קצף גלים ביבשה

s h i r i 1

New member
קצף גלים ביבשה

האם מישהו מכיר דרך ליצור אפקט של קצף גלים ביבשה? הכוונה שלי היא למעין קצף יבש, משהו שאנשים יכולים ללכת בתוכו אשמח לקבל פרטים ורעיונות תודה לכולם

s h i r i 1

New member
עוד פרטים...

ככה, אני סטודנטית לאדריכלות ובמסגרת הלימודים אני מתכננת מבנה לאירועים שנמצא על קצה של אי (Governors Island) ליד מנהטן. בכל אופן, אני רוצה שהמבנה יתן תחושה של ריחוף ושכביכול נמצאים עדיין על הגלים... לכן שאלתי על הקצף... אני אשמח לרעיונות (אפילו מטורפים במיוחד...) תודה מצורפת תמונה של האתר (כן, המגרש חנייה...)

דאויד

New member
קצף ים על היבשה

ביקשת רעיון מטורף...: מציע לנסות לשים מי ים בניאגרות של האסלות. עם מעט מזל אולי יהיה מספיק קצף ים... רצ"ב תרשים של האופציות.

דאויד

New member
וקצת יותר ברצינות...

במחשבה מעט יותר רצינית: הייתי פונה לכיוון של תאורה וקול שכשוך מים (רצ"ב תמונה של הקלטת האפקט הקולי), במקום לפתרון של קצף. בכל מקרה, אל תשכחי להוסיף בתכנון שלך מעגנה לסירות, כדי שנוכל לעצור שם. בהצלחה בפרוייקט!

s h i r i 1

New member
במיוחד בשבילך

יש מעגן לסירות ממש ליד, הנה ואהבתי את הרעיון של הקול, אולי לשימוש במקביל לקצף תודה

בת ים

New member
קיים קצף שמשמש לאטימה

אני חושבת שזה על בסיס לטקס. כדאי לברר בחנויות לחומרי בניין.
בפרוייקט.

newsail

New member
אולי עשן מלאכותי יתן את האפקט המבוק

בתערוכת האלקטרוניקה לפני כמה שנים בביתן הקרח של חברת תקשורת שמתה טרם בשלות השתמשו ב"עשן" שנוצר מקרח יבש להשיג אפקט של כאילו קצף גלים נמוך ולבן שכיסה עד הבירכיים לא ליכלך או גרם נזק סביבתי (אבל היה שם קר...). אפשר אולי להשתמש בקצף כיבוי לכיסוי שטח רחב - כפי שעושים בשדות תעופה בעת נחיתת חרום ( ואז לכבאי ניו-יורק הגיבורים שייצרו אותו יהיה גם אפקט פירסומי.

gerson1

New member
מה בדיוק?

האם החיפוש הוא אחרי הקצף או תחושת הגלים. קיימים מספר תותחי קצף וכן בריכות גלים הנוצרים על ידי הפעלת מערכות מיכניות לצרכי הנאה ו/או ניסוי של מערכות שייט וכד'. השאלה היא לאיזה צורך מדובר, מערכת אופקית או אנכית, שימוש בסבון (כן כמו בלונים תמיד יוצרים קצף מסביב). ישנם מספר מערכות היוצרות קצף להופעות. אפשרא תמיד "ללכת על המים".

gerson1

New member
לבה

חומרים קשיחים כמו לבה ו/או בטון, פולימרים שונים(קלקר ודומיו) וכן חומרים מורכבים ניתנים ל"צור צורה" אשר תאזכר את הבועות והחומר האורירי של הקצף

s h i r i 1

New member
.........

הרעיון הוא ליצור מקום לאירועים שנושק למים, אבל נותן לנמצאים בו להרגיש כאילו שהם בצורה מסוימת, מרחפים על המים

למעלה