קצרים ושפעת ה
ות

ifonly

New member
למכירה 4 ספרי AD&D חדשים לחלוטין מא

Manual of the planes Players handbook-core rulebook v.3.5 Monster manual-core rulebook v.3.5 Dungeon master's guide-core rulebook v.3.5 120 ₪ כל אחד או 430 ₪ לכולם יחד יש ליצור קשר עם גדעון 054-5708476
 
ייתכן וכבר הביאו את זה לפה בעבר

זה פשוט קורע. זה כל כך טוב, שלקח לי זמן להבין שהם רציניים, שזה כמובן הכי מצחיק.
 

DDN

New member
קצרים ושפעת ה../images/Emo32.gifות

כל מה שנראה שלא יפתח דיון, ו/או הודעה שלא קשורה לנושא הפורום, נא לשרשר לכאן!
 

רמשטיין

New member
זה מאוד קשור ודווקא אני שם כאן!

כי זה מאוד קשור, כל כך כל כך קשור שאי אפשר לשחרר את זה וחייבים לחתוך את זה עם מסור חשמלי כי זה קשור בכבלי פלדה מחושלת ע"י היפסטוס עצמו! עכשיו מה זה קשור לקישור שלא קיים? אני לא יודע אתם יודעים? ילדים, עיזרו לדני למצוא את הקשר הנעלם בשרשור השבועי לילד פרס ישר למוצא היקר.
 

רמשטיין

New member
נצל"ש - שודדי הבורקס!

לכל המצטרפים זה שזה מקרוב באו ולכל מי שכבר מגדל פה קורי עכביש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=353&msgid=74034101&FlagSybase=1 עוד רעיונות, קדימה!
 

Nihau

New member
בדיון- נפתחה הרשמה מראש

נפתחה ההרשמה מראש לבדיון שיערך במהלך שבוע הספר ביום חמישי, 8 ליוני בין השעות 17:00 ל22:00 בנושא "תאוריות זמן והיסטוריות חלופיות". 100 מהכסאות באולם פתוחים להזמנה מראש. לפי האתר "הכרטיסים ישמרו עד חצי שעה לפני תחילת הארוע. יש לשלוח את ההזמנות עד יום שני 5 ליוני, 17:00 התשלום יתבצע במזומן בלבד." נתראה בכנס :)
 

Nihau

New member
מה הייתם רוצים לשאול בבדיון?

אני אוספת שאלות קהל ואדאג לסדר ולהעביר את הטובות למרצים. אני לא מבטיחה שהם ישנו את ההרצאה שלהם כדי לענות על כל השאלות. הרי התכנייה: מושב ראשון: תיאוריות זמן יו"ר: גלי גולן אמנון סטופ: פיזיקה של המסע בזמן עליזה בן-מוחה: הנוסע בזמן ואשתו צבי דביר: נבואות ומסע בזמן 19:00-19:30 הפסקת קפה ועוגיות 19:30-22:00 מושב שני: היסטוריות חלופיות יו"ר: ד"ר עמנואל לוטם הקראת סיפור קצר מפי אורחת הכבוד, הסופרת לורה רזניק פרופ' גבי מוצקין: לשכוח את אפשרויות העבר פרופ' נחמן בן-יהודה: ומה אם? פרופ' יחזקאל דרור: אריגת העתיד בין עבר מדומה לעתידים חלופיים
 

Animus1539

New member
הא הא הא הא הא....

A fish-like thing appeared among the annelids one day. It hadn't any parapods nor setae to display. It hadn't any eyes nor jaws, nor ventral nervous cord, But it had a lot of gill slits and it had a notochord. Chorus: It's a long way from Amphioxus. It's a long way to us. It's a long way from Amphioxus to the meanest human cuss. Well, it's goodbye to fins and gill slits, and it's welcome lungs and hair! It's a long, long way from Amphioxus, but we all came from there. It wasn't much to look at and it scarce knew how to swim, And Nereis was very sure it hadn't come from him. The mollusks wouldn't own it and the arthropods got sore, So the poor thing had to burrow in the sand along the shore. He burrowed in the sand before a crab could nip his tail, And he said "Gill slits and myotomes are all to no avail. I've grown some metapleural folds and sport an oral hood, But all these fine new characters don't do me any good. (chorus) It sulked awhile down in the sand without a bit of pep, Then he stiffened up his notochord and said, "I'll beat 'em yet! Let 'em laugh and show their ignorance. I don't mind their jeers. * Just wait until they see me in a hundred million years. * My notochord shall turn into a chain of vertebrae And as fins my metapleural folds will agitate the sea. My tiny dorsal nervous cord will be a mighty brain And the vertebrates shall dominate the animal domain. (chorus)
 

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo4.gifמחפש שה"ם למשחק exalted

בסביבות ראשון לציון
 

DDN

New member
ברוך שובך!

טוב לראות אותך מחובר וכאן. מקווה לראות אותך כאן עוד. למי שלא מכיר, אנימוס שיחק את קוואי בקבוצת נוסגות' המיתולוגית (עדכונים בהסטוריית הפורום ובמאמרים)
 
למעלה