קפריקה-הסדרה

קפריקה-הסדרה

זה כבר רשמי, בטאל סטאר לא תסתיים לה בעונה הרביעית, אלה תקבל ספין אוף מגניב בשם "קפריקה", סדרה שבעצם תספר את הסיפור שהיה לפני יותר מ-50 שנים, בימים בהם בקפריקה היה שלום, בימים שהסיילונים תכננו למרוד בבני האדם ולפתוח במלחמת הסיילונים הראשונה. אז ככה, מה אתם הייתם רוצים לראות בסדרה החדשה, והאם אתם מתלהבים מהרעיון החדש?

The Human

New member
את הלהקה A-ha?? כן..

שמעתי מתישהו בעבר הרחוק. יש להם שירים טובים יותר וטובים ופחות.. אבל הם בסדר.
אניווייז.. אם יעברו על כל עניין המקורות בעונה הנוכחית.. כל הספין אוף הזה ייראה כמאוד מיותר בעיניי.. מה גם שאחרי שהסדרה עצמה כבר תיגמר והסוף יהיה ידוע לא יהיו הרבה סיבות לראות משהו שנחשב ל-ancient history של הסדרה המקורית ומספר את תולדות הקפריקנים.. שחקנים באיכות הקאסט הנוכחי יהיה קשה למצוא.. ויפתיע אותי מאוד אם הספין אוף הזה יצליח ברבע ממה שהסדרה הזו הצליחה.. זה לא נושא שאפשר לפתח אותו כל כך..ואם כבר אז עדיף באמת לצמצם את זה לסרט אחד שיספר את הסיפור כולו בתמצית. כל נסיון אחר יהיה כושל... in my opinion of course.

tsou

New member
איכשהו לא חשבתי שתחשוב אחרת ../images/Emo13.gif

אבל זה העניין, שאם מתוכנן ספין-אוף קפריקאי מן הסתם לא ינעלו את כל התשובות בעונה 4, אחרת באמת יצא שאתה צודק, וקשה לי להאמין שאם כך הפיטש היה מתקבל מלכתחילה. כך שנראה שהספין-אוף רק הוסיף לאתגר של עונה 4 : לקשור את כל החוטים המסועפים של שלושת העונות הקודמות באופן חכם ומפתיע, ו ג ם להשאיר מקום לספין-אוף על העבר, לא פשוט!

tsou

New member
אני כמובן מתלהבת כל עוד זה נשאר בידיים של מור

למרות שכשחושבים על זה לרגע זה אומר שצריך להחליף את כמעט כל צוות השחקנים :( ועדיין זה מלהיב, קודם כל כמובן מפני שזה יכנס לחור השחור של מקורות הסיילונים, הסיבה לג'יהד נגד האנושות - אמ, אם ככה זה גם אומר שלנ"ל בסוף מור ל א יכנס ג ם בעונה 4 של ב.ג.? קצת בעייתי?

SiC

New member
קובול הסדרה

אני דווקא הייתי מעדיף סדרה שתעסוק בקובול- באלים, בגלות, ב-12 השבטים וגורל השבט ה-13, הנביאים והכל. לדעתי יכול להיות מעניין יותר מאשר המלחמה הראשונה.

tsou

New member
קובול תהיה ספין-אוף לקפריקה ../images/Emo13.gif

למעלה