קצונה - בה"ד 1 - בסיסי

שואל1

New member
קצונה - בה"ד 1 - בסיסי

אני יוצא למסלול קצונה, ורציתי לדעת יותר פרטים על בה"ד 1 - בסיסי. אשמח לדעת לו"ז, על מבחני הפתיחה, וכל דבר שיעזור. תודה מראש, גדי

נוב 00

New member
קצונת בסיסי

טוב, לפני שאתה מגיע לבה"ד אני מתאר לעצמי שיש לך הכנה שבה אתה לומד טופוגרפיה, ניווטים וכל מיני חומר עיוני בעיקרון המבחן כניסה לבה"ד מחולק ל 3 דברים- מבחנים עיוניים , ניווטים ובוחן בר-אור המבחנים העיוניים כוללים כל מיני שאלות על אמל"ח כמו מרגמה , מטול וכו´ שואלים טווח משקל וכו´ אחרי זה יש את הניווטים שיש לזה משקל כבד מאוד בכניסה שלך נותנים לך נ"צ ואתה מטייל ברחבי שטחי הניווט של הבה"ד והשלישי זה הבר אור שיש לו גם משקל דיי כבד תעבור את כל זה תשובץ או לגדוד ברוש או לגדוד ארז או שכבר שובצת לפני המבחנים , אני לא זוכר בהצלחה כל שאלה על הבה"ד אני יענה לך

שואל1

New member
שאלות נוספות

תודה על המידע, אבל יש לי עוד כמה שאלות : מה שגרת היום יום בבה"ד 1, כל כמה זמן יוצאים, האם עושים עבודות מסויימות? אני צמא למידע על הבה"ד.... תודה

נוב 00

New member
עוד מידע

בעיקרון הבסיסי יוצאים חצאים ויש פעמים שסוגרים פעם אחת 21 זה תלוי באיזה גדוד נפלת לפעמים ברוש סוגרים 21 ולפעמים ארז בתור צוער בבסיסי יש לך כל מיני שבועות:שבוע ניווטים שבוע פיקוד שבוע חינוך שבוע מנהיגות כל מיני שטויות כאלה בעיקרון לפי מה שאני הבנתי אחרי שעוברים את שבוע פיקוד שזה בשטח אפשר להגיד שסיימת את הקורס אבל הוא לקראת השבועות האחרונים אם יש לך עוד שאלות תשאל.......

שואל1

New member
מבחני כניסה

תודה, שאלה נוספת, מה כוללים מבחני הכניסה לבה"ד 1. אני יודע שהם כוללים ניווטים, בר-אור ומבחנים עיוניים. אם תוכל לספר לי מה הם המבחנים העיוניים אני אשמח.

שואל1

New member
עוד שאלה....

ידוע לי שישנם שני גדודי בסיסי. מה שמותיהם. ואם אפשר לדעת איך בוחרים/מקבלים להיות באחד מהגדודים האלו ומה יותר עדיף...

למעלה