קצר בתקשורת

simaah3

New member
קצר בתקשורת

היי אני בן 34 ואישתי 30 אנחנו נשואים חמש שנים ויש לנו ילדה בת שלוש וילד בן שנה ושלושה חודשים ,מאז שהילדים נולדו אישתי נקשרה אליהם בצורה חזקה מאד וכמובן שאני נדחקתי הצידה והיום אנחנו רבים המון על דברים שקשורים ליום יום של הילדים בעיקר בשיחות בינינו ,היא שואלת שאלות ואני מנסה לפתח שיחה ועונה דברים אחרים אני מנסה וזה יוצא לי הפוך. אני עושה בבית הכל כביסה כלים בקבוקים אוכל קניות סידורים ומשתדל לעוז עם הילדים כמה שיש לי זמן כי אני עובד עד מאוחר ואישתי עובדת ומביאה את הילדים מהגן והיא איתם לבד בערב וכנראה זה קשה,היחסים בינינו במצב לא טוב אין סקס כבר הרבה זמן היא טוענת שהיא כבר לא אוהבת אותי ואני טוען זה קשור לקושי שלנו בגידול שני ילדים קטנים אני אל רוצה להתגרש בכדי לא לפגוע בילדים מחפש פיתרון

jedi1

New member
הייתי ממליץ

או טיפול זוגי או שאין ברירה ולהתגרש אם תישאר ותתחנן זה יגרר לדברים רציניים שישאירו אותך עם נזק נפשי רציני זה לא שווה את זה אף אישה שלא אוהבת אותך שווה נזק כזה

tapuznik

New member
אני אומר לבדוק את

ה"אני לא אוהבת אותך" כמה שיותר מהר ולעומק יחד עם איש מקצוע ולנתח את זה, זה המקור. מכיוון שאין אבל אין שום טעם בכל השאר מסביב אם אין את הבסיס. יש מי שיגיד שאפשר לחיות יחד ללא אהבה. אני חושב חד משמעית שלא. זה הדבק הנפשי שמחבר אותנו ומאפשר לנו לעגל פינות ולקבל את הצד השני. לא בהכרח אהבה בוערת אבל כזו שגורמת להתגעגע, ולרצות נוכחות. אם היא אהבה פעם יש סיכוי להחזיר את זה. להיות סמרטוטי מדי (אם זה המצב) לא תורם בכלל לעניין. עליה גם להעריך אותך.

seeyou

New member
אני מבחין בנתק בתקשורת../images/Emo4.gif

אשר התחילו מאז שהילדים נולדו .... "היא שואלת שאלות ואני מנסה לפתח שיחה ועונה דברים אחרים.."-לי זה נשמע "נורמלי" גברים ונשים לא משדרים תמיד באותו גל. ..." "אין סקס כבר הרבה זמן היא טוענת שהיא כבר לא אוהבת אותי"... אם היא כבר לא אוהבת אותך ואין סקס אז איך היא מצפה להמשך קיום תא המשפחתי? אם היא רצינית בנושה אז תפרדו כ"חברים" למען הילדים יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה יותר מקצר בתקשורת

לידת ילדים מוציאה מבני אדם צדדים חדשים ומפתיעים, שלעתים הודחקו בשמך שנות הרווקות והחיזור. לפעמים זה נחווה כאילו האדם שאחרי הוא ממש אחר מהאדם שלפני. זה אמור, אגב, בעיקר בנשים, אבל לא רק. בשורה התחתונה: אין הרבה מקום להתפלספות. רק ייעוץ זוגי מקצועי יכול לעזור במצב הקיים, אחרת אתם הולכים או לפרידה כואבת או לחיים יחד כואבים עוד יותר. גם ייעוץ לא מובטח שיצליח, אבל לפחות יש סיכוי. מריוס

simaah3

New member
יעוץ

היא לא מעוניינת ללכת ליעוץ כי היא לא רוצה להוציא החוצה את מה שיש ביניינו

simaah3

New member
שיחה

כן אנחנו מדברים מידי פעם אבל לדעתי זה תקוע לפי דעתי ניא לא אוהבת לדבר על זה היא מנסה להשוות אותי לחבר שלה הקודם מלפני עשר שנים היא טוענת שהוא איש שיחה הרבה יותר טוב ממני ועל זה הבעיה שלנו שזה התחום הפחות טוב שלי

מריוס זכריה

Member
מנהל
לשבור את הסטטוס קוו!

הבנתי. האמת, המצב לא נשמע מזהיר. אני אישית לא הייתי מוכן להשאיר מצב כמו שהוא - זה לא מכבד, לא נעים - פשוט רע. לכל אדם יש תחומים פחות טובים, כולל לזוגתך, וכם לאקס המקסים שלה. היא בחרה לבנות איתך משפחה, ידעה מי אתה - אז אי אפשר עכשיו להשאיר אותך מיובש ותלוי על העץ. הייתי בהחלט מזעזע את המצב הקיים, עד שהיא הייתה מוכנה להפתח וללכת אתך לייעוץ זוגי, או לכל פתרון אחר. איך לעשות את זה - זה תלוי בך. הייתי רק מקפיד שזה יפגע מה שפחות בילדים. אבל היא חייבת להבין שכשהיא יוצרת מצב כזה, היא הראשונה שפוגעת בילדים (דרכך), ולכן היא אחראית למשבר לא פחות ממך. מריוס

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא יכול ולא ראוי שאתן לך עצה איך

אתה בן אדם מבוגר, עצמאי, עם יכולות. עובד, מפרנס, גר בבית, שותף לכל מה שקורה בו. אם אתה לא מרוצה מהמצב, יש לך המון דרכים להשמיע את קולך. אתה שותף בבית לא פחות ממנה. הנקודה היא שאתה צריך לקחת אחריות על החלטותיך, לא לעשות משהו כי מישהו בפורום אמר. קח את עצמך בידים, תזכר שאתה אדם עם כבוד עצמי, וקח לעצמך את המקום הראוי. אם אתה ממש לא יודע איך, כנראה שיש לך בעיה של אסרטיביות. במקרה הזה, אני מייעץ לך לפנות לייעוץ אישי לכמה פגישות כדי למצוא את הדרך לעורר בך את האסרטניביות. ואולי זה מה שכל כך חסר לאשתך? האסרטיביות שלך? כך או אחרת, אתה חייב להיות אדון לעצמך ולכבד את עצמך, ללא פשרות. מריוס

טיפול

ואם זה מנחם, אז בכל הכתבות רשום שאחרי שיש ילדים זה הגורם העיקרי למריבות, זה אתה לא היחיד, זה אצל כולם.

אייבורי

New member
עגום המצב

נראה שאישתך החליטה אבל לא מיישמת היא ממררת את חייך במטרה שתגיע גם אתה לאותו מצב שתפסיק לאהוב אותה ככה תוכלו להתגרש בשלום. אם אתה לא מתגרש בכדי לא לפגוע בילדים, אזי כנראה באמת אין מה לעשות.

למעלה