קצה חוט לפייסבוק

קצה חוט לפייסבוק

חשבון הפייסבוק שלי נסגר. לדעתי בטעות.
אני מחפש מישהו מפייסבוק (רצוי מישראל) שאליו אני יכול לכתוב על מנת להסיר את רוע הגזירה.

shoosh2607

Member
מנהל
אין דבר כזה

אבל אולי ננסה לעזור - מה ההודעה המתקבלת כשאתה מנסה להיכנס?

אם תוכלי לתת לי קצה חוט

זה יהיה פשוט נהדר.
החסימה הזו גורמת לי לתקלה כל כך גדולה, עד שהתקשיתי להרדם אתמול בלילה.
אני מצרף כאן צילום מסך של ההודעה שאני מקבל:
אשמח גם לתת לך פרטים נוספים על המטרות והיעדים של הדף שלי שהרצתי על הפלטפורמה הזו ועל ההסטוריה של ההתראות והסנקציות שקדמו למהלך הזה. רמז: אף פעם לא באמת הבנתי מה לא תקין בתמונות שאני מעלה, ואנשי פייסבוק מעולם לא טרחו לענות אל אף אחת מהשאלות שהפניתי אליהם.

shoosh2607

Member
מנהל
כן, אני אשמח לדעת

וחוץ מזה - אין מי שאפשר לפנות אליו לצערי
שני דברים:
1. ניסיתי לשלוח להם את הטופס דרך מרכז העזרה?
2. הבנתי שלפעמים עוזר לשלוח מייל ל - [email protected]">[email protected]

יעדים והסטוריה

לפני כשנה, כשהבנתי שההתחממות הגלובלית היא לא סתם קישוקשים פאראנואידים (ואולי אנחנו באמת בדרך להכחדת המין האנושי - כמו שבכירי מדעני האקלים בעולם טוענים) ושהגורם המרכזי להתפתחותה הוא משק החי שלנו, החלטתי להקים את דף הפייסבוק השני הכי אטרקטיבי בישראל (אז סטטוסים מצייצים עוד לא נסגר) ולאסוף הרבה חברים ועוקבים על מנת לקדם את עצירת הרס הפלנטה והשמדה מטורפת של בעלי החיים והצמחיה שעליו. מטרת הדף הזה היא, אשכרה, להציל את העולם. אני יודע שזה נשמע הזוי (ואולי אפילו לא צנוע) אז אני יכול להרגיע, לא לבד, אני משתף פעולה עם כמה דפים וקבוצות שעוסקות בנושא הזה.
הדרך שבה בחרתי לפעול היתה העלה מסיבית של תמונות מרהיבות תוך כדי הזמנה לא בררנית של חברים. זאת בניגוד למנגנון של פייסבוק שמאתר עבורי חברים עם אג'נדה דומה לשלי.
וזה עבד - אפילו מעבר לציפיות הכי אופטימיות שלי. במהלך ששת החודשים האחרונים הגדלתי את מספר חברי הפייסבוק שלי מ-200 ל-2570 (נכון למועד סגירת הדף שלי - אתמול בערב). על מנת להתקדם בקצב הזה השקעתי מאמץ של כ-4 שעות בממוצע מדי יום.
מה שהפך את הדף שלי לכל כך פעיל הוא לא רק איכות התמונות, אלא גם האופי המעט פרובוקטיבי של חלק מהן. וכמובן - הכיתובים שהוספתי להם, התגובות והדיונים שהתפתחו שם.
חלק (ממש קטן) מהתמונות כלל גם עירום. אולם הוא תמיד היה בהקשר אמנותי (להבדיל מפורנו).
בהתחלה התבקשתי ע"י המערכת להסיר את אחת התמונות. פעם אחת גם הופיעה בהודעה הסיבה - תמונה שכוללת תוכן מיני. מאחר שהם מעולם לא ציינו איזו תמונה לא עברה את הצנזורה שלהם, ומאחר שהייתי מעלה כ-30 תמונות מדי יום, לא ידעתי מה לעשות. אני מודה שאולי בהתראה הראשונה היתה תמונה אחת לא אנינה, אבל בהקשר שהעליתי אותה לא היה שום דבר וולגרי או מיני.
לאחר מכן קיבלתי התראה נוספת וסנקציה: ההודעה אמרה שהם יסגרו לי את האופציה של העלאת התמונות ל-48 שעות, אולם כעבור 6 שעות החסימה השתחררה. גם כאן לא ידעתי מה העלה את קצפם. הניחוש שלי שזה היה תמונה של פסל עירום.
אחרי החסימה, הבאה שארכה 72 שעות, הבנתי שהם רציניים והחלטתי לא להעלות יותר שום תמונת שכוללת עירום בשום הקשר - לא אמנותי, לא פסלים, לא הנקה (ר' 'תמונה אפיינית').
אתמול, כעשר דקות אחרי שהעליתי את התמונה המצורפת בזאת (ר' 'עילת הסגירה?') - קיבלתי את הודעת החסימה. מאחר שהעליתי אתמול עוד תמונות רבות אחרות (שלמיטב זכורוני, אף אחת מהן לא כוללת עירום), אני לא ממש בטוח שדוקא זו הפעילה את הגיליוטינה.
אני חושב שהמצולם בתמונה הוא גבר, או גבר שעבר ניתוח לשינוי מין (ואולי להיפך) - אבל בודאי שאין כאן עירום או 'תוכן מיני'.
אם היה מישהו שהייתי יכול לדבר איתו, אני משוכנע שהייתי מצליח לשכנע אותו להסיר את החסימה.
אגב, אני מבין את הצורך של פייסבוק להפוך את הרשת הזו למשהו שגם ילדים יכולים לגלוש בו. ואף את הקיצוניות שנובעת מהחשש מתביעות.

