קפצתי לבקר

קפצתי לבקר ../images/Emo9.gif

מה שלומכם גברברים?
הכל בסדר? בכלל זוכרים אותי? חח אני אסלח אם לא.. אז ספרו, מה חדש אצלכם? בעצם... בא נמרכז את השאלות.. *איפה אני תופסת אתכם כרגע? *מה אתם עושים בחיים? *מצאתם כבר אהבה? *מה אתם חושבים על העתיד? *איך יראה היום שלכם מחר? *ואיך אתם מרגישים עכשיו!?
תגיבו, אל תהיו הומואים!

ערב טוב חמודה! ברוכה את לה` אחותינו

התגעגענו אלייך ... יה איזה שאלות קשות - לפחות לי ... חיים נושמים תודה לאל - לפחות אני משתדל להיות מרוצה ולשמוח במה שאני ויש לי ... מה קורה איתך? /tapuzforum/images/Emo24.gif

לימדו אותי בבית...

לימדו אותנו לקבל אורחים בבית.‏ אבל עם כל הכבוד "איזהו חכם המכיר את מקומו" יש פפורום ללסביות או ביסקסואלים,‏ אם אני לא טועה כאן זה פורום הומואים דתיים ‏,‏ בלי לפגוע בכבוד של מישהו אבל זה כמו שאני יכנס לפורום לסביות ויכתוב שם היי מה המצב ? זוכרים אותי ? ‏.‏ אז או שלא ייתיחסו אלי כי אני בן ב"ה וזה לא מעניין אותן,‏ או שייכתבו הודעה כמעין זו.‏ בכל אופן סליחה על כל הבלבול הזה אני בעצמי לא יודע אם הייתי צריך להגיב כאן במידה ויש עלי השגות או תלונות ניתן להגיב ‏‎ i`m wathing .‏ בברכת הצלחה לכולם ‏,‏ אוהב ‏....‏ בחור אהוב.

avitano

New member
סליחה?!

מי מינה אותך לשומר הסף? יש כאן מקום לכולם בנים, בנות, טרנסקסואלים וכו' אין שום אפליה ושום הגבלה זה פורום להומואים דתיים באותה מידה הפורום יכול להיקרא נטייה מינית ודת אין הגבלה לגברים בלבד... אני מבקש לא לשלח מכאן גולשים :]

בעזרת השם הוא לא פנוי

שלום שלום, מה שלומך? אני כרגע צופה בליקוי ירח נדיר, שקרה כמותו פעם לפני כ 400 שנה, ליקוי ירח יחד עם יום היפוך העונות, היום הקצר ביותר. אני נהנה מן החיים מצאתי אהבה לפני שנים , והיאׁ(הוא, בעצם) עדיין שלי העבר הלך ואיין, ההווה - כהרף עין, והעתיד? עתיד עדיין. אז אין מקום לבהלה. מחר? שוב הנאה מן החיים. עכשיו עייף, הגיע הזמן לישון אני מקווה לעזרת השם, אבל השם לא פנוי

איך זה שרק אני עניתי לשאלות שלך? ../images/Emo13.gif

אני אומר לך, אנשים עצורים פה...לא משתפים כלום

למעלה