קצב

קצב ../images/Emo141.gif

אני זוכר את הכאב שהרגשתי כשיצחק מורדכי נהיה בן אדם בזוי בעיני כל העם.........וזה כאב לי. קצב, הוא עדות המזרח קודם כל, הוא ראש עיריית קרית מלאכי, שהיתה בשנות ה 70 , התחתית הכי תחתית בערי ישראל, וכיום היא כבר לא כזאת, הוא היה פעיל מאוד בליכוד המפלגה שנשאתי את עיני אליה כמעט כל חיי, הוא שקט, אדיב, ויש לו הרבה טקט, הוא מבין תומכי ההתנתקות, והוא העניק גב לשרון, בעיני הוא אדם מאוד אמין ושהייתי מאוד רוצה שהוא יהיה האזרח הראשון של מדינת ישראל. העניין הזה שמעסיקים בעלי כוח, אשר מטרידים מינית את העובדות תחתיהן, אני מפחד לומר, שהוא לא ברור לי לגמרי. אבל אני מפחד להעלות את הנושא שמא שיטענו שאני בעצמי אנס ומטריד מינית, ואני כל חיי הרגשתי עמוק בתוכי שאני באמת כזה, ולכן עבדתי קשה כדי להוכיח לעצמי ולאחרים שאני לא כזה. כשראיינו את איציק מורדכי לאחרונה בעובדה, הוא אמר, העלילו עליי. רמון, זה אדם שכשהיה שייך למערך לא סבלתי אותי וייחלתי לו שהוא ייפול, עכשיו שהוא איש קדימה, אז הוא בעיניי בן אדם עשיר בנפשו וחכם, ואני מקווה שהוא ידע לצאת מהעניין. זה לא נראה לכם מוזר, שכל הזמן שרמון היה איש מערך......שום דבר לא דבק בו, ועכשיו כשהו איש קדימה.......פתאום נהיה מטריד מיני. אז אני מרגיש מאוד רע עם ההערה של פוטין , מפריע לי שהאזרח מס' אחד מושפל בצורה כזו, ואני תוהה אם הוא באמת אשם או ששוב האנשים חיפשו טעות כדי לחגוג עליו במיוחד כשהוא ניראה מתומכי שרון ומתומכי קדימה. זה מזכיר לי שפנו אליי כמה חיילות ואמרו לי בוא תבקר אותנו במגורים שלנו, ואני עניתי, " אני מפחד שתנצלו את התמימות שלי", זה היה מצחיק בעיני כולם......... ואני בעיניי נחשבתי לאדם חנון. אם זה כך, אז לא משתלם יותר לשים בעמדות מפתח גברים, אוליי רק נשים. הם כולן פנינות אחת אחת, ואין סיכוי שאחת מהן תואשם אי פעם בהטרדה מינית... ויצמן הואשם בפלילים, ועכשיו קצב, ואנחנו צריכים שקט, אנחנו צריכים שהאזרח מס' 1 יהיה אדם ללא דופי, אז אולי הנשיא הבא חייב להיות אישה ????. אולי, עמוק בפנים, יש מאבק תת קרקעי, בין הגברים לנשים בחברה הישראלית, ריב בסיסי ועקרוני, על אך שאנחנו הגברים מתייחסים אליהן ואך הן מתייחסות אלינו. מישהי היתה בקובה וכשחזרה, אמרה.........ראיתי הרבה תחת. האם זה דבר טוב או רע, זה מה שצריך להיות בארץ הרבה תחת, או להפך ????? מה רע בזה שגבר הולך ברחוב, ומפנטז על נשים שהוא רואה ברחוב, למה אני צריך להרגיש אשם בעד כל הדברים האלה, באחריות האישה להגיד לא ובזה נגמר כל העניין, אז למה זה מסתבך לנו. אני ליבי עם קצב, אני מקווה שיוכח שהוא אדם ללא רבב בגלל שאני לא סובל את המערך, אני מה זה מקווה מאוד, שימצאו משו לא טוב על פרץ וכל שותפיו ובמיוחד שלי חיימוביץ' שאני באמת לא סובל אותה, וזה לא בגלל שהם לא אנשים מוכשרים ולא אנשים מתאימים ולא אנשים אנושיים, זה פשוט בגלל שאני סולד מהמערך, ואין לזה שום קשר לשמאל וימין, כי אין שמאל כיום בעיניי, יש ימין קיצוני ויש מרכז. ליכוד וליברמן שייכים למרכז. כולם יחזירו שטחים ויחלקו את ירושליים וירדו מהגולן בתמורה לשלום. כולם, כווווולם. אתם זוכרים, כשביבי אמר לנו שהוא לא ילחץ ידיים לערפאת ???? הערבים יודעים שאנחנו מוכנים לרדת מהגולן, ושאנחנו מוכנים לחלק את ירושלים ושאנחנו נחזיר שטחים. אני לא יכול להמנע מהתחושה, שאנחנו צעצוע בידיים שלהם, ואת האמת היא שאין הבדל בין כל המפלגות האלה והם בכוח בכוח בכוח מנסים למצוא הבדל כדי לשמור על הכיסא שלהם..........ואני האזרח באמצע. אך אנחנו יכולים לשפוט ולהשפיל את קצב עוד לפני שהוכחה אשמתו ??????? ואם הוכחה אשמתו, כמה מעסיקים ישראלים גברים טומנים את ידם יום יום בצלחת הזו שקוראים לה הטרדה מינית, אז אני לא מבין למה אנחנו צריכים עוד גבר אחד שיהיה נשיא, מה אנחנו צריכים את הכאב ראש הזה, ולמה שלא תהיה לנו אישה שהיא נשיאה, אם הן כל כך חכמות וכל כך יוצאות ללא רבב, וכל כך יודעות לשלוט בפנטזיות המיניות שלהן, נו בבקשה שהן יהיו נשיאות, שיהיה לי שקט. עם יד על הלב, כמה מבינינו הגברים לא פינטז על הנשים החתיכות שעובדות איתו ולא חלם שהיא תבוא אליו ותגיד לו אתה סקסי בעיניי......... אני נזכר בסביבות 86 , שולמית אלוני הגיעה לעמדת מפתח בחברה וקבעה חוק שאין לפרסם תמונות חוספניות לגוף האישה בגלל שגוף האישה הוא דבר קדוש...........ואז אני רציתי לצרוח, אבל אני מאוד מאוד אוהב את התמונות האלו....... מה אני מבין....... אלוהים, אנא ממך, תעשה בבקשה, אנא ממך, תעשה בבקשה שקצב יצא זכאי וישאר כנשיא עד סוף הקדנציה שלו. אני מבקש מאוד מאוד, אני נורא מתחנן. באהבה ממני,

