קפצתי לרגע

strahd

New member
קפצתי לרגע

הי מה שלום כולם? יש לי רק ממש דקות מעטות ואני מנצל מחשב של חבר שלי, כך שאכתוב מה שיש לי לומר ואקווה שאוכל לרשום עוד בעתיד. דבר ראשון, במהלך חודש מרץ, רוב הסיכויים שמתקיימת הרצאה, בנושא של פנטזיה שתכלול המון "רומח הדרקון" וגם ספרים אחרים ותדון האם יש עתיד לפנטזיה "נוסחתית" ויהיה דיון עם הקהל בנוגע לכך. ההרצאה באה לאחר הרצאה קודמת שהצליחה מאוד ועסקה בהבדלים בין הפנטזיה והמדע בדיוני ושאלה האם ישנם אנשים המפחדים ממד"ב. ההרצאה תתקיים, ככל הנראה, ב-9 למרץ, או יותר קצת יותר מאוחר במרץ והיא תהיה בספרייה העירונית בפבזנר בחיפה בשעות הערב. התבקשתי על ידי האנשים לבוא ולהרצות מכיוון שתירגמתי את רומח הדרקון ויש לי הרבה ידע בספרות פנטזיה, אז אם מישהו רוצה לבוא, הוא מוזמן, הכניסה בחינם! אם יש למישהו שאלות, הוא יכול לשלוח לי מסר אישי או לדואר האישי שלי: [email protected], אשמח לראותכם שם, נדון הרבה על רומח הדרקון ועל "מלחמת הנשמות". כמה דברים נוספים ולא פחות חשובים. אולי בקרוב אוכל להתחבר שוב לאינטרנט, אחרי ההפסקה הארוכה, ואשמח לחזור מכיוון שקראתי עוד מספר ספרים חשובים ברומח הדרקון ואשמח לתת עליהם ביקורת ולספר מה קורה עם תרגומי הרומח שלא הפסיקו (כל הכבוד לאופוס על ההתמדה!) ועל ההשקעה שלהם להפוך את הספר הבא ליותר טוב מהראשון. הוא יפורסם, חכו... אני מנסה להתחבר כמה שיותר לאינטרנט, אבל התנתקתי יותר מדי מהמחשב בזמן האחרון וכך אני יכול לבדוק הודעות פעם בשבוע, כך שאם אני לא עונה, אני מבטיח לענות בהמשך. סטראד עוד יחזור ובגדול, אשמח לראותכם בהרצאה.

midnight dragon

New member
-אין כותרת-

חבל שזה בחיפה.. רחוק מדי.. למה לא עושים את זה בתל אביב או משהו?

../images/Emo24.gif נחמד מאוד לשמוע ממך!!!

בחיפה זה באמת רחוק מידי בשבילי... אחרת הייתי בא... חבל... מקווים שתחזור לפעילות מלאה ולביקורת על ספרים בקרוב

למעלה