קפצתי להגיד שלום

קפצתי להגיד שלום

למי שזוכר/ת אותי...
אני לא יודעת אם אני שמחה או עצובה לראות ניקים מוכרים כאן, כי העזיבה את הפורום מבחינתי הייתה החלטה טובה, אבל אני מקווה שההשארות כאן טובה לכל מ שעוד פה.

רציתי להגיד לכם/ן שלא שכחתי שאתם אלו שהחזקתם אותי בזמנים הכי קשים, ושהבנתם/ן אותי ותמכתן בי. אני מלאת הערכה, וכאהיה במקום מעט טוב יותר אני מקווה שאוכל לחזור לכאן בתור כתף להשען עליה, בלי שזה יוריד אותי חזרה למטה.

רק רוצה להזכיר לכם/ן שניתן להחלים- זה אפשרי. רציתי לספר לכם/ן שאני כבר תקופה לא קטנה די מקבלת את הגוף שלי, משהו שבחיים לא חשבתי שיוכל לקרות במצבו הנוכחי (משקל תקין ולא בתחתית התקין אלא ממש "סתם" משקל כאילו הייתי כל בחורה אחרת שלא חולה). אני מרשה לעצמי לעשות דברים שבשבילי הם התקדמות עצומה! ללכת עם מכנסיים קצרים, גופיות, בגד ים בקיני! והטיפול שלי ממש עוזר ואני מרגישה שאני מתקדמת, ובעתיד הקרוב אני מתכננת אפילו לעשות סשן ציור אמנותי על הגוף שלי ולעשות בוק תמונות. מי שיודע/ת עלי מספיק יודע/ת שזה דבר שרק עצם המחשבה עליו גורמת לי לברוח לפינות בתוך התודעה שלי, ובכל זאת אני בעצמי חושבת על זה ולדעתי אני אנסה.

הלוואי ויהיה לכולכם/ן רק טוב והמון אור, מצטערת שאני כותבת כאן ואפילו לא אחזור לקרוא את התגובות (לכן זה בסדר לא להגיב), כי לקרוא פה כרגע עושה לי לא טוב, אבל רציתי להודות ולתת קצת אור ותקווה שהתקדמות (ונצחון!) זה אפשרי.

היי מותק

טוב לשמוע ממך, ועוד כאלו דברים טובים.
משמח לשמוע שאת במקום יותר מקבל ושלם עם עצמך.
ובעצם, למה שלא תהיי?
את מקסימה ומדהימה, ומשקל בכלל לא קשור לזה.

רוצה לספר קצת איך הגעת לשם?

כמובן, התנצלויות לא קשורות כאן, אין לך על מה להתנצל.
כשאת מרגישה שזה נכון, תמיד יש לך כאן בית,
גם לבוא ולהשוויץ, מגיע לך.

כל הכבוד

למעלה