קפצתי לביקור שבת שלום לכולם!
E eliya59 New member 27/1/06 #3 בביקור שלי חחח התגעגעתי.... מה לעשות? לחץ מטורף בלימודים ועדיין לא קניתי פלאפון....
ה המאפיה האילתית שולטת New member 28/1/06 #4 מה?? מה קרה לפלאפון שלך?? למרות שאני זוכר שכתבת (נראה לי שזה היית אתה...) מתישהוא אצל מאור שאתה מחפס פלאפון...
מה?? מה קרה לפלאפון שלך?? למרות שאני זוכר שכתבת (נראה לי שזה היית אתה...) מתישהוא אצל מאור שאתה מחפס פלאפון...
E eliya59 New member 28/1/06 #5 הצחקת אותי! מתישהו?! במשך חודשים חיפשתי מכשיר. אחרי שהוא טבע.... קיצר, אני מחכה שמישהו יביא לי 6230I מחו"ל... (יענו לא מישהו ספציפי) המכשיר שלי טבע כבר לפני איזה שנה
הצחקת אותי! מתישהו?! במשך חודשים חיפשתי מכשיר. אחרי שהוא טבע.... קיצר, אני מחכה שמישהו יביא לי 6230I מחו"ל... (יענו לא מישהו ספציפי) המכשיר שלי טבע כבר לפני איזה שנה
E eliya59 New member 29/1/06 #7 עוד לא ממש הצלחתי אבל כמה קרובי משפ` ומכרים אמרו לי שהם טסים בזמן הקרוב...
E eliya59 New member 4/2/06 #11 אההההה באמת שזה לא קשה סמוך עלי.... פשוט מכניסים את הפלאפון לכיס, קופצים ראש, מתחילים לשחות ואחרי חצי שעה נזכרים שהפלאפון בכיס.... תנסה ותראה שזה לא קשה... יש לנו הצלחה של 100 אחוז!
אההההה באמת שזה לא קשה סמוך עלי.... פשוט מכניסים את הפלאפון לכיס, קופצים ראש, מתחילים לשחות ואחרי חצי שעה נזכרים שהפלאפון בכיס.... תנסה ותראה שזה לא קשה... יש לנו הצלחה של 100 אחוז!
מ מיכל שמיניתשסה New member 29/1/06 #9 אני לא מבינה... מה הבעיה הגדולה בלהשיג מכשיר פלאפון...? כאילו, יש חנויות בשביל הדברים האלו...
ה המאפיה האילתית שולטת New member 29/1/06 #10 גם יש פלאפונים שאי אפשר להשיג בארץ וגם מחו"ל בד"כ זה יותר זול...