קפצתי לביקור!!

wee man

New member
קפצתי לביקור!!

מה נשמע כולם??? מה המצב גיא? וואי, מלא אנשים חדשים הגיעו, בעצם בשבילם אני הוא החדש פה... אני רואה שהולך פה דווקא טוב, אני ממש שמח! ניסיתי לחזור לזה אבל פשוט אין כוח להתעורר כי אני הולך לישון ממש מאוחר. צאב אח שלי, הצלחת להגיע לחלום צלול מאז שברחתי?? קיצר, תמשיכו לחלום ולחצלל, מבטיח לחזור לעוד ביקורים... wee man

LucidGuess

New member
הכל טוב אח שלי ../images/Emo13.gif

בפעמים האחרונות שהצלחתי להתעורר עם השעון בבוקר ולנסות הלך מצויין, הבעיה היא שבדרך כלל אני לא מצליח להתעורר גם אם אני שם את השעון מאד רחוק מהמיטה... חייבים לעבוד על זה. יאלה ביי Lucid

Variety

New member
תגובה אח שלי!

מה נשמע? אצלי הכל בסדר חוץ מהקטע שהמחשב האישי שלי החליט לעשות. איך אצלך, מה חדש?

wee man

New member
אצלי הכל בסדר....

מה חדש... לא מיודע מה... אתמול ניסיתי להתעורר בשביל ווילד, הביקור פה נתן השראה... אבל פשוט כיביתי וחזרתי לישון רגיל... הייתי עייף כי אני הולך לישון נורא מאוחר בזמן האחרון... אני אנסה גם היום- בלי נדר... חבל שעזבתי בדיוק כשמלא חדשים הצטרפו... אבל מעכשיו, כל יומיים אני עושה פה ביקור... צריך להתחיל לחזור לנושא... אז בשביל כל מי שלא מכיר אותי פה... אני ינון, בן 14 עוד פחות מחודש, מכיר את הנושא מכל הכיוונים, חצללתי כבר.. לא הצלחתי בכל השיטות אמנם אבל כולם מוכרות לי ואת כולם ניסיתי. היו לי חצלולים כבר, אבל אז הפסקתי להשקיע והכל הלך. עזבתי לכמה זמן את הנושא ועכשיו אני מת לחזור לזה, אני מבטיח לכם, אי אפשר לעזוב את זה... מי שיעזוב, יחזור- מובטח!!! בקיצור, ייקח לי עוד איזה חודש חודשיים עד שאני אתחיל להשקיע בנושא כמו פעם כי עוד מעט יש לי חופשה של 3 שבועות, ואחר כך החופש שלא בטוח שאצליח להשקיע אז כל כך, אבל אחרי זה תצפו לראות אותי פה יותר.... שמחתי לראות את כולכם.. אגב, תגידו, אמנם יש פה הרבה חדשים אבל איפה כל הישנים?? אני רואה פה רק את גיא כמובן, את לוסיד גס ונפוליאה- אגב, מה שלומך?? איפה צאב ולימו ודנה ומוקוש ושבז ועוד מלא מלא שאני כבר לא זוכר?? גם הם ברחו להם??? אגב 2- גיא, אוטוטו צבא כבר לא?? מה יהיה עם הפורום, תמשיך לנהל פה אני מקווה... nice to see U ==w=e=e==m=a=n==

דנה^^

New member
דנה לא ברחה!!

דנה עדיין פה... היא קוראת לפעמים אבל לא עונה כי אחרים כבר עונים :) ואין לה ממש מה לכתוב (שקשור לנושא) כי היא הולכת לישון מאוחר (נו.. כבר סיפרתי לכם על הבעיות שלי) והיא קמה (בקושי קמה ליתר דיוק) בבוקר ובקושי זוכרת גם חלומות (או שזוכרת ושוכחת) ואין לה כוח להתעמק בזה עכשיו (האמת היא שהיא היתה רוצה אבל יש כל כך הרבה דברים עכשיו!!) אז זוכרים מה היא הבטיחה? בחופש היא חוזרת לזה.. כן.. מההתחלה, אבל לא ממש מתחילת החופש אלא מה10 ביולי היא תתחיל. אז תאחלו לה בהצלחה יפה :) ינון נחמד לראות שבאת לבקר ו.. בהצלחה לכולם במה שלא יהיה :)

