קפצתי להגיד שלום!!!

מיכלוש7

New member
קפצתי להגיד שלום!!!

רק בגלל שליאור בקש כ"כ יפה... ואפילו שלח לי הודעה אישית... החלטתי לבזבז 5 דקות מזמני היקר ולקפוץ לפה... לא סתאאאם! :) אז... מה המצב איתכם אנשים? מה חדש? איך חודש אירגון? אצלנו יבש שחבל"ז... גם בקושי יוצא לי להגיע לסניף... אני ילדה עסוקה! ויש למישהו מושג איך יקראו לשבט החדש??? אני מתה מסקרנות!!! ואגב, קראתי כמה הודעות קודמות... וראיתי שמתוכננת פגישה של הפורום! אז מתי מי ואיפה???

מיכלוש7

New member
לא נראה לי... ../images/Emo46.gif

אני באמת לא חושבת שאני אכנס לפה יותר!!! אנשים פשוט מתעלמים מההודעות שאני משאירה פה!!!! נו... פעם חשבתי דווקא שיש פה אנשים נחמדים... מסתבר שטעיתי... חפיף...

אף אחד לא מתעלם פשוט...

בס"ד המערכת של ההודעות כאן נורא איטית, במשוב חלק מהאנשים ציינו זאת עד שמגיבים להודעה לוקח זמן! אני מקווה שעם הזמן וככל שיבואו וישתתפו יותר אנשים אז מהירות התגובה על ההודעות תעלה! והאנשים פה ממש נחמדים!!! לא טעית! נשמח אם תמשיכי להיות איתנו...

אה

כשיותר אנשים נכנסים לפורום וכותבים איך זה אפשרי שמהירות הטעינה עולה? הרי לפי ההיגיון המהירות יורדת בגלל העומס... בכלאופן- גם אם זה נראה שמתעלמים זה כי בפשטות אין פה יותר מדי אנשים כרגע אני עצמי באה לשניה,בודקת ועפה לא יותר מדי כאן,רק מדי פעם ואם לא ראיתי את ההודעה שלך לדוג´ זה רק נורמלי והגיוני אל תעלבי,זה לא שווה את זה

להבהיר את עצמי!

בס"ד אני מתכוון לזה שככל שיש יותר אנשים אז קצב ההענות להודעות יותר מהר וכאן אין יותר מדיי אנשים (נכון לעכשיו) אז קצת ההענות איטי יותר! בעזרתכם הפורם יזרום, רק בזכותכם! תכתבו יותר, ותעוררו עניין תפיצו את שם הפורם לחבריכם רק ככה הפורם יגדל! להתייאש זה לא פיתרון!

מיכלוש7

New member
לא נעלבתי!

אבל... ליאור צודק... הפורום ממש על הקרשים... אם כמות התגובות שיש ביומיים היא רק של 2 אנשים.... זה לא מצב טוב... אבל... יש לי שאלה: למה?!? יש כ"כ הרבה חבר´ה בבני-עקיבא!!! שייכנסו לפה!!! יש לי פניה לכולם: תפרסמו ת´פורום! לא אכפת לי איך! מצידי שתתלו שלטים בסיף שלכם! חחח... זה יהיה מצחיק... בכל אופן, אני עושה את תפקידי שהוטל עלי-וממשיכה להכנס, השאר תלוי בכם!

מיכל חמודה,

אני גם נכנסת ומשתדלת מאוד להגיב על הכל אבל זה רק בזכות העובדה שאני בבית כל יום בשנה שעברה לדוג´ הייתי במצב של רוב החבר´ה כאן הייתי באולפנא עם מעט מאוד גישה למחשב ולאינטרנט בכלל.. אין מה לעשות חוץ מלנסות להפריח את השממה ולהתרגל לזה שבערך כל שבת שניה תהיה פה הצפה...

../images/Emo9.gif

תגיד, מי אמר אי פעם שאני אופטימית? זה המצב לא? אז למה לא לנסות ולהיות שנונים? זה שלא הולך זה לא אומר..

למעלה