shoosh2607

Member
מנהל
בקיצור

אתה המשכת להעלות תמונות למרות ההתראות שלהם? זה כנראה עצבן אותם

בנוסף, אולי הם חשבו שאתה מנהל פעילות עיסקית מתוך פרופיל פרטי.
אני לא יודעת מה ניתן לעשות חוץ מלנסות לשלוח מייל מפורט (באנגלית) לכתובת שנתתי לך ואולי גם לנסות למלא את הטופס ממרכז העזרה.
&nbsp

כמובן שמילאתי את הטופס

וביקשתי שלפחות יצביעו על התמונה שהרגיזה אותם.
האם את חושבת שהתמונה של מפתח/ת הגוף יכולה להחשב כלא ראויה?
אני חושש שכתובת הדוא"ל מההודעה הקודמת שלך פשוט חסרה. אנא נסי לשלוח אותה שוב. אני אכתוב גם אליה.

אני חשבתי שהרובוט

רק מבצע את ה'הלשנה', אבל בסוף יש בנאדם שמחליט. ועוד חשבתי שלצורך זה הם מעסיקים עובדות בדרום מזרח אסיה. זאת משום שלשני המגזרים האלה (נשים והודים) אפשר לשלם פחות.

חשבון אחר

במקרה שלא אצליח להשיב את החשבון שלי, האם ישנה אפשרות לפתוח חשבון אחר (למרות שאז אאבד את פירות כל מאות השעות שהשקעתי בפיתוח הקודם)?

זה מאד יסרבל את ההתנהלות שלי

אבל האם הם לא רואים שה-IP והשם שלי זהים לאלה שבחשבון שנסגר?

תודה שוש

שלחתי את הטופס וקיבלתי תשובה (אוטומטית כמובן) שהם יעיינו בבקשתי 'בהקדם האפשרי'.
אם הם יבטלו את רוע הגזירה, אני איידע אותך כאן.

תודה לך.

הם הודו (בדרכם שלהם) בטעות

דקות ספרות אחרי ששלחתי את הטופס קיבלתי הודעה בזו הלשון:
לאחרונה השעינו את חשבונך מאחר שתמונה שהעלית אינה תואמת לתנאים של פייסבוק. לאחר שסקרנו את בקשתך, הפעלנו מחדש את החשבון.
עם זאת, כדי לסייע בשמירה על תקינות חשבונך, אנו מבקשים שתסקור את החשבון ותסיר מייד כל תמונות אחרות המכילות עירום. באפשרותך לעיין במדיניות של פייסבוק ולקבל מידע נוסף על תוכן מותר ואסור בסטנדרטים הקהילתיים של פייסבוק:
https://www.facebook.com/communitystandards/
אנו מודים לך מראש על שיתוף הפעולה.
בתודה,
צוות פייסבוק

כשניסיתי להכנס שוב לחשבון, קיבלתי את ההודעה שאת צילומה אני מצרף בזאת.
דהיינו - קיבלתי הקלה משמעותית בעונש (על משהו שהם מסכימים שהוא טעות).
כשהחסימה תוסר (בעוד 72 שעות), אני אעבור על אלבומי התמונות שלי (ויש כבר כמה אלפים) ואוריד מהם את כל הצילומים שכוללים פסלים עירומים, ציורי גוף, עירום אמנותי, הנקה (אפילו של קופים).
ושוב - תודה לך שוש. עזרת לי.

למרות ההבטחות החשבון שלי לא שוחרר

למרות שמאז ההודעה עברו כבר יותר מ-6 ימים, החשבון שלי לא שוחרר.
אחרי ההודעה הזו קיבלתי עוד כמה הודעות זהות נוספות וכבר אז חשדתי שבכל הודעה כזו הם מתחילים את הספירה מחדש.
אני חושש שהנסיונות שלי לענות לדוא"לים הרובוטיים האלה הם שהפעילו את המכניזם הזה.
אני חושש שבלי שאצליח למצוא מישהו אנושי בתוך המערכת, החשבון שלי לא ישוחרר.
מה אפשר לעשות?

למעלה