קצרים / מודעות >>

קריאה חובה

החלק הראשון רלוונטי מאוד לעניינינו האחרונים בכפר, אם נרצה ללכת לכיוון של חשבון נפש אמיתי. מצטטת את הפתיח - "...תמציתה של התאורייה היא בהתייחסות הציבור למקום מוזנח, באומרם שבמבנה שבו חלון שבור שאיש לא ממהר לתקן, תיעקר גם הדלת ובסופו של דבר יהפוך המקום למאורת סמים – ובהימשך ההזנחה תזכה השכונה כולה לגל של פריצות ע"י נרקומנים. בשורה התחתונה, אומרים הכותבים, במקום שבו המשטרה מגלה אוזלת יד – תיגבר האלימות ועקומת הפשיעה תעלה באופן ניכר – וכך יהפוך מקום שהיה רגוע ושקט למקום שבו שולטות כנופיות רחוב. זה מוכר לכם ? אם זה לא מוכר לכם, זה רק בגלל שמדינת ישראל כולה הפכה למקום של חלונות שבורים, כך שחלקנו רואים במצב הנוכחי נורמה – וזה אולי הדבר המסוכן ביותר...." המאמר המלא בקישור המצורף

אתר בית כנסת כפר אדומים

מצורף קישור לאתר בית כנסת כפר אדומים . http://adumim.mykehila.com/ims/loadHead.do?cid=696&type=heads

FLORI777

New member
פונדקאות - זוג מחפש פונדקאית

זוג מהמרכז מחפש פונדקאית. יהודיה, עם ילד/ים, עד גיל 35, עצמאית . נא ליצור קשר ראשוני במייל : [email protected] ולציין שם, מס' טלפון, גיל ויישוב

יש למשהו אתהלוגואים של שלושת הישובים?

זה חשוב לי מאוד, ואני מוכן בתמורה לשלוח לכל מי שישלח לי את אחד הלוגואים את הלוגו של הכינה בחינם תודה רבה אמיר טל

יש אצלי כולל המכינה,

בתמורה תן לי את בנך הבכור כשיוולד. שלח לי אימייל, מוצ'ק, ואשלח אליך. jpeg? מה טוב לך?

רותי777ח

New member
זקוקים לבקבוקי "עין גדי" 2 ליטר ריקים

אם מישהו צורך מים מסוג זה ומוכן לשמור לנו בקבוקים אלו בשבוע הקרוב נשמח לבוא לאסוף אותם. תודה, משפחת חדד

me 26

New member
אסור לצרוך מים "עין גדי"

זכות הטבע למים!!! ואין סיבה שניקח אותם מעין גדי, לנו טובים גם מי תהום, התפלה וכו'...

ר חדד

New member
דרושים עובדים חרוצים

לחברה להשכרת ציוד לאירועים דרושים עובדים בעלי כושר גופני גבוה לעבודה מזדמנת. עדיפות לבעלי רשיון ג'. רותי 02-5900700

למעלה