flower45

New member
סייח

עשית קצת סלט גדול לכבוד שבת - עדתיות מפלגתיות שיוויון בין המינים יותר מידי נשים טוענות שקצב הטריד אותן נכון שהוא ניראה חנון נכון שלא נעים שכתם כזה מנסה להידבק למוסד הנשיאות אבל זה כתם רציני ויופי שאתם בדמיון מפשיטים אותנו יום ולילה אבל שיישאר בדמיון אתה קצת ממעיט ממה שחשות המתלוננות. אתה קצת ממעיט מגודל ההחלטה של אשה לרוץ לבתי משפט להחשף לפתוח שוב את הפצעים שאולי כבר הגלידו. טוב.. אתה גבר

ל45 פרחים......

הנני אדם שאוהב לעשות סלטים גדולים, מה אני אעשה. אם אני הייתי אדם שהייתי חייב לעשות בום בום בום כל שנה עם אישה חדשה, אז בוודאי אחרי שהייתי מגיע לגיל 60 כפרה עליי, לפחות היו לי 15 נשים שיגידו הטריד מינית, היות ואני כפרה עליי, חנון טוטאלי בנושא הזה, אז אין כיום בנימצא נשים שיטענו כזה דבר כלפיי, אבל גבר שכל שנה החליף אישה בהחלט שיהיו טענות כלפיו השאלה אם זה מוצדק. כאילו זה שזן אדם יצעק שאייזק הוא אנס סדרתי, אי אפשר להוכיח שזה שקר, רק אם יהיה משפט. היות והמשפט הזה עדיין לא התקיים, אז זה לא בסדר. אני חושב שבענייני אנשי ציבור, אסור לעקב משפטים ויש לדרוש את התנהלותם במהירות. זה לא מציק לך, שעשינו מבן אדם זבל לפני שהוכחנו שהוא אכן לא היה בסדר ????? נגיד שאני הוא הנשיא......... האם זה ניראה לך בסדר שאני אקום ואתפטר רק משום שמישו קם והאשים אותי בדבר כל שהוא ???? אסור לי לעשות כזה דבר, אני חייב להוכיח לאזרחי ישראל, שהחוק לצידי החפים מפשע, אני לא יכול להתפטר בכזה מצב. באהבה ממני,

