אני מתה שתענה לי למסר! מצטערת שאני קרציה
מ מתה על יהודה לוי שלי New member 23/4/04 #67 יחוצפנית את קרציה! כי בכל פעם שקוראים את התגובות שלך כתוב שם קרציה!!!!!!
L love amor New member 23/4/04 #51 התכוונת אלי?../images/Emo12.gif כי שרשרת להודעה שלי אבל היא ענתה בכל מקרה-עדיף שאני לא יענה על זה יותר חשוב..מה שלומך?
התכוונת אלי?../images/Emo12.gif כי שרשרת להודעה שלי אבל היא ענתה בכל מקרה-עדיף שאני לא יענה על זה יותר חשוב..מה שלומך?
° °• השולט האמיתי °• New member 23/4/04 #55 אייל ראית ? הרשומה הראשונה בשבילך ראיתי שהגבת בסוף אבל פתחתי לך רשומה עם התמונה שלך תיראה ...תגיב שם
ח חולה אך ורק על יהודה New member 23/4/04 #58 איזה חמודדדדדדד אתהההההההה את האמת אין לי שאלות אליך ואני מאוד רוצה לדבר איתך ויש לך עיניייייייייםם פצצותתתתתתתתתת
איזה חמודדדדדדד אתהההההההה את האמת אין לי שאלות אליך ואני מאוד רוצה לדבר איתך ויש לך עיניייייייייםם פצצותתתתתתתתתת
ח חמסיקות הפ33ות New member 23/4/04 #57 אתם בכלל לא נחמדים!!!! הלו אני רק רוצה לדעת מי זה מי! וביחוד מי זה ניר....???
M metalkal1המקורית New member 23/4/04 #65 סליחה על קבלת הפנים הלא נחמדה פשוט כולם עסוקים עם ניר / אייל השחקן מאמ"ל אז ברוכה הבאה לפורום שלנו התמכרות נעימה ובילוי נעים שמי מיטל ואני בת 20 מת"א ונשמח להכיר אותך
סליחה על קבלת הפנים הלא נחמדה פשוט כולם עסוקים עם ניר / אייל השחקן מאמ"ל אז ברוכה הבאה לפורום שלנו התמכרות נעימה ובילוי נעים שמי מיטל ואני בת 20 מת"א ונשמח להכיר אותך
ח חמסיקות הפ33ות New member 23/4/04 #74 כולם ככה?????? בגילאים כאלה גדולים???? אני בת 13 כולה הגובה שלי זה 1.75 תאמינו או לא...
M metalkal1המקורית New member 23/4/04 #83 לא יש גדולים ממני ויש קטנים ממני למה זה מפריע לך או משנה לך ?