LUCID DREAM

New member
יש לי כמה דברים להגיד:

א) מזל טוב על היומולדת
(יש כאן 14) ואחד לשנה הבאה:
ב) השם האמיתי שלך הוא באמת ינון
ג) אני גם חדשה - אבל באמת מנוסה (לפחות בחצלולים...
) ד) למה עזבת
- אץנ לא אוהב אותנו יותר
(
) ה) אני שמחה מאוד לשמוע שיש כאן עוד אנשים בני 14 (חשבתי שאני היחידה. - כי ממה שהספקתי לראות, יש כאן אנשים קטנים יותר, או גדולים יותר) ו) סעף זה של ההודעה הזו מיועד לכל בני 14-17 שבא להם להתכתב.

shabaz

New member
מה?!?!?!?

היחידה בת ה-14? יש פה מלא... כמו למשל אנוכי וקרן <<את בת 14 נכון? אם אני טועה...אז לא נורא>> בכל אופן...את לא היחידה...

מוקוש

New member
כן, אתה לא טועה.

בטח שהיה נורא אם היית טועה!
אנוכי וקרן... נשמע כמו איזה תוכנית טלוויזיה ישנה כזאת (נו... סטייל הבריידי באנץ´ ובית קטן בערבה... כזאת עם מוסר השכל...) לא משנה... הנקודה היא- כן, גם אני בת 14.

Variety

New member
תגובה

באמת זה עוד מעט אבל אל דאגה - אני עוד לא עוזב אותכם.

מוקוש

New member
אני פה!!!!!!

נכון שעכשיו אתם מאושרים וחייכם שלמים??? בטח. יש לי השפעה כזאת על אנשים. מה נשמע ינון? המון זמן לא היית!

Chav

New member
Pooja dude!

לאן ברחת? למה נטשת? :) היו לי דווקא חצלולים מאז.. אפילו אחד היום :) אח שלו... זרוק לינק לפורום שלך ותעלה לאיי סי קיו מדי פעם. צריך לעשות עוד לילה ללא שינה, פעם אחת ככה של כל הפורום עוד פעם :) אז נדבר Chav - פרה, חיה קטנה וחסכונית.

Variety

New member
וואי וואי וואי, איזה Comeback!!!

צ´אב, מה העניינים ג2ר?!
גם אתה, ינון, שבז, דנה.... איזה קאמבקים אתם עושים פה, הפכתם למשתתפים סמויים יא בוגדים

Chav

New member
וריאטי :)

אף-פעם לא הלכתי לשום-מקום כן משתתף סמוי, והייתה תקופה שהסתובבתי קצת בשם אחר... לא משנה אני חוזר בחופש כנראה... פשוט נמאס לי מכל החדשים ומהשאלות שחוזרות על עצמן, ואין לי מה לחדש לכם אז שתקתי :) צריך להעביר את הפורום למקום חדש, או לתקוע מין באנר גדול שיאמר "רוצים לדעת מה זה חלומות צלולים? ולינק לאתר שלך, ו-"רוצים פרשנות לחלומות?" ושיהיה לינק לפורום הפרושים. כי כל החדשים האלה באמת הורסים את הפורום..

shabaz

New member
thats right...

im sorry, but my hebrew in my computer suck ass... .so im writting in english chav is right... the new people really trash the forum... i liked his idea about the big banner... its up to you guy... and im also probably coming to be an active user in the summer vecation... announcment!!! <<thats the way you write that?!>> in the summer, i gonna start working on Wild... which, i hope that i will succeed doing it until the vecation ends... and on o.b.e too... plus my obligations <<where did this big words came from?!>> to other things, such as my guitar, that just today i made a new mangina:)))))) well....i think that i bragged enough with my english, that was, by the way, the reason that i wrote so many things now... but never mind...we´ll forgive me shabaz!!! better than ever, and very good in english peace out my friends

למעלה