קפצתי רק להגיד

Papito

New member
קפצתי רק להגיד

שמישו נתן לי לשמוע GUK וזה דבר גדול

Papito

New member
כן כן

THE GET UP KIDS הם ממש טובים מישו מכיר עוד להקות כמהום?

Injured Soul

New member
הם באמת פאנק ?

הם לא דומים לנופקס או להקות אחרות ששמעתי... הם ממש טובים. עוד המלצות על להקות כאלה, מישהו ? ומה הסגנון הסצפיצי שלהם ?

Injured Soul

New member
אררר..

מה זה אמו ? קשור אולי למילה emotion ? *מרגישה מוזר*. הם לא דומים לנופקס או פניווייס, הרבה יותר שקטים, דגש על המילים, הרבה פחות ´רעש´. הם טובים. ^-^ עוד קצת מידע על האמו בבקשה ?

OPERATi0N_iVY

New member
הממ.... בעצם עכשיו אני מסתכל...

ולא נראה לי שיבינו אותי נכון... הכוונה שזה חרא של אימו... ולא שזה "מגעיל כי זה אימו"...

manic_subsidal

New member
אני דווקא אוהב את GUK בתור להקת אמו

בעצם הם האמו היחיד שאני מסוגל לשמוע פחות או יותר בלי להשתעמם אחרי 3 שירים. בהתחלה חשבתי שאני שומע אמו כי גם נכנסתי ל וויזר והכל .. אבל וויזר בכלל לא אמו... לפחות היםו הם כבר לא בכל מקרה אני בכלל לא שומע אמו כמו שחשבתי אז אני לא יודע מה להגיד אני רק אוהב את GUK והם אמו, ואמו אחרים ששמעתי לא אהבתי בכלל...(ואני לא מדבר על ויזר שהיום אני ממש לא אוהב) וכן.. EMO = EMOTIONS זה מאלה שבוכים על אהבות עבודות, חבורת לשעבר וכל זה... אני לא נגד אמו... אני דיי בעד אבל הרד קור HARD CORE בסוגריים.. אמו זה כבר ממש מגעיל... בכיינות יתר

ShLuMp

New member
א...ם

תיסלחו לי יש לי פיצול קטן במוח בתודה בובי קימצי

Injured Soul

New member
Wellcome my child...

במקרה ברשותי קבוצת תמיכה בעלת מוניטין מצויין של שבועיים (וכבר חטפנו ד"וח חביב מטעם מחלקת התברואה- תאר לעצמך !), התומכת באנשים הסובלים מריבוי אישיות (פיצול אישיות...). תמורת סכום סמלי של 7000 דולר (קנדי ? אוסטרלי ? וואטאבר ? - סוג הדולר ייקבע לפי גובה השער הנתון !), בשבוע, תוכל לצפות אצלינו בשידורים חוזרים של פוקימון ולחטוף אפיליפסיה. - ועכשיו, אתם תוהים מה מטרת הבולשיט שלעיל ? הקפצה ! וכמו כן- Rei Ayname Rulez ! Kyo-Kun ! @_@ אנימה זה טוב, באמת. אמו זה גם כן טוב. *מנודה מן הפורום אל עבר המחלקה הסגורה*

למעלה