוגעת וסקס עדין על סדיני סאטן לאור נרות אני מניח שזהו טבען של פנטזיות - להיות קצת יותר קיצוניות, קינקיות. אל תשפטי אותי לפי שניים/שלושה קטעים שפרסמתי כאן. חכי קצת. ובכל מקרה, אשמח אם תשפטי את העניין כמכלול שלם, פנטזיות, יכולת כתיבה, תגובות... מה שכן, אני מבטיח להשתדל שכל הפנטזיות שאכתוב ואספר בעתיד יכללו הסכמה ברורה של כל משתתף ומשתתפת.

ראשית, מי אני שאשפוט אותך בכלל?

שנית , כשפוגשים משהו מעניין עם יכולת התבטאות טובה מנסים לחפש מתוכו את האותנטיות של רגשותיו הכמוסים. את התיאור המדויק של הדבר שעושה לו את זה. זה מעניין אותי באופן אישי אבל לא כלפייך כבן אדם אלא כתופעה אנושית. מה שרציתי לאמר שאתה מייצג בעיני תופעה מענינת ולכן שיפוטיות איננה המינוחים כאן. אנס הוא פעולה לא הלך מחשבה. אני מניחה שכח במין הוא חלק מהפנטזיות אני רק רוצה לשמוע איפה בדיוק זה מגרה.על מה זה נופל ואז אלמד איך להזהיר אנשים לא במחשבתם אלא במעבר מהמחשבה לפעולה וזה אני עושה לא מעט בחיי היומיום . יום טוב.

פיונת

שימוש בכוח ביחסים שמגיע בהסכמה לא יכול להיכנס להגדרת אונס , אונס הוא מעשה בכפייה בניגוד לרצון הקורבן . יש כאלה שיהנו ויתענגו מהפעלת כוחניות במהלך סקס ויפיקו ממנו הנאה למרות שזה איננו כוס התה של רובנו . הגירוי שבכאב מתחבר להם לתחושת ההנאה . בדיוק כשם שעריות יגרו אחרים על אף הטאבו החברתי והמוסרי ובדיוק כפי שחלק יפנטזו על יחסים עם סוס או כלב ואחרים יחושו בוז למראה טקסט כזה .

גם עריות זה אונס.

כח הוא לא פרמטר להגדרת אונס.הסכמה כן.כשאדם אומר לא או מפחד מאוד ממשהו ואחר נהנה מזה. זה אצלי מקוטלג בהתעללות. כשזה בכח ללא הסכמה אותי אישית זה מקומם ובכל פעם שזה יקרה אני אכתוב מה שאני מרגישה.

למעלה