קפ״ס / קבן זה נכון שקפ״ס/קבן צריך מסמכים כלשהם עליי כדי לעזור לי ולהוציא כל מיני דברים?
נ נווויה New member 21/5/13 #1 קפ״ס / קבן זה נכון שקפ״ס/קבן צריך מסמכים כלשהם עליי כדי לעזור לי ולהוציא כל מיני דברים?
ל לולי עם הקרמבו New member 22/5/13 #2 לעזור לך במה? להוציא דברים על מה? לא הבנתי את השאלה. כדי לקבוע תור לקב"ן צריך להגיע\לשלוח חוות דעת של המפקד וזהו, אם התכוונת למשהו אחר אז אם תחדד את השאלה אולי אוכל לעזור יותר.
לעזור לך במה? להוציא דברים על מה? לא הבנתי את השאלה. כדי לקבוע תור לקב"ן צריך להגיע\לשלוח חוות דעת של המפקד וזהו, אם התכוונת למשהו אחר אז אם תחדד את השאלה אולי אוכל לעזור יותר.
נ נווויה New member 22/5/13 #3 ... אני בת, ולהוציא פטורים ... אני בחיל האוויר וצריך קודם להגיע לקפ״ס(קצין פסיכולוגי) המפקד לאבא שלי שבלי מסמכים כלשהם אישורים לא יודעת הקפס לא יוכל לעזור
... אני בת, ולהוציא פטורים ... אני בחיל האוויר וצריך קודם להגיע לקפ״ס(קצין פסיכולוגי) המפקד לאבא שלי שבלי מסמכים כלשהם אישורים לא יודעת הקפס לא יוכל לעזור
א אושי231 New member 23/5/13 #5 אם יש לך סיבה אמיתית ומוצדקת לקבלת פטור אז המציאי מסמכים בהתאם והביאי אותם לקפ"ס. אם את רוצה לברר יותר טוב לאילו מסמכים התכוון המפקד- גשי אליו ובררי איתו
אם יש לך סיבה אמיתית ומוצדקת לקבלת פטור אז המציאי מסמכים בהתאם והביאי אותם לקפ"ס. אם את רוצה לברר יותר טוב לאילו מסמכים התכוון המפקד- גשי אליו ובררי איתו