קפצתי לשאלה

זיו25

New member
קפצתי לשאלה

תגידו - באיזה גיל הם מתחילים לקפוץ? מתי קרה אצלכם הפלא הזה? ליה(שנה ושמונה חודשים) גילתה בשבוע האחרון את נפלאות הקפיצה - היא מביאה את הדרגש, עולה עליו וקופצת ממנו. זה נחמד, קופצני ומשעשע. שלשום היא החליטה לקפוץ לתוך האמבטיה עם הבגדים, בזמן ההכנות למקלחת הערב. תפסתי אותה בשניה האחרונה כאשר היא הייתה כבר עם חצי ראש בפנים... בברכה, זיו.

memko

New member
הי זיו, בערך בגיל של ליה אני חושבת.

בהתחלה זה היה כמו דילוג, מהמיטה , מהספה, במדרכה וכאלה אבל לאט לאט הוא למד לקפוץ עם שתי רגליים והוא מתלהב מזה מאוד. וליה עכשיו מגלה את נפלאות היכולת של הקפיצה..:) (זה עובר ברגע שהם משתעממים ומגלים משהו חדש.)

בוליפלג

New member
מה בלי יד?? ממש לבד בשתי רגליים??../images/Emo2.gif

ז-ה-י-ר-ו-ת
ליה - גואו פור איט
אצלינו קפיצות לגובה תוך כדי ריקוד הם הלהיט החדש

אצלי זה לא מצחיק ..

פעם אחרונה שהוא עשה את זה(היה בן שנה וחודשיים,הוטא קפץ ולא שמתי לב ודרסתי אותו עם העגלה וזה עוד היה קרוב לכביש...מאז הוא תמיד קשור..

down under1

New member
אצלנו עכשיו, שנה ועשר

התחיל לקפות בשתי רגליים. הוא גם אוהב בגנה לטפס על מתכנים ולקפוץ לי לידיים.. חשוב מאוד להשאר ערניים כי הילד לא חושב שאמא יכולה לחלום או להסתכל על ציפור

olgaer

New member
זה הגיל. אפילו בגיל שנה וחצי.

אני בגיל שנה וחצי קפצתי מדרגש ושברתי אגודל בכף הרגל. וזה (מקווה שזה ישאר כך) הדבר היחיד ששברתי בגוף מאז. אולי כדאי לשים נעלים אם קופצים אל משטח קשה כמו רצפת שיש?

בת שנתיים וחצי לא קופצת

זו בעיה...??? אנחנו מנסים ללמד אותה, אבל הפחדנות שלה לנתק את הרגליים מהקרקע מדהימה..... היא כאילו מגיעה עד לקצות האצבעות וזהו.

לא יודעת אם זו בעיה - אבל לפעמים יותר קל להם

על טרמפולינה או על מזרון יותר רך. לקפוץ עם עזרה מהמדרגה הכי תחתונה או מכל מיני משטחים נמוכים.

גם אצלנו התחילה לקפוץ רק אחרי שנתיים

אני כבר הייתי לחוצה מזה, ופשוט יום אחד נתתי לה לקפוץ על המיטה שלנו כשאני מחזיקה לה את הידיים, זה נתן לה המון בטחון היא נהנתה מזה מאוד, ופשוט קפצה ככה הרבה (וכשאני אומרת הרבה אני מתכוונת להרבה, חצי שעה הפסקה, אחר כך עוד חצי שעה וכו'), אחר כך הורדתי אותה לרצפה ועשינו אותו דבר על הרצפה, והפלא ופלא, עוד באותו יום היא התחילה לקפוץ לבד!!! פשוט צריך לפעמים לתת להם את הבטחון שאנחנו מחזיקים אותם ושומרים עליהם, יש ילדים פחדנים, שלי כזו
.

mevav1

New member
סביב גיל שנה בתי החלה לקפוץ וזה התחיל

בדיאדה, בבריכת הכדורים, או אז היא הייתה עושה סלטות שכל מי שראה לא האמין למראה עיניו
המשיך למעשה...בעצם...עד היום היא קופצת..זה התחיל בבריכת הכורים ועל אמא אבא אחים וכלה איפה שרק ניתן והמשיך להישתדרג ולאט לאט זה היה גם על כל מיני עמודים ואז קפיצות באויר על שתי רגליים ואז על רגל אחת וככה זה נמשך עד עצם היום הזה(גיל 4 ורבע). זה מאוד חשוב להתפתחות שיווי המשקל, קשר עין יד ועוד וכמה שיותר אם רצונם בכך, יותר טוב.

shani74

New member
לא יודעת לגבי לקפוץ ממשהו

זה בטח בא קודם. אבל לקפוץ מעמידה עם שתי רגליים היא התחילה בגיל שנתיים וחודשיים.

למעלה