קצינים בכירים שיקרו

nizanm

New member
קצינים בכירים שיקרו

קצינים בכירים שיקרו למבקר המדינה ולמבקר מערכת הבטחון. הקצינים הבכירים דיווחו שהמערכים שתחת פיקודם נמצאים במוכנות מלאה לעבור ממצב של שגרה למצב של מתקפת פתע על האויב. בדיעבד מתברר שהם שיקרו ביודעין. אותם קצינים - קודמו לתפקידים יותר בכירים. יש לבדוק אחורה ולאתר את כל הקצינים הנ"ל, להורידם לדרגות טוראי, לגרשם מצהל ולהעמידם למשפט אזרחי בגין רצח בחורינו. מסתבר שהתמימות עוברת מדור לדור, וזה משתקף בשירה כבר מתקופת מלחמת השחרור: על הנגב יורד ליל הסתיו ומצית כוכבים חרש חרש עת הרוח עובר על הסף עננים מהלכים על הדרך. כבר שנה לא הרגשנו כמעט איך עברו הזמנים בשדותינו כבר שנה ונותרנו מעט מה רבים שאינם כבר בינינו. אך נזכור את כולם את יפי הבלורית והתואר כי רעות שכזאת לעולם לא תיתן את ליבנו לשכוח אהבה מקודשת בדם את תשובי בינינו לפרוח.

nizanm

New member
ולכן צריכים להורידם לדרגת טוראי,

לסלקם מהצבא ולהעמידם למשפט אזרחי בגין רצח בחורים בשדה הקרב, גרימת תבוסה צבאית, גרימת כניעה מדינית באום, גרימת אי השגת מטרות ויעדי מתקפת פתע. אני מוכן, לאחר קריאת הדוחות, להיות המוציא לפועל כנגד אותם קצינים בכירים.

shy-1

New member
אתה סתם מסבך את המצב,

למה שלא תלך בשיטה של הקקטוס, להפיל הממשלה ולהמליך את הביבי, ובא הגואל למרכז.

nizanm

New member
אין קשר בין דבריי לתגובתך.

מהי עמדתך לעובדות שהצגתי? או תבהיר את עמדתך/דבריך.

shy-1

New member
בטח שאין קשר !

שהרי כתבתי, שיטתו של הקקטוס להתעלם מהבעיה, ולהמליך את הביבי .

nizanm

New member
התייחסתי לקצינים הבכירים ששיקרו

לביקורת במערכת הבטחון ומשרד מבקר המדינה. ושעקב כך, הובילו את כולנו לתבוסה צבאית ולכניעה מדינית.

nizanm

New member
אם אין קשר, אז במה דברי

מסבכים את המצב? או שלא הבנתי נכון.

shy-1

New member
היתה אי הבנה.

אתה כתבת שאין קשר, ואני בחור טוב, הסכמתי איתך(כזה אני). בכל מקרה, כתבתי בעברית פשוטה, ובמעט מילים, שמה שכתבת (אפילו נכון הוא), פותרים בהוצאות ל'הורג' של הממשלה הישנה, ובהמלכת הביבי.

למעלה