קפצתי להגיד שלום!

מירי,

New member
קפצתי להגיד שלום!

אז שלום לכל הנוכחים לכל מי שאני מכירה ועדיין זוכרים אותי , ונעים מאוד להכיר את כל מי שאני לא מכירה. אז... אני מירי (היה קשה לנחש מהכינוי - נכון), עברתי LAP-BAND בספטמבר 2000, היום אני 50 קילו פחות (לפני 3 חודשים עברתי הצרה , אבל אחרי שבועיים פתחתי אותה). אז... אין לי סבלנות להתדעדכן אחורה , ספרו לי עליכם.... ושיהיה לכם אחלה יום

רוייקו

New member
היי מירי. לונג טיים, יקירתנו. מה

מה שלומך ? מה שלום המישפחה ? הכל פה כרגיל. יש הרבה מצטרפים חדשים כפי שאת רואה. היה מיפגש בבנימיניה שפיספסת אותה וזהו. ניפגשים לעיתים קרובות יחסית. למה פתחת את הטבעת ? מה היה ?

מירי,

New member
הטבעת יקירתי...

אז ככה , פסח היה בפתח, הסגירה של הטבעת (2CC) לא עשתה כלום , ואני חששתי שדווקא ברגעים החשובים (היה לי חופש בכל חול המועד) ייתקע לו שם משהו... אני חושבת שוב על סגירה , הפעם כזו רצינית! ומה שלומך יקירי? כבר חשבתי שייתעלמו ממני
מקווה להיות כאן יותר

רונה 30

New member
אני לא מכירה אותך אבל יש לי ..../images/Emo12.gif

מילה אחת לומר לך : וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווו 50 ק"ג ?!? פששששששש שיחקת אותה !!!
כל הכבוד לך !!! שיהיה לך בהצלחה בהמשך (אם את צריכה המשך ירידה בכלל...)
יום טוב.

מירי,

New member
הי ש שי שיר שירל שירלי...

נעים להכיר! אז אולי תספרי לי קצת על עצמך... לפני אחרי מתלבטת? איזה ניתוח? ולא אני לא צריכה יותר לרדת במשקל , כבר הייתי עם 60 פחות והעלתי 10 , ועכשיו אני מנסה לשמור וזה קשששששששששששששה
אושר ובריאות

רונה 30

New member
היי מירי ! נעים מאוד....../images/Emo140.gif

יש לי סיפור ארוך עם ניתוחי קיצור קיבה (3 פעמים srvg 11/98-01/99 ..) ופעם כבר סיפרתי את סיפורי פה.... אז... אני אחסוך במילים כרגע. בתמצות רב, הייתה הסתבכות שגרמה לשני ניתוחים חוזרים , לבסוף הוצאה הטבעת (הסיכות הן מזכרת עד היום...
) ומה שירדתי ב-3 חודשי האשפוז + חודשיים אחרי הכל (40 ק"ג..) - עלו חזרה
. זהו. היום אני בפורום (ומודה למי שהמציא אותו יום יום ....
), שמחה לשמוע סיפורי הצלחה מהניתוחים (כמוך וכמו עוד חברים פה...
) ומזועזעת מסיפורי הסתבכות
שמחזירים אותי בשניות למה שקרה לי לפני 3 שנים וחצי
. אז, קבלי שוב כל הכבוד על הירידה המדהימה שלך במשקל
ושיהיה
בשמירה עליו...

gal33

New member
אהלן מירי, עכשיו יש לי זמן לתשובה

קצת יותר ארוכה. אני בסדר גמור תודה. יוצאת עכשיו ממשבר של חודשיים. היה לי מאוד קשה עם ההורדה במשקל. הלכתי והתכווצתי והיה לי מאוד קשה עם זה. מי שישמע, אני לא רבע עוף עכשיו. אני עדיין שמנה גדולה, אבל צריך לזכור מאיפה באתי ולאן אני הולכת...
אז הקיצקץ, עכשיו תודה לאל אני ממשיכה הלאה נחושה בדרכי. השלתי מעלי כבר 60 ק"ג. חזרה לי המוטיבציה הפנימית שלי ובגדול, מקווה ומאמינה. מה איתך? איך החיים? לא רציתי להרגיזך מקודם, אבל אני בטוחה שעם 50 קילו מינוס (במקום 60 מינוס), את הרבה יותר פגזה!! תמשיכי לבקרנו. גל

מירי,

New member
פשששששש 60 ק"ג ../images/Emo45.gif

כמה זמן עבר? פחות משנה - לא? ואיך את מרגישה? ועכשיו אני יודעת שאני צריכה לרדת 5 ק"ג , זה המשקל האידאלי מבחינת המראה שלי... טוב צריך לגשת לעבודה....

gal33

New member
שנה וחצי. זה רק 2/3 מהדרך, אבל

הכי חשוב זה שהחיים שלי חזרו אלי בחזרה, אני מרגישה בסדר גמור. בהצלחה לכולנו! גל

שרה16

New member
עכשיו רק קלטתי את גודל המספר../images/Emo2.gif

אני בבית ויש לי סוף סוף זמן לעבור בנחת על כל ההודעות.... איזה הישג אדיר!!!!!!!! כל הכבוד!

מירי,

New member
וגם לי מאוד נעים

אני מפה -ומאיפה אתה? יש קטיף בבן עמי רוצים לבוא בשבת?

מירי,

New member
ראו זאת כהזמנה אישית

מה כ´פת לי למה זה שלי
לא זוכרת מה קוטפים תותים או פטל , אבל מה זה חשוב העיקר שזה אוכל
אז יאללה בואו, וכן עופריקו בן עמי זה פה ליד, יהיה נחמד להכיר... רוני?

Ofericko

New member
א-ה-ל-ן מירי...

אני עופריקו וזאת מיכל (מצביע לימיני). נעים מאד. אנחנו נשהה בצפון בשבת. איזה קטיף יש? מי מגיע? רוני!!!!! את בא? הבנתי שבן עמי זה לא רחוק מנהריה, הלא-כן? יאללה, לילה טוב... Ofericko & Michal

שרה16

New member
אהלן עופר&מיכל!תודה שקפצתם...

אני מסתובבת כבר כמה שעות עם סכינים בבטן.. או שבלעתי סכין או שיש לי וירוס,או שמשהו נפתח,או שזמני הגיע.....
לקחתי מתחילת השבוע ריטרומצין עקב דלקת בגרון והתופעות איומות!!!!! כאבי בטן ובחילות ומה לא! חנה מאיכילוב אמרה לי להפסיק את האנטיביוטיקה ולגשת לרופא.זה מה עשיתי! וביום שני אני אצל סובחי. מקוה לטוב.....מישהו חווה חוויות דומות? זהו לבינתיים.....

למעלה