קצרצר!OFF

קצרצר!OFF

ראשית, ברצוני להגיד שבכוונה לא הוספתי אתזה בתגובה לשירשור רה"מ וזאת בשביל שכולם יראו! א)אני לא מייחל למותו של שרון, אני נוהג בדיוק כמו שכתוב בשולחן ערוך יורה דעה חלק ב`, לא להתפלל לרפואתו ולא להתפלל למותו! (יש רשימה של אנשים שצריך לעשות זאת כאשר הם במצב סכנה, מוסר שטחים הוא אחד מהם)! ב)אין שום פגיעה אישית בכמה בדיחות האלה, בשום בנאדם מלבד שרון! וצוחקים על מצבו ולא עליו! כמו שאם מישו אחר היה במצב דומה, גם היו בדיחות! ג)תודה רבה לכל המשקיעים שפתחו ניק מיוחד כדי להביע את דעתם במערכת המסרים שלי! לחלקם גם אמא שלי מודה על מגוון הברכות שספגה... ד)חיים מאושרים לכם!

RESTO

New member
אני בהחלט מסכים איתך!!!

אבל לצערי אפאחד לא התייחס אליי במסרים...

אבל! בעניין רה"מ..

אני לא ממש חושבת כמו שאתה חושב... כי אני מאוד מאוד רוצה ששרון יחזור ואני כן מתפללת עליו! שרון הוא באמת היחיד שבימים כאלה יכול לנהל את המדינה שלנו.. למרות שהוא החזיר שטחים וכל זה.. תחשוב דוגרי.. מי כבר יכול לנהל את המדינה שלנו? פרץ? שרון הוא בנאדם חזק שעשה יותר מכל אחד אחר למען המדינה שלנו!!! ובאמת מכל האהבה שהעם מראה לו..אני חושבת שהוא באמת ייצא מזה..! אנחנו צריכים להבין שמה שהוא עובר זה קטע משפיל! וגם המגורשים עברו קטע מאוד משפיל.. בתור אנשים מאמינים אנחנו צריכים להאמין שהכל מלמעלה..

נכון! וזה בדיוק מה שהרמב"ם פסק..

הכול מלמעלה! ולכן לא צריך להתפלל שימות, ולא שיחיה! זה הפסק! ואני לא מתפלל שימות..

TillsWIFE

New member
על איזו אהבה בדיוק את מדברת?

הכל הצגות! נו באמת, מהאיש השנוא ביותר במדינה לאיש האהוב ביותר במדינה?.. ע"י מי? כמה שמאלנים [ואני מתאפקת לא להתבטא יותר..] אני ממש לא אוהבת אותו. אני רק יודעת שבמצב שבו הוא נמצא כרגע הוא באמת זקוק לנס משמיים [אני לא מתפללת שלא יגיע, אבל מקווה שלא..] כי במקרה הטוב הוא ישאר עם שיתוק ובמקרה הגרוע צמח... לכן אולי עדיף לו כבר למות..

לא אמרתי שאני אישית אוהבת אותו

אמרתי שהמון אנשים אוהבים אותו על מה שעשה... אני פשוט לא רוצה שייעלה איזה שמאלני מסריח סליחה על הביטוי ויתחיל לחלק את ירושלים כמו מסטיקים לערבים... את שרון לפחות אפשר לקלל על מה שעשה..כי הוא ימני (או לפחות אמור להיות) וכל השטויות האלה..

המתוח

New member
זה שלבנאדם יש הרבה יכולת

לנהל את המדינה לא אומר שכדאי לתת לו להחזיק בה. אני לא משווה ח"ו אבל גם בגרמניה היה איש יחיד שיכל להחזיק את המדינה,וכמובן שהוא רצה את טובת המדינה שלו אבל בדרך לא נכונה. ובגלל אותו האיש הייתה מלחמת עולם ושואה.. ואני שוב פעם אומר, אני לא משווה! אני מאמין שהכל מלמעלה, אבל אני מאמין שאפשר לתקן, ואם נשב בחיבוק ידיים זה יהיה מטומטם.

רדידות זוועתית.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

"לצחוק על מצבו".. יותר טוב שלא היית אומר את המשפט הטיפשי הזה.זה לא מוסיף לך רושם טוב, סתם שתדע. לאן הגענו? לצחוק על מצבם של אנשים חולים.. ה' ישמור. כ"כ עצוב לקרוא את ההודעה הזו.. וגם את השרשור הקודם שפתחת על רה"מ... סתם, שאלה שמציקה לי- פשוט... למה
מאיפה הרדידות הזאת מגיעה
זה מהנה... לצחוק על אנשים
להיות רעים
הלוואי שהייתי יודעת את התשובה. אני לא אאחל לך להגיע למצב כזה שיצחקו עליך כדי לדעת מה זה, אבל הלוואי שתדע את זה בדרכים אחרות, יותר נעימות, ותלמד את הלקח, את המוסר. שיהיו לך חיים יפים, ושלא יצחקו עליך במצבים לא נעימים.

Mrs ButterFly

New member
או בקיצור

גם אם אתה לא אוהב (טוב, זאת מילה עדינה..) מישהו מסויים, זה לא אומר שאתה צריך לרדת עליו..

מה לעשות!

רוצה להשאר צעיר! רק חבל שהפז"מ שלי דופק הרבה יותר מהר משלך... את עוד ילדה! כשתתעוררי כבר אי אפשר יהיה לשנות דברים!

משתתפת בצערך.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אני לא כבדה, אני פשוט לא חושבת שצריך לצחוק על דברים כאלה. ועם כל הכבוד, זה שאני חושבת בקצת יותר בגרות לא אומר שאני כבדה.

למעלה