קצונה-כן או לא?

קצונה-כן או לא?

היי לכולם, הסכיתו נא. קיבלתי היום בדואר בשובי הביתה מהצבא דואר צבאי עם זימון למבדקי קצונה(היום הראשון מבין השניים הוא רק יום של הרצאות) מחיל השלישות. הכל טוב ויפה, ההחלטה אם לצאת או לא היא בידי אחרי הכל אבל יש לי בעיה משמעותית בנושא. אני בסך הכל חודשיים בצבא (יום ראשון יש לי פז"מ של חודשיים בדיוק.......כדאי לחגוג?
), אם מורידים את הטירונות אז היה לי בקושי חודש של היכרות עם המערכת הצבאית. אין לי מושג אם אני רוצה את זה או לא. מישהו מעוניין להשמיע את דעתו? תודה.

Joel1855

New member
חיל השלישות?

היי בתור אחד ששרת במשך שנתיים ו 10 בחיל השלישות - הייתי אומר לך שלא לצאת לקצונה - במיוחד לא של החייל. את יכולה לעשות את אותה העבודה בתור מש"קית ואפילו יותר. קציני המטה שהיו בבסיס שלי מרמת הקמ"ט ועד רמת הרע"ן היו סמרטוטים (לא כולם) אבל רובם - את רמ"ח הקודם שלי הערכתי - והוא היום תת אלךוף ,הנקודה היא שאני בתור חיל פשוט עשיתי הרבה יותר - אז אם העניין הוא להשפיע , תשכחי מזה - גם פוזה זה לא יתן לך.... אבל , כל אחד והעדפות שלו. לגבי הפז"מ שלך, גם ככה אין לך הרבה זמן לשרת, אבל עדיף לך להישאר עוד מחזור בתפקיד הנוכחי (גם אם הוא פקידה), מונע סג"מת, ואף מאפשר הכרת המערכת טוב יותר, אם אחרי שתכירי אותה תרצי לצאת לקצונה - תפאדל... יואל

50

New member
דעתי

אל תלך, גם בגלל שבקושי יש לך ניסיון ואתה לא יודע אם תאהב את זה (כמו רוב חיילי צהל באשר הם) וגם בגלל שאני לא מניח שאתה רוצה להיות קצין צעיר ומלא סגמת שאף אחד לא מסתכל עליו ממטר. תחכה, אם הציעו לך עכשיו יציעו לך גם בהמשך, אל תחתום קבע לפני שיש לך טיפה מושג מזה. הזמן פה הוא רק לטובתך.

למעלה