flower45

New member
ראה ערך חיים רמון סייח

האיש קם והתפטר ואצלו מדובר רק בנשיקה צרפתית. דמות ממלכית לא יכולה להמשיך לתפקד ברגע שדבק בה שביב של רבב. וכמוך אני מסכימה שאין לעכב משפטים ואני מקווה שמשפטו יתנהל בהקדם.

מסכן הנשיא קצב...

אילו הייתם ליד גילה הפולניה ההיתם נוהגים אחרת? וחוץ מיזה מה רע בנשיא חרמן וזיין גם אני אולי תבחרו בי בנשיא!

סייחון...

ככה זה שגברים "גדולים" לכאורה-לא משנה מאיזו עדה או מאיזו מפלגה-מנוהלים על ידי זין קטן. אני מאמינה שאנחנו בעידן של שינוי. שינוי טוב שיוביל לשקיפות, לבהירות ולטוהר שילטון. (אופטימית מפגרת שכמותי). אמממההה, בדרך כלל לפני שמתרחש שינוי אמיתי, יש שקיעה, התדרדרות, נפילה. שם בדיוק אנחנו נמצאים. כל הג'יפה צפה למעלה והיא תחייב ניקוי אורוות אמיתי. חלק מהשינוי, לעניוית דעתי, יגרום ליותר נשים להתקדם. נשים מנהלות אחרת. גם גברים חדשים יגיעו, מסוג אחר, יותר מאוזן, פחות נשלטים ע"י האגו והפין. נראה פחות ופחות "עבד כי ימלוך". פחות התמכרות לכח. קצב לא ישאר נשיא. הוא כנראה מסוג האנשים ששייכים לדור שלפני השינוי. יותר מידי נשים מתלוננות על אותו דבר. אין עשן בלי אש. במקרה של קצב, העשן הפך מזמן לדלקה ענקית ושורפת. סייחון, שמח על מה שקורה. זה שינוי מבורך.

כלומר השינוי הוא...

שהגברים ינהלו בהמשך רק על ידי זין גדול. אם כך אני מתאים לנשיאות

לאנה בנדנה הבנדיטית ../images/Emo141.gif

אני מסכים איתך מחוסר ברירה כזה, כי לא על זה אני דיברתי, אבל את צודקת. אני חושב בכל זאת שנעשה לו עוול, אני גם חושב שהנשיא הבא צריך שיהיה אישה........... אני מסכים איתך, אבל מפריע לי שאתם מתטאים מתחת לשולחן עובדה שהבן אדם הזה מואשם בדברים שכל המערכת הפוליטית ידעה עליה ולמרות זאת הוא נבחר להיות נשיא, מפריע לי גם שעדיין לא הוכח שהוא אשם ובכל זאת כיסחנו אותו. ובכל זאת מה שכתבת הוא יפה וחשוב, לכן החלטתי לשגר לך מתנה ( לא אבר מין גברי עיראקי, לצערי הרב קטונתי), אבל בהחלט מתנה שניראת לי מתאימה עבורך. באהבה ממני,

וואווו, סייחון, ריגשת אותי

מתה על אדית פיאף, ועל השיר הזה. רק חבל שאני לא מבינה מילה בצרפתית. אין לי מושג על מה השיר הזה. אולי יש לו תרגום לעברית באיזשהו מקום? איך קוראים לו בעברית?

בתמורה לאי אלו שירותי מין שכבודה

השרמנטי תעניק לי, אני אהיה מוכן לתרגם .......... סתתתתתם בצחוק. ( בעצם לא בצחוק, אני רציני) השם של השיר זה " לא, אני לא מצטערת על כלום", אני פעם תירגמתי את השיר הזה, אבל לא יודע אפה שמתי. יש שם משפט נורא יפה שם..... שלמתי, תיטאתי ואני חוזרת להתחלה. אני חוזרת לנקודת האפס. באהבה ממני,

למעלה