קציצות אפויות

avitar34

Member
מרכיבים:

250 ג’ חזה עוף טחון או בקר
בצל
1 כף קמח
חצי כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית פלפל גרוס דק
קורט מלח
2.5 כפות שמן נוספות לטיגון
1 כפות שמן
1 כפית שום כתוש
רבע כפית סודה לשתייה
חצי תפוח אדמה
חצי גזר


אופן ההכנה

מחממים מחבת עם שתי כפות שמן שאוחסנו עם קופסאות וקוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה ולאחר
מכן מעבירים לקערה.
מקלפים את הירקות ומגרדים ומוסיפים לבצל יחד עם הבשר,שום והתבלינים והקמח.
מברישים תבנית אפייה ב-2 כפות שמן ומניחים עליה את הקציצות.
אופים במשך 10 דקות על חום בדרגה גבוהה.
 

mיטלמן

Well-known member
מרכיבים:

250 ג’ חזה עוף טחון או בקר
בצל
1 כף קמח
חצי כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית פלפל גרוס דק
קורט מלח
2.5 כפות שמן נוספות לטיגון
1 כפות שמן
1 כפית שום כתוש
רבע כפית סודה לשתייה
חצי תפוח אדמה
חצי גזר


אופן ההכנה

מחממים מחבת עם שתי כפות שמן שאוחסנו עם קופסאות וקוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה ולאחר
מכן מעבירים לקערה.
מקלפים את הירקות ומגרדים ומוסיפים לבצל יחד עם הבשר,שום והתבלינים והקמח.
מברישים תבנית אפייה ב-2 כפות שמן ומניחים עליה את הקציצות.
אופים במשך 10 דקות על חום בדרגה גבוהה.
"שתי כפות שמן שאוחסנו עם קופסאות"
???
 
למעלה